Cauta in 20.697 retete
Începem prin a desface conopida în buchetele mici, dupa care o fierbem la foc mic timp de aproximativ 5 minute. Batem ouale bine, adaugam 50 g faina în ploaie, sare si piper si amestecam pâna devine o compozitie omogena. Luam pe rând buchetelele de conopida stoarse bine de apa, le dam prin faina ramasa, apoi prin compozitia realizata, dupa care le punem în tigaie si le prajim în putin ulei. Sosul este unul simplu si îi va da savoare felului de mâncare gatit în paralel. Curatam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intr-o craticioara, apoi introducem bucatile pane pe care le coacem pe ... un platou asezam: leurda, pestele-pane si ornam cu ridichi si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Secretul unui cotlet de miel pane este sa fie prajit intr ... cu ulei la foc mic pana se patrund bine si se ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... 1 legatura patrunjel 2 cescute orez piper foi de dafin cimbru 1 l bors pasta ... oalei de pamant, sarmale, cimbru, condimente, foi de dafin, si deasupra foi intregi. Adaugam apa fierbinte in care am dizolvat bulion si ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
...  incepeti framantatul cu mana. Framantati pana obtineti un aluat relativ moale ... -l in doua. Intindeti cele doua foi cu vergeaua (sucitorul, merdeneaua), acoperiti ... grija sa nu se rupa, pana ce marginile aluatului trec de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cel mai bine cu pestele pane. Pt skordalia am folosit: 1, 2 kg ... cartofi. Eu am servit cu pane din file de pangasius si ...
Reţetă de pe bucatareasazglobie.blogspot.com
Da, e un fel de pui shanghay, dar ... doar un fel ... - am taiat pieptul de pui fasii si l-am condimentat bine - am amestecat 3 oua cu condimente si am inceput sa adaug faina, pana cand aluatul s-a ingrosat mai ceva ca o smantana - incepem sa adaugam bere, pana cand obtinem consistenta aluatului de clatite - trecem fiecare bucatica de pui prin faina, apoi prin aluat si prajim in ulei incins FOARTE BUNE !!!
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Este party in padurea cu verdeata Gazda, adica vulpea cea isteata, Cu veverita a vorbit s-aduca Un tort de vanilie cu foi de nuca. INGREDIENTE pentru foile de blat 8 albusuri un praf de sare 4 linguri de faina 200 gr nuca macinata 8 linguri de zahar pudra un varf de lingurita praf de copt [&] Post-ul TORT CU FOI DE NUCA SI CREMA DE VANILIE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
1 1/2 kg peste, sare, usturoi, ulei, otet Mod de preparare: Se prepara din somn proaspat sau sarat. Cel mai bun este cel cu peste proaspat. Se sareaza si se lasa pana a doua zi. Se fierbe rasol. Se asaza pe farfurie si cind este inca fierbinte se toarna peste el ulei si apoi usturoi pisat, diluat cu zeama incare a fiert pestele si se pune otet dupa gust.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
8 linguri zahar, 8 linguri ulei, 8 linguri lapte, 2 oua, 1 lingura bicarbonat de amoniu, faina(cit cuprinde) Mod de preparare: Zaharul se freaca cu ouale, se adauga uleiul, se stinge amoniacul cu putin otet, se adauga laptele si faina atit cat sa rezulte un aluat . Se fac trei foi care se coc pe dosul tavii. Se umplu cu diverse creme. Mod de servire Se servesc a doua zi deoarece foile sunt tari
Reţetă de pe www.retete-bune.com
ceva mai diferit.ati incercat ? e buna ,gustoasa si sanatoasa. chiar am cautat pe net sa vad ce contine telina si iata ce am descoperit: contine: calciu,fier,magneziu,mangan,fosfor,potasiu,seleniu,zinc,vitaminele:A,B1,B2,B3,B6,C,E,K, si din cauza continutului mare de calciu ,calmeaza nervii,si multe alte proprietati asa ca va doresc pofta mare la telina si sanatate. deci am luat o telina radacina,pe care am curatat-o de coaja si am taiat-o felii,am fiert-o in apa cu sare si am lasat-o la...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
... :)) ...sa nu va deruteze cuvantul "pane"...aceste mici "finger-food" sint ... fierb in apa cu sare pana se inmoaie: Se scurg intr ... : Se prajesc in uleiul fierbinte pana devin aurii: Se scot pe ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Eu mereu am avut probleme cu vita, in sensul ca, de cele mai multe ori nu mi-a iesit. Numai ca, am tot adunat informatii de ici, de colo si mi-am luat inima-n dinti si am mai incercat cateva variante. Evident ca succesul retetei depinde si de tipul de carne folosit (ca poti sa nimeresti si carne batrana), dar si de ingrediente. Insa, inainte de a purcede la treaba, vreau sa va mai arat cum se vede rasaritul de soare de la geamul meu :D Ingrediente: - carne de vita (eventual pulpa ca sa nu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... Prajitura cu mere rase si foi de brick, pentru ca nu ... sa folosesc un prenume . Aceste foi se utilizeaza pentru a prepara samosa ... prea atragator, dar prajitura este buna. Ingrediente : - 6 foi de brick sau ... de placinta sau foi filo - 100 g unt topit sau margarina sau ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... si morcovul in putin ulei pana morcovul lasa culoarea, apoi se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente 1 kg file pangasius 4 oua 1 cana faina 1 cana pesmet 1 pliculet condimente pt peste sare,piper Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma. Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si apoi se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei. Noi am servit cu cartofi nature si sos...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... colonul nostru. Les presento este pan, que hice la semana pasada ... sabor agrio si levamos el pan solo al medio ambiente. Aparte ... seria la vitamina B12. Este pan aunque tiene algo de centeno ... sabor del salvado. Es un pan que sacia mucho, casi no ... in interior, facem lucrul asta pana cand toate marginile aluatului sant ... relaje el gluten. 6. Modelamos el pan, le podemos...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Frunzele de vita se oparesc. Ceapa se razuieste, se caleste putin, se adauga orezul spalat, patrunjelul verde si mararul taiat marunt. în alt vas se prajeste usturoiul zdrobit si carnea, în putin ulei. Se amesteca ingredientele, la care se adauga condimente dupa gust. Frunzele de vita de vie se umplu cu aceasta compozitie si se formeaza sarmalute, ca din varza. Se aseaza sarmalutele într-o cratita, se adauga apa cât sa le acopere, se fierb la foc potrivit aproximativ 30 de minute. La...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dovleceii se curata de coaja si se taie felii. Oul se bate ca pt omleta se adauga faina si condimentele. Feliile de dovlecel se tavalesc prin amestecul de ou si se prajesc in ulei. Usturoiul se curata, se piseaza si se ameste cu iaurtul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... grasime incinsa, pe ambele parti, pana cind se rumenesc 15-20 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com