fares ceai verde cu ghimbir
Pagina 5 din 5
Într-o oala se caleste, pe foc mic, ceapa si usturoiul, în 2 linguri cu unt. Amesteca pâna când verdeturile se înmoaie, respectiv 3-5 minute. Adauga coriandrul, sarea si piperul si lasa totul pe foc înca un minut. Adauga cubuletele de cartofi, frunzele de salata si apa si lasa supa sa dea în clocot. Lasa focul mai mic si acopera oala cu un capac. Supa trebuie sa stea la fiert pâna când cartofii devin moi, respectiv aproximativ 10 minute. Toarna supa într-un blender si paseaz-o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Salata se spala si se rupe sau se taie mai marunt.In oala in care vrem sa facem ciorba punem ulei la incins.Apoi punem ceapa taiata marunt si cand s-a calit ceapa adugam 2-3 linguri de faina.Adaugam salata si amestecam bine .Salata se va cali putin si va scadea.Adaugam apa cat sa acopere salata si o lasam sa fiarba.Cand salata este fiarta punem sare dupa gust si laptele. Lasam sa fiarba si cu laptele.Avem grija sa mestecam tot mereu pentru ca altfel riscam sa se prinda de oala. La sfarsit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
400 gr. fasole verde fiarta si taiata marunt, 200 gr. maioneza, usturoi pisat ca pentru mujdei Mod de preparare: Se amesteca ingredientele; se potiveste de sare si usturoi. Mod de servire Se servesc ca atare la aperitiv, alaturi de alte salate, sau se pot face tartine ornate cu pasta de usturoi din comert
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg fasole verde, 1 capatina usturoi, 100 g masline negre, o legatura marar, o legatura patrunjel, ulei, otet aromat, un praf de busuioc, oregano, boia iute sau dulce Mod de preparare: Se fierbe fasolea verde in apa clocotita cu sare, se scurge bine si se pune peste ea sosul format, in timp ce fierbe, din usturoi, ulei,otet, verdeturi, condimente. Se amesteca usor si se acopera cu capac pana se raceste. Mod de servire Se serveste ornata cu masline negre si,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Fasolea se curata de codite, apoi se fierbe - nu foarte tare - in apa cu sare . Lasam sa se raceasca, timp in care preparam maioneza : doua galbenusuri + un praf de sare de lamaie + o lingura cu mustar, se mixeaza bine cu 350 ml ulei, adaugat putin cate putin ). Fasolea rece se taie marunt, mararul si patrunjelul se toaca , usturoiul se piseaza. Se pun toate peste maioneza si amestecam bine, apoi potrivim de sare si piper Este excelenta daca sta 30 minute la frigider inainte de a fi servita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1/2 lingurita faina, 1/2 lingurita zahar, marar verde tocat, sare Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg mazare verde pastai, salata verde, spanac, 60 g unt, o lingurita faina ... de spanac si de salata verde. Cind mazarea este fiarta, totul ... sita. Piureul astfel obtinut este verde. Se infierbinta intr-o oala untul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg fasole verde, morcov, patrunjel, o ceapa mijlocie, un ardei, 1/2 kg rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , vinete, dovlecei, ardei gras, fasole verde, suc de rosii Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o lingurita ceai rusesc, scortisoara, sofran, 2 lingurite migdale tocate marunt, zahar sau miere dupa gust, un litru apa Mod de preparare: Se toarna apa fierbinte peste condimente si ceaiul. Se lasa cinci minute. Se pun citeva migdale in cana si se toarna deasupra ceaiul fierbinte. Se indulceste dupa gust.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. fasole verde, 2 buc. ceapa, 2 buc. ardei, 1 buc. morcov, 2-3 buc. rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -150 gr. slanina, 2 legaturi ceapa verde, verdeata, faina, sare, o lingura unt ... inmuiat frunzele, se adauga ceapa verde tocata, verdeata tocata, putina faina ... otet si se presara patrunjel verde tocat. Omleta poate fi inlocuita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 300 gr. fasole verde, 1 morcov mic, 1 ceapa, 1 patrunjel mic ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de pui, 2 morcovi, o conserva fasole verde pastai, 1/2 pahar vin, 1 ceapa, un ... de rosii, marar uscat sau verde. Mod de preparare: Se pun ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . de rosii, 1 kg. de fasole verde, 100 ml de ulei, 50 ... se serveste fasolea cu carne, adaugind smantana proaspata si patrunjel verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 4-5 linguri ulei, pesmet, sare, patrunjel verde Mod de preparare: Pastaile se ... pui. Se poate inlocui patrunjelul verde cu marar, in functie de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Începe prin a cali ceapa, adaugând sare si piper dupa gust. Dupa ce aceasta este gata, punem spanacul tocat marunt si adaugam 100 ml apa. Lasam la scazut pâna obtinem o compozitie legata si o lasam la racit. Între timp batem bine cele 2 oua împreuna cu smântâna si încorporam rezultatul în spanacul rece. Se toarna umplutura între cele doua foi de placinta si se baga la cuptor pâna se rumeneste. Este de preferat sa se consume rece! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sfecla poti sa o folosesti cruda sau sa o fierbi putin în coaja. Apoi se amesteca cu restul ingredientelor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai mult os), 1/2 kg fasole verde, 1/2 kg rosii, o ceapa mijlocie, o lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (cantitatea dupa gust), 6 masline, salata verde Mod de preparare: Se fierb ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com