fezandare curcan
Pagina 5 din 5
Se amesteca un ou cu iaurtul si faina, cu drojdia si se face un aluat omogen. Se intinde intr-o tava termorezistenta sau de tabla cu hartie de copt -aluatul si se lasa sa mai creasca pana se taie sunca , rosia si se aseaza peste blat.Se amesteca oul ramas cu 1/2 lingura de paste de tomate si cu sarea, piperul si celelalte condimente, Se presoara cascavalul ras si se toarna amestecul peste blatul de pizza. Se da la cuptor pentru 20-25 minute. Se prepara separat sosul cu restul de pasta de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... porcesc din organe, momite de curcan pe tepusa... nu cred sa ... multumit. pofta buna. Inimi de curcan la gratar cu fasole verde ... . - 500 gr de inimi de curcan - 500 gr fasole verde - 2 rosii ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Pulpa : Nemaipomenit de bun si sanatos, chiar daca nu e asa grasa carnea cu putin ulei pus deasupra tot sucul scurs peste legume le da acestora o savoare aparte 1 buc pulpa inferioara Telina Pastarnac Morcovi Ardei capia Ceapa rosie Usturoi Frunze de patrunjel Condimente Ulei de masline Carnea se sterge cu hartie si se condimenteaza pe ambele parti si se da cu ulei dupa care se freaca bine. Am pus boia, curry, curcuma, sare, piper, oregano, patrunjel, seminte de fenicul etc. Lasam la ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... trebuie lasat citeva zile la fezandat pentru fragezire. In cazul in ... este tinar, se pune la fezandat numai 2--3 ore. Carnea se curata ... functie de timpul pregatirii. Prin fezandare carnea de vinat devine mai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... trebuie lasat citeva zile la fezandat pentru fragezire. In cazul in ... este tinar, se pune la fezandat numai 2--3 ore. Carnea se curata ... functie de timpul pregatirii. Prin fezandare carnea de vinat devine mai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in circa 1 1/2 l apa clocotita, ca sa se coaguleze repede la suprafata si sa ramina sucul in ea, adaugindu-se imediat zarzavat de supa (morcov, telina, patrunjel, o ceapa alba) si o lingurita rasa de sare. In oala obisnuita sau in oala sub presiune, zarzavatul fierbe impreuna cu carnea. Cind carnea este fiarta, se strecoara supa necesara. Intr-o cratita, faina se infierbinta cu untul topit sau cu untdelemnul la foc mic (nu direct pe flacara) numai un minut (fara sa se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ieri n-am gasit) - tacamuri de curcan - tacamuri de pui - foi de ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... tocata (eu am avut de curcan) - cous-cous - ou - marar verde ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... - parmezan - 500gr de pulpa de curcan - 300gr de mozarella data prin ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se taie in felii un ficat de curcan sau 2-3 ficatei de gaina, se prajesc in unt, se pune sare si un praf de faina. Se face o omleta obisnuita, cand e gata se toarna deasupra mancarica de ficati, se impatureste in trei si se serveste. - 2-3 ficatei de gaina sau 1 ficat de curcan, oua, unt, sare, faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : 200 g piept de pui (sau curcan), o lingura faina, un albus, 4-6 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mari de pui sau de curcan taiati felii groase (circa 800 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , labele, gitul, pipota (de gisca, curcan, gaina), 1 morcov, 1 patrunjel, 1/4 telina, 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... aripile de la o pasare (gaina, curcan, gasca sau amestecate), 1 morcov, 1 patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (sau carne slaba de vitel, curcan), vegeta, piper, condimente de pizza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cate o felie de piept de curcan, si se fixeaza pe mijloc ... felii subtiri de piept de curcan afumat, 2 portocale, 50 ml de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fierti. - 4 fileuri de pui sau curcan (a cite 150 g), 500 g rosii, 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de legata. - Picioare de pasare, curcan, gisca, cocos, din cap si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (poate fi de vita, porc, curcan, pui), 1 ceapa mijlocie, 1 lingurita boia ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ficateii se rumenesc putin in unt, cit sa se patrunda si se sting cu faina. Se face apoi o omleta obisnuita, se pune sare, iar cind este gata se toarna deasupra mincarea de ficatei, se impatura omleta in trei, dupa care se serveste. Se poate servi aceeasi omleta si cu mincare de rinichi. - 1 ficat de curcan sau 2-3 ficatei de gaina, unt, 5-6 oua, sare, 1/2 lingura faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro