Cauta in 21.308 retete
... Toate ingredientele, in afara de dulceata de capsuni, se pun intr ... suprafata.Se orneaza fiecare cu dulceata de capsuni si smantana, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vreme la niste cornulete cu dulceata si untura . Si pentru ca ... au iesit niste cornulete cu dulceata si untura nemaipomenite! Evident ca ... unt, deci folositi cu incredere) dulceata de care aveti, dar sa ... , sa nu folositi, de exempu, dulceata de visine sau cirese; am pus intr-o tura dulceata de pere si in cealalta tura rahat ... ori cate un pic de dulceata. Rulati cornuletele...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se face o maia din faina, drojdie, sare, zahar, zahar vanilat si oua. Se framanta bine, iar la final se adauga putin ulei si se mai framanta inca 5 minute. Se lasa deoparte, iar cand coca si-a dublat volumul se fac turtitele. Se ia cate o bucata de aluat, se subtiaza cu sucitorul, se unge cu dulceata, apoi se unesc capetele, se preseaza bine pentru a nu se desface si se prajesc in ulei incins.Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se scot pe un platou si se pudreaza cu zahar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se cerne faina si se amesteca bine cu praful de copt si cu cacaoa cernuta si ea , apoi se adauga ouale, zaharul , laptele, uleiul si zaharul vanilinat si se mixeaza bine totul. Se adauga afinile si se mai amesteca putin. Se ung formele de briose si se pudreaza cu faina -sau se poate pune hartie speciala pt briose- si se toarna compozitia in forme. Se dau la cuptoruul bine incins si se lasa 25-30 minute. Se scot din forme cand s-au racit bine si se pudreaza cu zahar pudra sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... când acesta este dizolvat. Amesteca afinele si trei linguri cu zahar ... si amidon peste sosul de afine. Amesteca în continuare si lasa pe ... tot aluatul. Toana sosul de afine peste clatite înainte de a servi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mixam ingredientele intr-un castron.facem clatite si le umplem cu dulceata.Le impaturam in foarma de triunghi si le decoram cu putina dulceata si cateva fructe proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unt 2 oua esenta de vanilie dulceata de macese Framantati aluatul si ... cuptorul cu microunde 2-3 linguri de dulceata de macese si lichidul format ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... putem face cu 1 kg de afine", respectiv reteta de waffe cu afine. Aviz amatorilor, aceste waffe sunt destul de seci atunci cand ... vanilat si bineinteles gemul de afine si banane , pe care il ... incercati reteta de gem cu afine si banane si sa consumati ... praf de copt - o cana de afine (cana de 250 ml) - o lingurita ... pufoasa. La final, incorporam si afinele. Incingem aparatul...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
C o m p o z i t i a 1 : 8 oua, 150 g zahar, 150 g nuci macinate, 1 praf de copt, 2 linguri faina sau pesmet; C o m p o z i t i a 2: dulceata acrisoara de strugurei, visine etc; C r e m a: 200 g unt, 150 g zahar pudra, 2 linguri cafea naturala sau nes, 100 g nuci(alune) prajite Mod de preparare: Se face un blat din prima compozitie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 albusuri, 2-3 linguri dulceata de visine, zmeura, fragi etc Mod de preparare: Se bat albusurile spuma cu dulceata la un loc. Se toarna in forma unsa si se coc la cuptor incet, timp de 10 minute si apoi la cuptor tare 20 minute. Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pune într-o punga sigilata bucati de banana si pepene galben la congelator (poti sa faci portii separate pe care sa le ai la îndemâna în frigider si sa faci rapid înghetata când ti-e pofta). Dupa ce s-au congelat se pun fructele în robotul de bucatarie cu putina miere daca vrei si se mixeaza bine pâna obtii o înghetata cremoasa. Poti sa o ornezi cu dulceata de trandafiri.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 200 gr. zahar, fructe din dulceata Mod de preparare: Se taie ... felii de franzela, se ung cu dulceata de visine sau alta dulceata si se continua astfel pana se termina franzela. Se bat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina ,peste foaie se intinde dulceata si se presara nuca pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza se amesteca cu zahar, ou, zahar vanilat, sare si stafide (dupa ce acestea au stat in prealabil in apa rece). Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza aluatul in forma de covrig, de bilute si se adauga rand pe rand in uleiul incins. Se servesc cu smantana si dulceata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina,margarina si coaja de lamaie se amesteca bine. Incorporam ,zaharul,smantana,laptele caldut,drojdia dizolvata cu o lingura de zahar si ouale.Framantam un aluat bine lucrat,pe care il lasam sa se odihneasca 20-25 min. Impartim aluatul in bucati cam cat un ou mai mare din care intindem foi rotunde pe care le taiem in forma de triunghiuri.Punem dulceata la baza triungiului apoi rulam. Coacem la foc mediu si apoi le pudram cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 75g unt, 1 lingura pesmet, 4 linguri dulceata Mod de preparare: Se fierbe ... cu pesmet. Se intinde deasupra dulceata si se acopera cu restul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 150 ml ulei, 150 gr. dulceata de orice fel, 300 ml ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 ml lapte, o lingura orez, o lingurita zahar, coaja de lamiie, o lingurita dulceata de capsuni Mod de preparare: Orezul, curatat si spalat, zaharul si coaja de lamiie se pun sa fiarba in laptele clocotit. Se lasa sa fiarba incet pana cind se inmoaie boabele. Mod de servire Se serveste cu dulceata de capsuni
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... orez, apoi cateva linguri de dulceata, apoi un alt strat de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro