dresul icrelor de hering
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
hering marinat, dresul unturii rancede, cum se repara icrele de hering taiate, dresul unturi rancede, preparare icre de hering, cum dregem untura rinceda dresul unturii rancede, desararea icrelor, dresul unturii rancedecum dregem untura rincedadresul unturii rancede, conservarea icrelor pastrav
... la o limeta si o lingura de icre rosii. Incepem asamblarea torturilor: Punem ... marar. Facem o bordura deasupra din icre rosii . La baza decoram cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
pestele macrou si pestele hering se pun sa se fiarba cu otetul putin vin si apa,sare si putin piper,boabe de coriandru si 4 foi de dafin,se adauga si 2 morcovi taiati in forma de floare si se fierb timp de 15 minute impreuna cu ceapa taiata rondele,apoi se adauga ulei de masline si se lasa peste noapte la rece si dimineata luam o paleta si scurgem de zeama si asezam pe platou de inox si ii servim rece(a se vedea poza).Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece prin sita impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors si citeva masline curatate de pielita si fara simburi. Se freaca toate acestea intr-un castron pina ce se transforma intr-o pasta cenusie. Se adauga putin cite putin ulei, zeama de lamiie si sare. Totul trebuie sa se prezinte alifios si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -eu am pus uscat - si icre germane roz de la Ocean ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se decoreaza cu marar si icre de Manciuria cine are sau de somon, eu am avut icre roz cumparate tot de la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Pe aceeasi farfurie se aseaza icrele negre, alaturi de o felie de ... si smantana-crema amestecata cu icrele de Manciuria se modeleaza niste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in frigider. - 1 kg peste (scrumbii, heringi), 250 ml apa, 100 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1 lingura cu unt, smantana pentru dres. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... maioneza + smantana si eventual cateva icre negre, si se garnisesc cu ... acrisoara, 1 lamaie si eventual 100 g icre negre. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g unt, 125 g sardele (in lipsa heringi), 150 g sunca slaba, 100 g svaiter ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pune somonul taiat bucatetele, crevtii, icrele, scoicile, tonul, porumbul fiert, salata ... , 2 conserve ton, un peste cod, icre negre, porumb, salata verde, bulion ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se decapiteaza pestii, se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce au fiert se pun la racit, se scoate carnea de pe oase si se taie marunt. Se adauga margarina, se mixeaza cu mixerul se adauga sarea si piperul si se mixeaza din nou pana se face o pasta. Se taie o lamaie in doua, se stoarce si se amesteca din nou compozitia. Se taie rosia feliute si se orneaza farfuria. Se serveste rece ca aperitiv pe paine.Este sanatoasa si este indicata la micul dejun. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se fierbe 10 minute în apa cu sare. Se scoate si se curata de oasele aripioarelor si de spinari. Separat se pun ceapa, usturoiul si ardeiul la calit în putin ulei. Apoi toarna conserva de rosii, o cescuta de apa si pestele maruntit si lasa tocanita sa fiarba laolalta cu condimentele - sare, piper, cimbru, busuioc, ardei iute si boia dulce. Pentru o varianta mai gustoasa, dar mai de durata, poti sa renunti la tigaie si sa pui de la început tocanita într-o oala pe care sa o bagi la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se curata se spala si se taie in bucati se aseaza intr-o oala sub presiune. Ceapa se taie sub forma de solzi se adauga bulionul, uleiul ,otetul, boabele de piper, foile de dafin si sarea dupa gust. Se adauga apa atat cat sa acopere bine ingrediente. Se fierbe la foc mic 45 de minute. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam legumele.Punem apa la fiert cu sare, morcovii,telina,pastarnacul si cartofii taiati.Lasam 10 minute. Adaugam rosiile si pastele. Separat,am spalat ciupercile ,le-am taiat felii si le-am inabusit in unt cu putina sare si piper. Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat si am lasat sa dea cateva clocote. Inainte de a servi ,presaram patrunjel tocat fin si parmezan. Daca doriti,puteti drege supa cu galbenus si smantana. Pur si simplu,delicioasa!...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se decapiteaza pestii, se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce au fiert se pun la racit, se scoate carnea de pe oase si se taie marunt. Se adauga margarina, se mixeaza cu mixerul se adauga sarea si piperul si se mixeaza din nou pana se face o pasta. Se taie o lamaie in doua, se stoarce si se amesteca. Se taie rosia feliute si se orneaza farfuria. Se serveste rece ca aperitiv pe paine.Este sanatoasa si este indicata la micul dejun. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se tine carnea in apa rece cam 1 ora, schimband din cand in cand apa ca sa iasa bine sangelele. Puneti-o apoi la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si lasati-o la fiert la foc mic. Dupa 40-45 minute adaugati toate legumele, curatate, spalate si taiate marunt, sare, piper, concentratul de legume sau vita. Separat fierbeti borsul. Dupa ce au fiert si legumele (cam 30 minute) adaugati bulionul, borsul sau concentratul de bors si verdeturile tocate marunt....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ) si serviti pastele cu o lingurita de icre negre sau rosii.[/tip ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si, daca nu va plac, icrele daca este femela (granulele rosii ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de branza tartinabila) 10 grame icre de somone sare si piper ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro