evenimente unde se servesc bomboane fondante
Pagina 3 din 5
curmalele si semintele se dau prin blander pana se obtine o pasta, se adauga putina vanilie si scortisoara apoi se formeaza bilute mici care se dau prin nuca de cocos sau migdale macinate
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie capetele sparanghelului, apoi se fierbe in apa sarata timp de 5 minute. Se incinta uleiul intr-o tigaie, unde se caleste ceapa, timp de 3-4 minute. Se adauga usturoiul, se pune smantana si sparanghelul, care se taie bucatele. Se pune si parmesan-ul si se foloseste un blender pentru a pasa ingredientele. Se asezoneaza cu sare si piper si se pune deoparte. Se fierb pastele si se servesc cu sosul facut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Voi deschide mai multe posturi , despre secretele si cunostintele ( cele mai simple ), care va vor ajuta sa primiti rezultate bune in FOTOGRAFIA CULINARA. Aceste posturi vor fi pentru amatorii de a prepara retete si care doresc sa se impartaseasca si sa expuna POZE CULINARE REUSITE pe blogul sau saitul sau. Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... . Incalziti usor. Pentru a realiza invelisul bomboanelor, decupati din foile de placinta ... foile si pentru a abtine forma bomboanelor legati-le la fiecare capat cu ata. Se aseaza bomboanele pe o tava de teflon, apoi stropiti ... lasa pana se rumenesc. Se servesc atat calde cat si reci ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
600g zahar 300ml apa 200g margarina 450g lapte praf 200g nuca de cocos zahar vanilat, esenta de rom stafide, alune...etc Zaharul se pune la fiert cu apa pana se formeaza un sirop gros. Se face proba cu picatura de sirop in paharul cu apa sau se pune o picatura pe o farfurie, daca se formeaza o biluta si nu curge atunci este gata. Punem si margarina si o lasam sa se topesca, apoi adauga laptele praf si amestecam energic pt a nu se forma cocoloase. Se poate face si cu mixerul si e bine sa...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
barosani si madmoazele e rost de excursii. una pe saptamana la alegere intr-una din destinatiile din titlu. plus 1000 de lei pe zi. plus 3 premii mari a 25.000 de lei. e, va bagati? tot ce trebuie sa faci e sa mananci neshte chipsuri Lay's si sa ghicesti care e reteta. deja Puya si Cabral au inceput sa dea indicii. Post by Lay's Romania . in calificari, echipa Cabral a mizat pe reteta de pizza peperoncini ceea ce s-ar potrivi cu Italia insa juriul ne-a zis ca ne-am apropiat foarte mult dar nu...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Voi stiti deja ca iubesc calatoriile si sincera sa fiu, de cand am venit de la Roma, ne sta gandul numai la plecare, asa ca noua campanie Iulius Mall a venit ca o manusa! Sa va spun despre ce e vorba: in perioada 11 mai 30 iunie, se desfasoara campania Kilometri de vacanta si asta inseamna ca puteti transforma cumparaturile voastre intr-o vacanta oriunde in lume! Ce trebuie sa faceti? Sa cumparati din orice magazin din Iulius Mall pana acumulati bonuri in valoare de 100, 300 sau 500 lei (e...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Am facut acest desert dupa reteta Ligiei Pop , si sunt demential de bune.Chiar daca are atat de putine ingrediente sunt peste asteptari de bune. Eu am folosit asa: 400 gr curmale fara samburi jumatate de zeama de lamaine 300 g nuca de cocos. Le-am blenduit pe toate, dupa care am format biltute si le-am dat prin nuca de cocos. Tips:daca le lasati in frigider inainte de a le consuma macar 2 ore sunt mult mai delicioase.
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
... se numeste ansamblul de vile unde stau mananc si beau impreuna ... -s undeva depaaaarte pe la 1930, unde nu ai nevoie de ceas sau telefon, unde as putea citi la nesfarsit langa o farfurie cu ... dai peste un restaurant de unde nu-ti vine sa mai ... le petreceam la Pasticceria Cesarino unde insusi Cesare insusi Matteo, nepotul ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... , originare din America de Sud, unde creste la mari altitudini (si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Expozitia Romhotel, editia XVII-a, va fi organizata tot la Romexpo, ca in fiecare an. Salonul gastronomic va completa si anul acesta expozitia internationala de arhitectura, echipamente, dotari si mobilier pentru hoteluri si restaurante. Perioada de desfasurare : 21 24 octombrie 2010 Program de vizitare : 21- 23 Octombrie 10:00 - 18:00; 24 Octombrie 10:00 - 16:00 Locatie : ROMEXPO, Bdul Marasti, nr. 65-67. Mai multe detalii: http://www.romhotel.ro/
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente (pentru 30 bucati) 200 gr lapte praf 300 gr cocos 200 gr zahar pudra 200 gr unt 100 gr alune decojite Mod de preparare Se amesteca laptele praf cu zaharul pudra, untul la temperatura camerei si 200 gr cocos. Amestecam cu mana pana rezulta un aluat sfaramicios. Nu va speriati, aluatul va deveni maleabil de la cadura mainilor si va fi usor de modelat. Se ia cate o bucata din compozitie, se pune in mijloc cate o aluna si se modeleaza cu mana in forma de bilute. Se tavalesc...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... suporta mina si se fac bomboane. Imediat ce li s-a dat forma ... , pastrat deoparte fierbinte. Siropul glaseaza bomboana. Este bine sa lucreze doua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se aseaza pe un platou. Bomboanele se lasa sa se intareasca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dragii mei, dragele mele, mi s-a intamplat ceva frumos si am simtit nevoia sa impartasesc aceasta bucurie cu voi. Am fost invitata intr-o emisiune, sa fac ceva bun. A fost de departe cel mai frumos moment de prajiturit din viata mea, m-am simtit exceptional acolo, TOATA echipa a fost senzationala, iar prezentatorii niste scumpi. Nu as fi crezut ca doi oameni te pot face sa uiti ca esti la TV, sa uiti ca trebuie sa ai emotii. Totul a decurs atat de natural si atat de firesc ... n-am pregatit...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Se amesteca margarina, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou. In loc de alune se mai pot folosi si migdale, arahide in ciocolata, alune de padure, etc. - 400 g margarina, 400 g zahar (preferabil pudra), 400 g nuca de cocos, 400 g lapte praf, 200 g alune. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gelatina se lasa sa se inmoaie in apa rece (daca este in foi se taie marunt ) pina cind o absoarbe in intregime, apoi se amesteca pe apa fierbinte pina se dizolva bine. Intr-un castron, se pune zaharul pudra; se face o gaura la mijloc cu lama unui cutit inoxidabil, in care se desarta gelatina, putin calduta, amestecind circular cu cutitul ca sa incorporeze zahar pina se obtine un aluat nu prea virtos. Se imparte apoi in atitea bucati, cite culori dorim sa realizam. Se ia pe rind fiecare...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Visinele se pun, cu o zi inainte pe un servet de hirtie ca sa se usuce. Biscuitii sau prajiturile uscate se trec prin masina de nuca. Nucile se prajesc, dinainte, in cuptor, apoi se trec prin masina de nuci. Biscuitii, nucile, marmelada, romul, zaharul, cacaua neaparat cernuta si zaharul vanilat se pun intr-un castron, amestecind bine. Se ia din compozitie, cu lingurita cite o bucata de marimea a doua visine, aplatizind-o pe palma; se asaza o visina pe ea, apoi compozitia se aduna in jurul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un cazanel smaltuit asezat pe apa calduta (nu fierbinte), serbetul se freaca pina cind se moaie fara sa se topeasca, apoi se ia la o parte, se adauga cacaua neaparat cernuta si siropul de zahar ars.In cazul cind serbetul este de cacao, acesta se amesteca direct cu untul, fara sa se adauge cacao.Serbetul se freaca cu furculita pina cind se moaie bine, sau se bate cu un tel mic; daca este prea tare , se adauga 1-2 lingurite cu apa calda si se freaca bine pina cind capata aspectul unei...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... intr-o bucata, aproximativ de grosimea undei sticle, 3 table slanina, 5 buc. ceapa ... da la fum. Mod de servire Se serveste cu garnitura de ... de conopida. Se mai poate servi cu salata de cruditati. Sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com