Cauta in 21.294 retete
... si se amesteca împreuna cu laptele batut si vanilia. Apoi se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pune laptele la fiert împreuna cu 100 grame de zahar si ... compozitia, turnând treptat câte putin în laptele caldut. Dupa combinarea cu laptele a compozitiei cu galbenusuri pune din nou la foc amestecând ... adânci sau boluri: toarna laptele vanilat peste care asaza bezeaua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jumatati de caise. Se prepara crema. Se bat ouale, se amesteca bine cu laptele in care s-a dizolvat zaharul, se ... si praful vanilat. Se toarna crema peste caise si se da ... platou. - 500 g biscuiti, 1 kg caise sau piersici. Crema: 4 oua, 500 ml lapte, 250 g zahar, 2 linguri smintina, 2 linguri faina, vanilie sau 2 plicuri de crema de vanilie. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe spanacul în apa cu sare si se pune la scurs. Separat, se fierbe telina, morcovul si cartofii (cuburi). Se scurg, se se pun împreuna cu spanacul într-un bol si se blenduiesc, adaugându-se, treptat, si laptele. Se mai adauga ulei de masline si smântâna, dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta de biscuiti cu lapte batut am gasit-o aici si mi ... in casa nu prea lipseste laptele batut , deci prepararea acestor biscuiti cu lapte batut n-a fost o problema. Si chiar ne-a placut rezultatul. Ingrediente ... cu cimbru) 80-90 gr lapte batut Mod de preparare: Faina ... se faramiteaza. Adaugati cimbrul si laptele batut si amestecati bine pana ... , alaturi de un pahar de lapte...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... se amesteca, apoi se adauga laptele. Aceasta compozitie se pune la ... lamai si coaja de la una.Dupa ce s-a racit crema de lapte se aduga compozitia de margarina cu lamaie. Intr-o tava ... piscoturile peste care se toarna crema. Piscoturile ramase se dau pe razatoare si se pun peste crema.Se lasa la rece pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru aluat (mai putin laptele), adaugandu-se laptele putin cate putin ... pudra si se incorporeaza in crema astfel preparata piureul de capsuni ... - pe jumatate din suprafata - cu crema de unt si capsuni, se ... cutit sare, 50 g ulei de floarea-soarelui, 30 g zahar, 1/4 l lapte. Pentru crema si prajit: 500 g capsuni, coaja rasa si zeama unei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Laptele si apa se pun la fiert, dupa care se adauga grisul si se amesteca la foc mic timp de 10 minute. Se ia de pe foc si se adauga restul ingredientelor. Grisul se serveste cald sau se lasa la racit si se bate cu mixerul pentru a obtine o consistenta mai cremoasa. Credit foto: http://scandifoodie.blogspot.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sparanghelul se curata, se spala si se taie varfurile (2-3 cm), care se fierb într-un vas separat pâna se înmoaie. În alta cratita se pun în doi litri de apa, ceapa si sparanghelul si se lasa la fiert, la foc mediu, pâna când sparanghelul e bine fiert. Se strecoara zeama, iar sparanghelul se da prin blender. Untul se încinge într-un vas separat, se presara faina care se amesteca bine, se stinge cu zeama de la sparanghel si piper, se adauga sare. Toate ingredientele se mai dau în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Amesteca branza cu creme fraiche, zahar si suc de lamaie. Pune ... in forma de inima, toarna crema de branza si preseaza pentru ... apoi, capsunile. Cum se serveste crema de branza Pune inima de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lasa sa se racesca blaturile. Crema: Frisca se bate bine. Gelatina ... partea de desupra o insiropam,punem crema pe care am impartit-o in ... ciocolata topita amestecata cu putin lapte pentru a fi mai fluida. Decoram ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Lasa zaharul în apa la topit pe temperatura medie. Imediat ce zahar s-a topit si începe sa fiarba siropul trebuie sa-l lasi exact 5 minute. Se stinge focul si se amesteca untul pâna se topeste. Se adauga laptele praf, pudra de cacao, vanilia, sarea si romul, amestecând panâ când ciocolata devine omogena. Se adauga alunele, dupa care se toarna compozitia într-o tava tapetata cu folie alimentara. Se lasa la rece, dar nu la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... partea cealalta. Frecam 200 gr crema de branza cu sare de ... din cantitate. Omogenizam si intindem crema deasupra somonului in strat subtire ... amestecam cu cele 100 gr crema de branza ramase si asezonam ... si omogenizam. Intindem amestecul peste crema de branza. Rulam strans cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ce s-a scurs de grasime. Adauga crema de brânza, 2 linguri cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Laptele se pune la fiert intr-o cratita, cand da in clocot sa pun cele 200 g fidellini usor, in ploie pentru a nu se lipi una de alta. Se amesteca cu grija si se fierbe 5 min. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si si praful de nuscoara in momentul in care se opreste focul. Feirbinte se pune in boluri si deasupra se orneaza cu dulceata de gutui.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... omogenizare..Se incorporeaza in bezea crema obtinuta mai sus apoi incorporam ... turnata in fir subtire in crema de branzica.Se amesteca bine ... rece apoi turnam jumatate din crema de branza,se monteaza al ... si se toarma resul de crema de branza.Se niveleaza usor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se topeste. Se adauga treptat laptele si se incorporeaza bine. Puteti ... reci se toarna compozitia de lapte in ele. Se pun formele ... minute la 170C. Cand scoteti crema din cuptor, daca o atingeti va ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Capsunile trebuie sa fie potrivite ca marime si in stare perfecta. Ele se introduc pe jumatate in ciocolata alba sau ciocolata cu lapte, ambele incalzite in prealabil.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Toarna peste el amestecul de lapte cu lamâie rasa, usturoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Puiul, spalat bine si sters cu un servetel absorbant, se sareaza bine si se prajeste într-o tigaie cu unt încins. Dupa ce este rumenit pe toate partile, se muta într-o alta tava, în care se mai pun laptele, usturoiul si untul taiate si frunzele de salvie. Pui, împreuna cu celelalte componente ale retetei se baga la cuptor, având grija ca din când în când sa se umezeasca suprafata care nu se afla în sos, tocmai pentru ca aceasta sa nu se usuce.
Reţetă de pe retete.eva.ro