Cauta in 21.292 retete
... diferit colorate."5" are la baza "dieta in culori", un regim de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Orezul se trateaza la fel ca pentru pilaf, se spala bine si apoi se pune la fiert în apa cu un vârf de cutit de sare. Vasul, partial acoperit, se lasa pe foc circa 15 minute, pâna se absoarbe tot lichidul. Se da la o parte, dar trebuie avuta grija ca orezul sa ramâna fierbinte pâna la definitivarea salatei. În continuare, dovleceii spalati vor fi feliati si la fel se va proceda si cu ardeii copti. Toate aceste legume se pun într-un vas peste care se adauga sare, piper, otel balsamic...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cochetez tot mai mult cu dieta paleo (ca stil de viata, nu ca dieta propriu-zisa, desi nu stiu daca voi putea ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Potrivit unui articol din Evenimentul Zilei, care citeaza agentia AFP, cercetatorii israelieni au oferit astazi (2 februarie 2010), in premiera, dovada faptului ca pierderile de greutate reduc in mod semnificativ riscul de ateroscelorza. Concluzia este rezultatul unui studiu desfasurat pe o perioada de doi ani, in care oamenii de stiinta de la Universitatea Beer Sheva din Israel au tinut sub observatie, printr-un sistem cu ultrasunete tridimensional, depozitele de colesterol din arterele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cu zi cat si pentru dietele hipocalorice. Combinatia dulce-acrisoara, cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de a masca graefruitul amar in dieta celor care nu il consuma ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... singura sursa de grasimi din dieta!) Grasimi polisaturate - raman lichide si ... colesterol *eschimosii care inca au o dieta traditionala, bazata mai ales grasimi ... mai longevive popoare, au si o dieta traditionala bogata in grasimi: Japonia ... zadar consumati grasimi bune, daca dieta va este asezonata cu semipreparate si monoglutamat. In aceasi idee, o dieta lipsita de grasimi poate deveni ......
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ceva de vara si pentru dieta. Pentru pofticiosi, o puteti folosi ca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Maximilian Bircher-Benner l-a introdus in dieta pacientilor sai din spital ca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ca substitut al cartofilor in dietele ce isi propun scaderea numarului ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... deasupra paharului, nu la fund. Diet Tequila Sunrise  siropul de grenadine ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ales daca avem de urmat o dieta fara sare. Prezenta unor anumite ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Desi pare greu de crezut o alimentatie cu putine calorii nu insemna doar legume seci, fierte in aburi, piept de pui la gratar, iaurturi degresate si peste fara gust. Nu! Mancarea cu gust bun este o componenta absolut necesara, de care psihicul uman are nevoie, iar consumul indelungat de alimente fade si fara savoare determina o indispozitie suparatoare. Bucatari destepti si inspirati, dieteticieni si chimisti au colaborat si au pus la punct o serie de retete care combina utilul cu placutul....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se scobeste prin partea de sus miezul fiecarei chifle, apoi acestea se ung pe dinafara cu ulei de masline. Se toaca prazul marunt si se pastreaza doar partea alba, apoi se soteaza în unt topit. Se adauga spanacul si se amesteca continuu, pâna când acesta îsi schimba complet culoarea. Se adauga sare si piper. Se bat ouale cu smântâna, brânza Feta, crema de brânza, maslinele taiate rondele si amestecul de praz si spanac. Se toarna compozitia în chifle, apoi acestea se asaza pe o tava...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau dupa cateva zile cu o dieta abundenta in mancaruri grase. Incepeti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Într-o tigaie, încalzeste uleiul de masline si caleste usturoiul si ceapa. Adauga supa, cartoful, broccoli si lasa-l la fiert. Da apoi focul mic si mai lasa la foc aproximativ 15 minte, pâna legumele devin moi. Pune amestecul obtinut în blender pâna obtii o supa. Toarna supa iar în tigaie si încalzeste-o. Adauga dupa gust sare, piper si nucsoara.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o oala se pun la fiert, în 2 litri de apa, salaul curatat si portionat si cartofii curatati si taiati în patru. Se lasa la fiert 15-20 de minute. Dupa fierbere, se scot bucatile de salau si cartofii si se aseza pe un platou. Cât timp se fierb pestele si cartofii se prepara o maioneza din trei galbenusuri fierte tari si doua galbenusuri crude. Se amesteca bine si se freaca cu ulei, otet si sare. Patrunjelul verde se taie fin si se presara peste platou.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si galuste, e clar ca orice dieta am incercat vreodata sa tinem ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com