Cauta in 20.697 retete
... pranzuri usoare si hranitoare sau deserturi sanatoase si pline de vitamine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru cei dragi. Vezi retetele >> Deserturi delicioase Bauturi de sarbatoare Verdeturi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sunt un mare fan al deserturilor pe baza de ciocolata. Si ... in bucatarie; - ador sa fac deserturi; - musai/neaparat/trebuie sa am ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Desert simplu si totodata sofisticat, de casa sau de mall, rulourile cu scortisoara ( cinammon rolls sau buns ) au cucerit lumea. Servite fierbinti, pentru a va bucura de crusta lipicioasa si interiorul pufos, simple sau alaturi de bauturi calde pe baza de lapte sau ceaiuri, si chiar langa o cupa de inghetata de vanilie, cateva rulouri cu scortisoara sunt minunate si vara dar, mai ales, iarna. Reteta: Rulouri cu scotisoara Ingrediente: aluat 500 grame faina alba 10 grame drojdie uscata...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... regula la conserve, aluaturi sau deserturi. Deosebit de util in special ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Originar din Milano (Italia)- mai poarta numele de paine de Milano -, panettone isi are originea inca de pe vremea romanilor care indulceau painea cu miere. Este gatit in mod traditional, de Craciun, si in Argentina, Brazilia, Bolivia, Chile si Peru, inlocuind pe alocuri traditionala roscon de reyes (prajitura regelui). O adevarata industrie cu peste 117 milioane de bucati produse in fiecare an in Italia, cozonacii panettone sunt nelipsiti de pe mesele de Craciun. Portii : 1 panettone (aprox....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Italienii traditionalisti stramba din nas cand aud de tiramisu cu fructe, a carui singura legatura cu desertul italian e data de piscoturile si baza de mascarpone. Se gaseste tiramisu cu fructe sporadic si in Italia, insa mai degraba in afara ei, fiind mai mult o reteta internationala. Caracteristica acestui tiramisu este nota de prospetime pe care o da crema vanilata, piscoturile insiropate in nectar de fructe si, binenteles, fructele, in special cele de padure care contrasteaza placut cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... il putem folosi in multe deserturi raw vegane, pe post de ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... , dar si preparate lacto-vegetariene, deserturi, fructe si amestecuri de alune ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... se consuma ca atare sau se foloseste pentru deserturi sau iaurt ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Branzoaicele sunt, asa cum le spune numele, niste placintele cu branza de vaci (numite chiar asa pe alocuri, sau chiar pachetele cu branza ), populare sub acest nume in special in Transilvania. Desert simplu, de duminica, in care lipsa de nazuri este inlocuita cu un plus de consistenta. Preparate din diverse tipuri de aluat dulce, majoritatea din familia cozonacului, branzoaicele sunt umplute cu branza de vaci aromata. Probabil cea mai suprinzatoare umplutura dintre toate este cea parfumata...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... gust fin, potrivite pentru placinte, deserturi: ricotta, cottage cheese, urda) tip ... , la pizza, in sosuri, pentru deserturi sau tarte sarate etc. [divider ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... iata cum am avut doua deserturi ;-) O zi fericita de ciocolata va ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... ani la un eveniment Electrolux . Deserturile, fabulos prezentate, au fost minunate ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... sa va incant cu cateva deserturi..cu dulce de leche. Subscribe ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... ce alternative mai exista pentru deserturile la grill. Imi e teama ca ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... % - insa poate "imbraca" forma unor deserturi savuroase, carora nu le vei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desert simplu, fructat, cu origini, nume (compot inseamna? mixtura?) s?i traditie franceze, popular din Belgia pana? in Israel, compotul este un sirop dulce s?i aromat cu unul sau mai multe fructe. Reteta de compot de mere este cea mai simpla s?i totodata? rafinata, iar compotul de mere este numai bun sa? inca?lzeasca? sau sa? ra?coreasca? ziua, deoarece se poate servi atat rece cat s?i cald. Bucurati-va? de el vara s?i iarna! [note]I?n ta?rile germanice compotul pasat de mere insote?ste de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inedit, dar atat de simplu. Ingrediente: 300 grame capsuni, 8 oua, 400 grame zahar, 300 mililitri lapte, un baton de vanilie. Preparare: Bate foarte bine ouale intregi cu 300 de grame de zahar, pana cand zaharul este perfect topit. Adauga semintele de la un baton de vanilie. Adauga laptele si amesteca bine; Topeste zaharul ramas si tapeteaza, prin rasucire, o cratita care merge la cuptor. Pune in cratita compozitia, da-o la cuptor, la foc potrivit, in cuptorul incins bine, pentru 20 minute....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Originar din vechea Venetie, zabaglione, cunoscut si sub numele de sabayone, este un desert clasic italian, foarte popular si in tarile Americii de Sud (Venezuela, Columbia, Argentina si Uruguay). Baza primara a acestui desert, galbenusurile de ou amestecate cu zahar sunt aromate cu vin dulce-aromat Marsala sau Proseco (vin spumant). O spuma de vin, un desert simplu si atat de rafinat& Portii: 2 Timp de preparare: 15 minute Ingrediente: 6 galbenusuri 6 linguri de zahar 200 ml de vin Marsala (...
Reţetă de pe www.cevabun.ro