Cauta in 21.294 retete
Punem gelatina in apa dupa care se pune pe foc zaharul cu laptele pana devine fierbinte(sa nu dea in clocot).Cand a devenit fierbinte se stinge focul si se adauga gelatina,dupa care se lasa la racit.In timp ce se raceste se bate frisca lichida pana se intareste.Cand s-a racit gelatina cu laptele se amesteca cu frisca si ananasul ,si se rastoarna intr-un vas clatit cu apa rece,si se baga la frigider pt 24 de ore,dupa care se rastoarna si se orneaza cu rondele de kiwi,sau ,in cazul de fata,cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
punem in robot smantana si 4-5 linguri de zahar si facem frisca si o impartim,3/4 o punem intr-un vas ,peste care adaugam lapte fiert rece din frigider ,3 galbenusuri si gelatina inmuiata cu apa calduta ca de vara,esente,punem apoi vasul in alt vas cu apa calda si mixam pana se face o pasta suficient de groasa, luam 1/4 din comozitie si punem peste ea capsunile mixate foarte bine si mai mixam in continuare pana se obtine tot asa o pasta bine legata.,Separat facem blatul de tort din 3 oua ,3...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un tort simplu, fara pretentii, insa incredibil de bun si racoros ! Creeaza dependenta ! La multi ani tuturor celor ce isi sarbatoresc onomastica astazi ! Ingrediente pentru blat : 3 oua 5 linguri faina 5 linguri zahar 1 lingurita praf copt pentru crema: 1 kg mere dulci-acrisoare 200 gr zahar 1 lingurita scortisoara 3 plicuri gelatina ptr decor: 200 ml frisca lichida 1 plic intaritor frisca 1 lingurita scortisoara Mod de preparare Pentru blat batem ouale cu zaharul pana ce devin cremoase. ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
26 august 2018 Ingrediente pentru blat: 2 oua 1/2 cana zahar 1/3 cana ulei 1/2 cana faina 1 lingurita praf de copt un praf sare Ingrediente pentru crema: 5 galbenusuri 200 gr zahar 500 ml lapte 250 ml frisca lichida 2 pliculete gelatina 2 pliculete zahar vanilat esenta vanilie fructe frisca pentru decor Mod de preparare blat: Mixam ouale cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul,mixand energic, adaugam uleiul putin cate putin. Incorporam treptat faina cernuta si amestecata cu praful de...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
1.Pentru blat se bat albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul,pana se obtine o bezea.Separat se freaca galbenusurile cu ciocolata rasa si untul taiat cubulete mici,cu esenta si cafeaua solubila,se adauga si miezul de nuca prajit si maruntit,se amesteca pana la omogenizare..Se incorporeaza in bezea crema obtinuta mai sus apoi incorporam si faina cernuta si amestecata cu praful de copt.Se unge o forma de tort ,cu diametrul de 26 cm,cu margine detasabila,se tapeaza cu hartie de copt,se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Scroll down for English recipeIn sfarsit, sunt in vacanta. Prin urmare, stau din ce in ce mai putin pe acasa. Rezultatul? Postarile mele sunt din ce in ce mai rare. Asta nu inseamna insa ca nu mai bucataresc. Chiar si in deplasare am timp de facut ceva bun. Pentru cei dragi.Ingrediente:4 oua, separate400 ml smantana, facuta frisca250 ml lapte200 g zahar3 lingurite gelatina + 10 linguri lapte rece200 g piscoturi de sampaniefructe din compot: ananas, mandarinePentru glazura200 g ciocolata ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Blat: Albusurile împreunâ cu apa se bat spuma, adaugam apoi zaharul si batem pâna se topeste. Încorporam si galbenusurile. Faina se amesteca usor în compozitie pâna se uniformizeaza. Blatul se coace în forma rotunda la foc mediu. Scoatem din forma dupa coacere si-l lasam sa se raceasca. Când blatul este rece se taie pe mijloc si obtinem doua foi. Crema: Ouale si zaharul se amesteca, apoi se pun pe baie de abur si le amestecam pâna când crema se îngroasa ca o smântâna, (avem...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am fiert laptele cu zahar si vanilie pina s-a topit zaharul. Am batut ouale ca pentru omleta si le-am adaugat in laptele fiert. Am pus din nou pe foc mic si am amestecat continuu pina s-a ingrosat putin compozitia. Atentie ! compozitia nu trebuie sa clocoteasca. Dupa ce compozitia se racoreste un pic se adauga gelatina inmuiata asa cum scrie pe plic, cuburile de ananas scurse bine de sirop si un plic de frisca preparat asa cum scrie pe plic. Eu l-am facut cu lapte si am adaugat trei linguri...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune gelatina la inmuiat in zeama de compot de ananas sau putin lapte. Trebuie sa stea chiar si o jumatate de ora. Se separa ouale, galbenusurile se amesteca cu zahar, vanilie, faina, lapte si se fierbe la foc mic pe abur amestecand continuu pana se ingroasa ca o ciulama. Se ia de pe foc si se lasa la racit putin,se adauga gelatina cat crema este calda (sa se dizolve granulele de gelatina), apoi albusurile batute spuma si se pune la racit. Se mai amesteca din cand in cand. Cand e foarte...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Batem frisca lichida peste care adaugam apoi iaurtul amestecat in prealabil cu 3 linguri de zahar! Intr-un bol de inox adaugam siropul de la compotul de ananas amstecat cu cele 2 oua batute, 300 de ml lapte, coaja de portocala si esenta de migdale! Lasam compozitia sa fiarba la foc mic timp de aproximativ 5 minute timp in care turnam deasupra o canuta de apa calduta amestecata cu 2 - 3 pliculete de gelatina! Intr-o tava asezam fructele, apoi turnam frisca si compozitia gelifiata! Se poate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Tort Diplomat Cum in fiecare luna am in gand sa particip ... redescopar o reteta minunata de tort diplomat de la Fancy Cake pe ...
Reţetă de pe dedairis.blogspot.com
Blat: Albusurile impreuna cu apa se bat spuma,adaugam apoi zaharulsi batem pana se topeste.Incorporam si galbenusurile.Faina se amesteca usor in compozitie pana se uniformizeaza.Blatul se coace in forma rotunda la foc mediu.Scoatem din forma dupa coacere si-l lasam sa se raceasca. Cand blatul este rece se taie pe mijloc si obtinem doua foi. Crema: Ouale si zaharul se amesteca,apoi se pun pe baie de abur si le amestecam pana cand crema se ingroasa ca o smantana,(avem grija sa nu gatim ouale)....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blatul simplu de panpispan din: 5 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri faina. Se coace in tava mare de 28/38cm, se rastoarna imediat ce s-a scos din cuptor pe o foie de copt usor umezita sau pe un prosop curat. Se ruleaza strans si se lasa sa se raceasca. Crema 3 oua, 3oog zahar, 3 pliculete de gelatina (30g), 400ml suc de mandariene, portocale sau orice fruct va place, 500ml frisca. Gelatina se pune la inmuiat in sucul de mandarine si se lasa cateva minute sa se hidrateze. Ouale se bat pe aburi...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
10 mai 2018 Ingrediente pentru blat: 2 oua 1/2 cana zahar 1/3 cana ulei 1/2 cana faina 1 lingurita praf de copt un praf sare Ingrediente pentru crema: 5 galbenusuri 200 gr zahar 500 ml lapte 250 ml frisca lichida 2 pliculete gelatina 2 pliculete zahar vanilat esenta vanilie capsuni frisca pentru decor Mod de preparare blat: Mixam ouale cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul,mixand energic, adaugam uleiul putin cate putin. Incorporam treptat faina cernuta si amestecata cu praful de copt....
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Blaturile se fac din cate 3 oua,3 linguri zahar si 3 linguri de faina. Se coc individual 3 blaturi. Crema de vanilie se pregateste din 400 ml lapte, 4 linguri amidon, 2 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri de margarina. Dizolvam amidonul in doua trei linguri de lapte apoi il amestecam cu restul de lapte. Adaugam ouale si zaharul si punem sa fiarba la foc mic mestecand continuu ca sa nu se lipeasca si sa nu faca cocoloase. Cand a dat in clocot si s-a ingrosat dam deoparte, adaugam margarina si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
SE IAU CELE 8 OUA PT BLAT SI SE SEPARA.SE BAT ALBUSURILE SPUMA,SI SE ADAUGA PE RIND CELE 8 LINGURI DE ZAHAR SI SE BAT PINA SE TOPESTE,SE PUN GALBENUSURILE UNUL CITE UNUL SI AMESTECA BINE CU MIXERUL.SE ADAUGA CELE 8 LINGURI DE FAINA SI PRAFUL DE COPT PUTIN CITE PUTIN.SE TOARNA BLATUL INTR O FORMA DE TORT ROTUNDA UNSA SI TAPETATA CU FAINA SI SE COACE IN CUPTORUL PREINCALZIT 20 MINUTE LA FOC POTRIVIT.SE SCOATE BLATUL.SE LASA LA RACIT SI SE TAIE IN 2. FACEM CREMA IN FELUL URMATOR,SE SEPARA CELE...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Puneti la fiert laptele cu 300 g zahar. Bateti bine bine ouale pana devin spumoase. Cand laptele fierbe si zaharul este topit adaugati treptat ouale amestecand usor. Lasati compozitia pe foc mic pana da 2-3 clocote (in jur de 10 minute). Amestecati mereu. Intr-un ibric puneti gelatina si 75 ml compot de ananas. Puneti ibricul intr-un vas cu apa pe foc pana gelatina se lichefiaza. Turnati putin cate putin amestecand peste compozitia de sus. Luati spuma de pe foc si lasati-o la racit. Bateti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Gelatina se pune la inmuiat cu compotul sau laptele dupa care se pune la foc f f mic.Frisca se bate spuma cu cele 2 linguri de smantana.Branza se amesteca cu zaharul si mirodeniileGelatina calduta se toarna peste branza si totul se amesteca cu frisca.Se tapeteaza o cratita cu folie de plastic dupa care se pun piscoturile acoperind marginile cratitei, se pun fructele dupa care se toarna compozitia, se tine la frigider 4-5 ore, dupa care se rastoarna cratita iar tortul iese fara nci on...
Reţetă de pe retete.eva.ro
30 iulie 2014 Ingrediente pentru blat: 2 oua 1/2 cana zahar 1/3 cana ulei 1/2 cana faina 1 lingurita praf de copt un praf sare Ingrediente pentru crema: 5 galbenusuri 200 gr zahar 500 ml lapte 250 ml frisca lichida 2 pliculete gelatina 2 pliculete zahar vanilat esenta vanilie fructe proaspete sau din compot frisca pentru decor Mod de preparare blat: Mixam ouale cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul,mixand energic, adaugam uleiul putin cate putin. Incorporam treptat faina cernuta si ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
5 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, un compot ananas, 2 plicuri budinca de vanilie, 2 plicuri frisca, sare, ciolata pentru ornat Mod de preparare: Din oua, zahar si faina se face un blat care se coace in tava unsa si tapetata cu faina. Dupa ce s-a copt se lasa la racit. Intre timp se face o budinca de vanilie din cele 2 plicuri, dupa modul de preparare inscris pe plic. Asamblarea de face atunci cind crema si blatul s-au racit. Cu zeama de la compot de insiropeaza blatul, se pun apoi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com