Cauta in 20.698 retete
Se framanta un aluat din faina,oua,sare si amestecul de lapte cu drojdie. Se intinde o foaie,peste care se unge jumatate din compozitia de jumari. Se impatura in 4,dupa care se intinde din nou foaia,se unge cu compozitia ramasa,se impatura din nou,dupa care se intinde usor (pentru a nu iesi jumarile la suprafata),aluatul trebuie sa fie de aproximativ 1 cm grosime. Se taie formele dorite,se aseaza in tava,se ung cu ou,se presara chimen(optional) si se dau la cuptor,la foc mic pentru cca 35-40...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Inainte de incepe, untura trebuie sa fi stat in jur de ... , zaharul si sarea. Se adauga untura rece si se amesteca rapid ... mutarea de pe masa de lucru la tava, trebuie sa se ... foaie. Este foarte important ca untura din compozitie sa ramana foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... niste cornulete cu dulceata si untura . Si pentru ca am avut untura de la porcule nost', am zis sa le fac baietilor ... niste cornulete cu dulceata si untura nemaipomenite! Evident ca nu se ... de lapte caldut 4 linguri de untura (in reteta dupa care m-am ... se umfla maiaua. Adaugati sarea, untura si restul de lapte si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... , 2 oua, 2 felii piine alba, 1 lingura untura, patrunjel si marar tocat, sare, piper, untura pentru prajit, pesmet Mod de preparare: Carnea taiata bucati ... marunt, inabusite cu o lingura de untura. Tocatura se pune intr-un ... prajeste pe ambele parti in untura incinsa. Pirjoalele se fac din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. branza de vaci, 2 oua, 3 linguri faina, 3 linguri untura, sare, smantana Mod de preparare: Se freaca bine branza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Se ia cu lingura din compozitie si se formeaza galuste lunguiete care se turtesc putin. Se dau prin faina si se prajesc in untura fierbinte. Mod de servire Se servesc presarati cu zahar pudra si smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 ou, 1 ceapa prajita cu 1/2 lingura untura, sare, piper Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... varzei este zahar. Dupa aceasta metoda rapida ,in 24 de ore ... , o muratura de vanata impluta cu varza. Metoda de baza necesita un lucru foarte mare si de multa durata. Eu voi descrie o metoda foarte rapida, si care poate ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... la 2cm felia - 3-4 linguri de untura - apa dupa ochi (cat sa ... pentru gratar Intr-o tigaie, incingem untura si prajim carnea pe ambele ... intr-o cratita turnam peste ea untura in care s-a prajit, apa cat ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . este mai rapida ca si metoda pentru ca nu trebuie sa ... fierbere este redus. Prefer aceasta metoda, si cred ca o voi aplica ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Metoda traditionala de conservare a carnii de porc, alaturi de afumare, carnea ... bucurie o sa descoperi dincolo de untura. Carnea de porc astfel conservata ... , spata) carnati proaspeti de porc untura de porc boabe de ienibahar ... la fel cu carnatii. Topiti untura intr-o cratita adanca. Adaugati la ... borcane curate si uscate. Turnati untura peste carne. Pastrati carnea la ... . [note]Carnea si...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... asta-i tot. A iesit bun iar metoda de pregatire este simpla si ...
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
FERICIRE, fericiri, s. f. Stare de multumire sufleteasca intensa si deplina. ? Loc. adv. Din fericire = printr-un concurs de imprejurari favorabile. - V. ferici. Ma simt binecuvantata in fiecare zi. Am tot ce imi doresc. Sunt sanatoasa, am o familie frumoasa, un sot care ma sprijina mereu, un catel care ma asteapta bucuros acasa. Am un serviciu care ma tine in priza, am pasiuni care ma ajuta sa cresc, am prieteni curati si sinceri. Am ziua de azi si soarele de pe cer. Universule, iti...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
1 1/2 l apa, 1/2 l bors, 1 ceapa, 1 morcov mic, 1 patrunjel, 2 dovlecei mari, 3-4 rosii, 1 lingurita unt, 1/2 lingurita faina, smantana, sare, patrunjel, marar Mod de preparare: Se pune la fiert in apa ceapa taiata foarte marunt cu morcovul si patrunjelul taiati subtire. Dupa ce zarzavatul a fiert, se adauga borsul fiert, dovleceii curatati si taiati bucati, sarea, patrunjelul, mararul si rosiile fierte separat si strecurate. Se lasa sa fiarba la foc incet. Cind dovleceii sunt aproape gata,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Articol scris Loredana Stefan , CHHC, consilier reeducare alimentara. De multe ori, imediat dupa ce mancam senzatia de pura placere e urmata de un discomfort abdominal cu sunete si senzatii interne ciudate. E un semnal din partea corpului nostru ca ceva din meniu nu e tocmai ok, in combinatia abia incercata. Daca esti unul care cunoaste prea bine astfel de senzatii tine minte acesti trei P : 1. Probioticele aduc un plus de bacterii bune in organism. Numai bune in acest sezon sunt legumele ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... dea 2-3 clocote. Se serveste borsul dres cu smintina si ou batut ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Se amesteca faina cu untura intr-un castron apoi in mijloc ... se intinde pe masa de lucru si pasta de jumari se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... marunt si se calesc in untura (se poate si ulei, dar ... pentru cozonac sau rotunda) cu untura apoi presarati cu boabele de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la prajituri, de aceea e mare lucru ca mi-am luat inima ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se pune intr-un vas inalt faina si se amesteca cu untura,si nu uitam de sare. Apoi adaugam galbenusul si smantana si le amestecam.Inmuiem drojdia in putina apa calda si o punem peste ingredientele din vas.Framantam bine si lasam sa dospeasca. Dupa ce a dospit aluatul luam cc 3-4 linguri de aluat si intindem bine cu sucitoarea. il taiem cu cutitul patratele ,punem gemul si il rulam.Dam la copt cc 20 min,iar dupa ce se racesc le putem pudra cu zahar! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faina intr-un vas, pui untura (nu topita) si framanti pana cand faina a cuprins toata untura. Pui drojdia la inmuiat in lapte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro