Cauta in 21.292 retete
Într-un vas, amesteca siropul de artar, sosul de soia, usturoiul pisat, sarea si piperul. Asaza fileul de somon, taiat în bucati, într-un vas lat, peste care vei adauga amestecul. Lasa pestele la marinat timp de 30 de minute în frigider (îl poti întoarce o data), dupa care scoate vasul si pune-l la cuptor, unde îl vei lasa, descoperit, la foc mediu, timp de 20 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor. Sarati si piperati dupa gust. 2 Ungeti bucatile de peste cu maioneza. 3 Taiati ceapa fideluta si puneti peste maioneza. 4 Peste ceapa radeti cascavalul si puneti tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor. 6 Se serveste stropit cu suc de lamaie. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileul de peste, se scoate pielea, se taie bucati medii si se aranjeaza intr-o tava de cuptor.Se sareaza si pipereaza dupa gust.Se ung bucatile de peste cu maioneza.Se taie ceapa fideluta si se pune peste maioneza.Peste ceapa se rade cascavalul si se pune tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor.Se serveste stropit cu suc de lamaie, cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ncalziti cuptorul la 200C. Încingeti gratarul si ungeti cu ulei. Amestecati ... introduce tava cu peste la cuptor pentru 20-25 de minute ... facut cu unt si faina. Fileul de peste se serveste la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... folie de aluminiu si se dau la cuptor 6. Se lasa la cuptor aproximativ o jumatate de ora, dupa care poti sa indepartezi folia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lamaie, 600 g file de salau, sare, piper, 600 g rosii, 1 lingura ierburi ... . Mod de preparare: Se incinge cuptorul. Se spala lamaia si se ... ulei si se baga la cuptor. Se lasa 20 de minute. Cand se scoate din cuptor, se mai pot presara,dupa gust ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tava si a mancat TOT! Ingrediente: - 1 file de peste alb (pangasius, cod ... de usturoi. Dam tava la cuptor 30 de minute, pana cand ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata fileul de peste de grasime si se taie in ... apa si se dau la cuptor la foc potrivit aproximativ 40 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foarte simpla si rapida. Ingrediente: file de peste cateva feliute de ... verde 4-5 linguri de malai Pregatiti fileul de peste, sarati-l si asezati ... obtinuta peste peste si dati la cuptor pana se rumeneste crusta ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Pastravul eviscerat se asezoneaza cu sare, piper, ulei si se umple cu rondelele de lamâie si marar maruntit. Se pune într-o foaie de copt si se împacheteaza. Se lasa la cuptor 10-15 minute. Între timp se pune mazarea cu putina apa la fiert 5 minute. Se paseaza cu blenderul, adaugând menta, usturoiul, untul, zeama de lamâie si condimentele. Se mixeaza pâna când obtii consistenta dorita. Piureul de mazare cu menta merge de minune cu pastravul la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rondele si se da la cuptor pentru 15 minute. Se serveste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam ... compozitia;dintr-un kg de file,ies cam 45-50 de ... pune intr-o tava,se da la cuptor.Dupa ce fierbe(in cuptor),se lasa la foc mijlociu cca 20-25 minute,nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , condimenteaza si se pune la cuptor acoperit de o folie. Intre timp ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
cod file, maioneza, lamiie, sare, piper, usturoi, patrunjel, cartofi, morcovi Mod de preparare: Se pune codul file in tava cu unt, zeama de lamiie si piper, dupa care se pune la cuptor. Intr-un vas se pun 200 gr maioneza cu mult usturoi si se freaca cu sare, piper, patrunjel. Se scoate pestele de la cuptor si se adauga sosul peste el. Se adauga patrunjel si lamii felii. Mod de servire Se serveste cu cartofi fierti si morcovi...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Spalam fileul si il uscam cu un prosop. Il stropim cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asezoneaza fileurile de somon cu piper, sare, usturoi. Într-un bol, amesteca sosul de soia, zaharul brun, apa si uleiul, amestecând pâna ce zaharul se dizolva. Pune pestele într-o punga resigilabila împreuna cu amestecul cu sos de soia si lasa-l la frigider cel putin doua ore. Încinge apoi gratarul, unge-l cu putin ulei si asaza fileurile de somon. Lasa-l sa se faca timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau pâna când pestele poate fi patruns usor cu furculita.
Reţetă de pe retete.eva.ro