Cauta in 21.292 retete
Pune câteva picaturi de ulei pe cateii de usturoi si înfasoara-i în folie de aluminiu. Pune bucatile de conopida, cartofi si ceapa, împreuna cu usturoiul înfasurat în folie pe o tava întinsa. Asezoneaza legumele cu ulei de masline, sare si piper. Baga tava cu legume la cuptor si lasa timp de 30 de minute, la 220 de grade Celsius. Dupa ce legumele s-au înmuiat, adauga-le într-o oala, împreuna cu supa de legume si cimbrul tocat. Scoate usturoiul din folia de aluminiu si adauga-l în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aceasta salata salata este facuta în general cu ulei de floarea soarelui în loc de cel de masline si nu se adauga agenti de îngrosare, cum ar fi pâinea sau cartofii. Tehnica utilizata pentru acest fel de mâncare este exact aceeasi ca si pentru maioneza. Icrele se spala cu apa rece si se pun într-un castron de marime medie. Aseaza castronul peste o oala cu apa fierbinte, dar ai grija ca acesta sa nu atinga apa. Cu o lingura de lemn, freaca icrele timp de 2-3 minute pâna când totul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o cana mare, amesteca faina, pudra de cacao, praful de copt, zaharul brun, zaharul tos si sarea. Adauga uleiul, laptele si esenta de vanilie, apoi amesteca bine, pentru a obtine o pasta fina. Adauga fulgii de ciocolata si amesteca cu grija. Pune cana în cuptorul cu microunde si lasa timp de doua minute, pâna când negresa s-a copt în interior, iar atunci când înfigi o scobitoare iese curata. Lasa la racit timp de cinci minute înainte de a mânca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 165 grade Celsius. Amesteca crema de brânza si zaharul. Adauga, pe rând, ouale si amesteca bine. Adauga esenta de vanilie, amidonul de porumb si smântâna. Toarna compozitia în aluatul pentru tarta. Coace timp de 60-70 de minute sau pâna când prajitura s-a întarit. Scoate cheesecake-ul din cuptor, desprinde aluatul de pe margine cu un cutit, dar nu-l scoate din tava. Lasa sa se raceasca, apoi pune la frigider. Serveste cheesecake-ul când s-a racit complet.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un dulce foarte iubit si raspandit in copilaria mea. Era dulceata din gutuile, culese in toamna tarzie . Bunica culeagea din copac fiecare gutuie cu mare atentie si le lasa o mica crenguta .Dupa aceaia le lasa pe ziare intinse in Casa Mare , ca sa se coaca mai bine , sa fie ferite de bruma si sa nu faca pete pe ele . Asa ne spunea ea, pentru a primi o dulceata gustoasa si frumoasa sa nu uitam sa facem si noi la fel cand vom creste mare. Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
Ca sa obtii cafeaua perfecta pentru dimineti somnoroase, foloseste un ibric, o cafea macinata de calitate si putin zahar, de preferat brut. Proportiile sunt foarte importante, asa ca pentru o ceasca obisnuita ar trebui sa folosim aproximativ 170-180 ml apa si 2 lingurite de cafea. Pentru ibric, cafeaua trebuie sa fie macinata fin si de preferat chiar înainte de a o pune la fiert. Pune cafeaua în ibric înainte ca apa sa dea în clocot, astfel îsi va pastra mai bine aroma. Focul trebuie sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in sos asiatic de piper negru si serviti cu crema de ... type=post]sos de piper negru[/intlink] 4 portii [intlink id=61053 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Povestea vine maine, ca acum am in fata un pahar de vin din ananas si passion fruit si-s moarta de curioasa ce gust are.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Bucataria i-am lasat-o lui Pangururan. A zis ca oricum trebuie sa aiba si el un loc al lui in casa asta (pe langa canapea, pat si scaunul meu de la birou) si ca aici e la fel de bine ca oriunde. Asa ca eu pun chestii la murat ca sa am cu ce face salata boeuf. Pentru ca nu am gasit castraveciori mici, mici, am ales niste morcovi pitici. Beau sucuri de fructe cu spirulina. Pregatesc si halesc guacamole in prostie. Si am incercat si pateu din seminte de floarea soarelui cu dovlecel. Multumesc,...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
In cursa pentru cea mai buna prajitura Avem o prima candidatura Va rugam sa o incercati Si sa ne spuneti ce nota ii dati. INGREDIENTE pentru blat (tava 40
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Mai întâi faci aluatul, amestecând apa calduta cu drojdia si zaharul. Lasi 10 minute sa creasca, apoi pui într-un vas faina, sarea, uleiul si drojdia crescuta. Vei obtine un aluat omogen, pe care îl lasi timp de o ora la cald, ca sa creasca. Întinde aluatul într-un blat cu forma sferica sau în forma pe care o are tava de copt. Pune aluatul în tava, unge-l cu suc de rosii, apoi adauga feliile de salam uscat, mozzarella si maslinele si lasa la copt timp de 25 de minute. Când pizza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... galbena si crutoane cu susan negru Ingrediente: 500 g mazare uscata galbena ... gust crutoane de paine susan negru Mod de preparare: Mazarea se ... cu felii de sunca prajite, crutoane si presarata cu susan negru ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Cuptorul se încalzeste la 163 de grade Celsius. Se unge cu ulei tava în care faci prajitura si se pune foaie de copt. Într-un robot de bucatarie se mixeaza toate ingredientele cu exceptia ciocolatei maruntite care se adauga la final. Se toarno compozitia în tava, se niveleaza cu o lingura si se lasa la cuptor 20 de minute. Se lasa la racit înainte de a taia prajitura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru multi dintre romani termenul masina de paine desemneaza mai degraba masina pe care o asteptam de dimineata devreme, la coada, pentru a aprovizia magazinele cu paine. De cativa ani insa, masina de paine prinde o noua consistenta, pe masura ce practica masinarie  inventata de ne-mancatorii de paine japonezi  isi castiga un binemeritat loc in bucataria noastra. Prima masina de paine a aparut in 1986 in Japonia, inventie a Matsushita Electric Industrial Co., companie ce avea sa devina ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
300 g faina, 1 pahar lapte, 15g drojdie, 3 oua, 1 lingura unt, sare, 1 bucatica zahar, sos de ciuperci; Umplutura: 1/2 kg carne tocata, sare, piper, 1 ceapa, 150g unt Mod de preparare: Se pregateste un aluat dospit mai moale, amestecand putina faina cu putin lapte, drojdie si zahar. Se lasa sa creasca. Se amesteca aceasta maia cu faina, restul de lapte, ouale intregi, sare si untul topit. Se framinta bine aluatul si se lasa sa creasca la cald. Separat se amesteca carnea cu ceapa taiata marunt...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -ul spre reteta ta pentru "CEA MAI APETISANTA CINA". Aici gasiti ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Tava pentru prajitura se unge cu ulei/unt si se tapeteaza cu hârtie pentru copt. Ciocolata si untul se topesc la abur, dupa care se ia amestecul de pe foc si se lasa sa se racoreasca câteva minute. Se adauga zaharul, cacaua si vanilia, amestecând bine cu ajutorul unui tel. Cele trei oua se adauga pe rând, amestecând bine cu telul. la final se pune sarea si faina, amestecând pâna când se omogenizeaza toate ingredientele. Se toarna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Dupa ce ai pus faina într-un bol mare de sticla, se face în mijloc un loc în care sa pui apa calda si drojdia pe care sa o lasi 15 minute. 2. Apoi se amesteca toate ingredientele, se framânta bine aluatul si se acopera cu un prosop/folie alimentara, lasându-se la dospit într-un loc cald, timp de o ora. 3. Dupa ce aluatul si-a dublat cantitatea se scoate pe un blat de lemn tapetat cu faina, se da forma dorita pâinii în functie de tava pe care ai ales-o pentru copt. Se tapeteaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
220 g faina, 140 g faina de cartofi, 110 g unt sau margarina, 1/2 lingurita bicarbonat, 1 lingurita zeama de lamiie sau otet, 110 g cascaval ras, 85 g lapte amestecat cu smantana, 1 ou, putina sare Mod de preparare: Se freaca bine untul cu oul, apoi se adauga laptele cu smantana, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamiie sau otet, sarea, cascavalul ras si se amesteca adaugind si faina de cartofi. Se framinta cu faina de griu un aluat, se aduna in forma de minge si se lasa sa se odihneasca 30...
Reţetă de pe www.retete-bune.com