Cauta in 17.960 retete
Poti lasa dovlecelul cu coaja, dar îl poti si curata daca preferi. Se taie feliute subtiri si se pune putina sare peste, abandonându-i pâna ce prepari compozitia. Bati ouale bine, adaugând sarea si piperul, apoi se încorporeaza treptat faina pentru a nu se forma cocoloase. Iei fiecare felie de dovlecel si o dai prin aceasta compozitie, dupa care le prajesti într-o tigaie cu ulei încins. Se lasa cât sa se rumeneasca si se pot servi atât calzi, cât...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mici.Ungem fiecare felie de dovlecel cu un strat de crema ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Diversificarea Nataliei a decurs pana acum fara mari probleme, dar fiecare zi aduce noi provocari si imi solicita imaginatia. Iata unul dintre pranzurile cele mai indragite. Ingrediente 1/2 dovlecel cateva pastai de fasole verde frageda 1/2 morcov putina ceapa verde (unt) Fierb morcovul, dovlecelul si fasolea, le strecor de apa. Adaug ceapa verde bine spalata si apsez totul - astfel incat sa se aromeze bine pireul. Uneori mai adaug si unt, dar este optional.
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , usturoiul, gogosarul, 50 g miez de dovlecel taiate marunt si morcovul dat ... incep sa se rumeneasca iar dovlecelul este gatit. Noi am servit ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
O combinatie consistenta, dar usor de facut. Poti folosi orice fel de paste. Ingrediente: un piept de pui dezosat, 500 grame paste, cinci dovlecei medii, doi catei de usturoi, o lingura smantana, parmezan ras (200 de grame), ulei de masline, busuioc proaspat, nucsoara, sare si piper. Preparare: 1. Taie pieptul de pui in bucatele si caleste-le in ulei incins. 2. Fierbe pastele, conform instructiunilor de pe pachet. 3. Curata si da prin razatoarea mare dovleceii (sau taie-i in felii foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... saraca in calorii. O portie de dovlecel umplut cu branza feta si ... se pun peste miezul de dovlecel in tigaie. La fel se ... apoi se umple jumatatile de dovlecel. Intr-un vas pentru cuptor se aseaza jumatatile de dovlecel si se toarna supa de legume ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... o cina gustoasa. Ingrediente pentru 4 persoane: - 1 dovlecel mic (cca 250 g) - 250 g rosii ... boabe de piper Se spala dovlecelul, se sterge si se taie ... 2 - 3 minute. Se adauga feliile de dovlecel si se calesc si acestea ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Ingrediente: aluat tarta 3 dovlecei 1 ceapa 1 praz subtirel delikat 4 oua 200 ml smantana 2 rosii 3 lg pesmet Mod de preparare: Intindem aluatul in forma de tarta,curatam si taiem rondele fine dovlecelul,tocam ceapa si prazul,adaugam oualele,smantana,delikatul dupa gust si 3 lg de pesmet.. turnam compozitia in tava tapetata cu aluat si ornam cu rondele de rosii.. dam la cuptor cca 30 min.
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
... proaspete (se gasesc la Lidl) - 1 dovlecel - 50 g parmezan - 3 linguri sos pesto ... apa rece cand sunt gata. Dovlecelul se spala, se sterge cu ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... lat, se pun in castron; -dovlecelul se curata de coaja si ... sau paleta de lemn vinetele+dovlecelul+maioneza+ceapa+sare+piper si....Pofta buna!!!! Secretul bunicii-folosirea dovlecelului, ce ii da salatei un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , urmati de morcov, gogosar, vanata, dovlecelul, prazul, apoi am presarat cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . 2. Ceapa se taie pestisori, iar dovlecelul necuratat de coaja se taie ... taiat cateva rondele de morcov, dovlecel, ardei, ceapa si le-am ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Tocam legumele marunt - ceapa verde, dovlecelul, cartoful, ardeiul, morcovul si telina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata cartofii si se taie cuburi ,se spala si se pun la fiert,se toaca morcovul ,ceapa,dovlecelul si se pun si ele la fiert.Cand sunt fierte se amesteca bine ouale cu 2 litri de iaurt si se in oala la fiert peste cartofi si se mai trage un clocot ,doua,dupa ce se opreste din fiert se pune patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,morcovul si ardeiul rondele,rosia , dovlecelul cubulete si conopida o desfaci buchetele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o omleta in modul urmator: calim dovlecelul taiat felii impreuna cu ardeiul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amestecati suficient de bine dovlecelul ras, ouale batute, ceapa tocata marunt, faina, sarea si ambele tipuri de brânza pâna când toate ingredientele sunt distribuite uniform. Se pune uleiul la încins în tigaie la foc mediu spre mare, iar cu o lingura formam chiftelute din amestecul rezultat, pe care le putem aplatiza ulterior cu mâna. Se prajesc câteva minute pe fiecare parte pâna prind culoare aurie. Se servesc cu smântâna sau sos de tomate, dupa preferinta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala toate legumele, se curata, se toaca ceapa marunt, morcovul rondele, dovlecelul si vânata cuburi, cartofii în patru cuburi mari, iar ardeiul in felii mari. În 3 linguri de ulei se caleste ceapa si cartofii, cu sare. Apoi se adauga apa si restul de legume si se lasa la fiert cu sare si piper. Când legumele sunt aproape fierte se adauga cana de suc de rosii si cimbrul. Se mai lasa la fiert 10 minute. La sfârsit se adauga patrunjelul tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro