foi cu amoniac de post
Pagina 3 din 5
Se încalzeste cuptorul. Se taie fiecare rosie pe din doua, iar fiecare jumatate de rosie trebuie golita în centru. Presara sare si piper pe fiecare rosie taiata. Pune într-o tigaie margarina vegetala si las-o pe foc sa se topeasca. Mai apoi, adauga usturoiul tocat. Tine pe foc aproximativ doua minute, dupa care adauga ciupercile maruntite. Gateste pâna când ciupercile sunt rumenite, dupa care adauga patrunjel, sare si piper, dupa gust. Amesteca si ia tigaia de pe foc. Adauga în tigaie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta de post de Jamie Oliver: Conopida la cuptor cu chimen, coriandru si migdale
Adauga la favorite
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... crema. Mai ales daca sunt foi cu nuca. La fel spun ... . Poate o sa va placa aceste foi cu nuca umplute cu crema ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... veti vedea sant sarmale de post si cu nuci, varza este ... in care am oparit varza foi de dafin + ulei de masline ... peste sarmale. Deasupra acoperim cu foi de varza, daca nu ne ... , trebuie sa fie acoperite cu foi de varza. Se fierbe la ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... , dar adaptata pentru zilele de post cu dezlegare la peste. Potrivita ... , reteta de peste pane de post este simplu de preparat, dar ... acest amestec de pane de post pentru a prepara diverse legume pane ... asemanator. Reteta: Peste pane de post Ingrediente: 600 grame file de ... ambele parti. Pestele pane de post se serveste cu cartofi prajiti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ceapa taiata marunt si ardei taiati cubulete se calesc cu ulei. În paralel, cartofii se curata, se taie cuburi si se adauga la legumele calite, acoperindu-se apoi totul cu apa. Toate legumele se lasa la fiert, dupa care se pun fasolea si porumbul fierte. Legumele se lasa pe foc pâna se amesteca aromele, se condimenteaza cu sare si piper. La final, dupa ce s-a stins focul, peste tocanita aburinda pusa în farfurie se presara partrunjel tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ras la servire, daca nu doriti un produs de post.[/tip ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... -ai hotarat sa tii intreg Postul Pastelui, insa foarte multe retete ... o lista cu retete dulci, de post, care vor satisface gusturile tuturor ... lamaie si portocala Budinca de post cu ciocolata Fursecuri cu fulgi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Briosele dulci, pufoase si de post sunt aici. Calitatea gemului si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Încinge uleiul de masline într-o tigaie. Caleste ceapa si usturoiul pâna încep sa se înmoaie, apoi adauga ciupercile. Prajeste-le pâna încep sa-si reduca volumul, timp de aproximativ 4 minute. Adauga spanacul si caleste, amestecând constant, timp de câteva minute, pâna ce spanacul se înmoaie. Toarna otetul amestecând constant pâna ce este complet absorbit, apoi adauga vinul alb. Micsoreaza flacara si lasa la fiert pâna ce vinul este complet absorbit. Adauga sare si piper dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza, se amesteca toate ingredientele si se framânta pâna se obtin o coca omogena. Pe o planseta, se întinde o foaie de 1 cm care se taie înn rotunduri cu ajutorul unui paharel de tuica. Aceste bucatele de coca se ung cu apa îndulcita cu zahar si apoi, peste ele, se presara nuca sfarâmata. În mijloc se aleaza o visina, stafida, etc., dupa care fursecurile se aseaza în tava si se baga la cuptor. Când sunt gata, prajiturelele se pudreaza cu zahar vanilat. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie ceapa marunt si se caleste în ulei, adaugând ciupercile taiate în bucati potrivite, sare si piper. Se lasa sa fiarba înabusit, pâna când scade zeama lasata de ciuperci. Se pun apoi cartofii taiati în bucati mai mici, putina apa, si se lasa sa fiarba pâna când sunt gata. Se presara patrunjel verde la servire. Este buna atât calda cât si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la fiert într-o oala cu apa frunze de loboda, frunze de sfecla, cozi de ceapa verde, marar, patrunjel, dupa gust si leustean, taiate marunt. Se adauga borsul strecurat, sarea, zaharul si orezul ales si spalat. Se lasa sa fiarba. Se serveste simpla, iar daca nu tii post, o poti drege cu un galbenus si cu o lingura de smântâna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se scurge tofu, se farâmiteaza si se pune într-o tigaie cu 1 lingurita de ulei. 2. Se presara peste ea praf de curry pentru a-i da o savoare si se lasa putin la calit (5 minute), amestecând-o des cu o lingura de lemn. 3. Se adauga apoi putina ceapa si ardei, ambele tocate marunt si se mai lasa la calit înca 5 minute pâna se îmbina aromele. 4. Optional poti sa adaugi câteva felii de ciuperci si verdeata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... – decembrie 2015. Reteta frantuzeasca ”Pâté de foie gras” a fost oferita si preparata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bulion, sare, piper, cimbru si 2 foi de dafin. Las-o in cuptorul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune uleiul într-o tigaie la încalzit, apoi adauga sparanghelul cu sare si piper dupa gust si lasa-l aproximativ 5 minute. Îndeparteaza tigaia de pe foc si pune sparanghelul pe o farfurie. Stropeste-l cu suc de lamâie si presara menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usoare si sanatoase, mancarurile de post se prepara rapid si iti ... , revenim cu noi retete de post, la sugestiile voastre, care sunt ... cand vine vorba sa tina post, temandu-se ca vor fi ... de gustoase, care vor transforma postul intr-o perioada placuta, de reinnoire ... , astfel, cateva retete pentru ca postul tau sa fie nu doar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... reteta de post, o pizza delicioasa, cu ciuperci, masline, rosii ardei si ... veti da seama ca e de post! Ingrediente: pentru blat: 500 gr ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Într-o oala medie, încinge uleiul de masline la foc mediu. Adauga morcovii si ceapa, asezoneaza cu sare si piper, apoi soteaza pâna când ceapa s-a înmuiat, aproximativ cinci minute. Adauga ghimbirul si mai soteaza înca un minut. Adauga supa de legume si lasa la fiert la foc mare pâna începe sa clocoteasca. Redu apoi focul si lasa sa fiarba încet pâna când morcovii s-au înmuiat, aproximativ 20 de minute. Pune supa în blender, în câteva serii daca nu încape tot continutul, si...
Reţetă de pe retete.eva.ro