desert semirece cu amaretto si sos de ciocolata
Pagina 4 din 5
... , dupa care punem la topit ciocolata in bain-marie. Dati la ... si tare. Amestecam galbenusurile cu ciocolata topita ( aveti grija sa nu fie fierbinte ciocolata ) dupa care adugam doua inguri din spuma de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amaruie si 60 gr.ciocolata cu lapte. Pe planseta se aseaza ... aplica un strat subtire de ciocolata. Se lasa sa se intareasca ... in cerc,cu partea cu ciocolata inauntru. Se lipesc capetele prin ... . Se desprind foliile de pe ciocolata intarita,inelele se asraza pe ... -o oala se incalzeste putin si sosul se lasa apoi sa se ... nu prinda pojghita. Florile de ciocolata se servesc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare Ciocolata se rupe bucati si se topeste la ... se incinga. Se amesteca in ciocolata fierbinte. Cuptorul se incinge la ... bat cu zahar. Se inglobeaza ciocolata,apoi faina si in final ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... început toate ingredientele, lasând ciocolata topita împreuna cu putin unt ... de pesment, adaugam crema cu ciocolata, apoi pesmet, iar la final ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se combina smântâna cu ciocolata, lasându-se la topit pe foc mic. Se toarna amestecul într-o tava care se lasa timp de o ora la frigider. Se formeaza câte o biluta de ciocolata care se trece prin unt de arahide si apoi prin arahidele maruntite. Se pastreaza la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscutii se maruntesc, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort cu peretii detasabili. Se lasa la frigider. Crema de brânza se amesteca cu zaharul, vanilia si ciocolata, dupa care se toarna peste blatul din biscuiti si se pune la frigider. Între timp se face glazura din: 500 grame de unt de arahide încalzit pe abur care se amesteca cu 125 grame de zahar pudra dupa gust. Se toarna glazura peste crema si se lasa tortul la frigider 2-4 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lamâie si amidon peste sosul de afine. Amesteca în continuare si lasa pe foc pâna ce sosul de îngroasa putin. Acopera craticioara ... ce termini tot aluatul. Toana sosul de afine peste clatite înainte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun copanelele de pui într-un vas si se toarna peste ele sosul de soia si sosul worchester, apoi se baga la frigider timp de doua ore. Dupa ce sunt scoase de la frigider, copanelele sunt puse într-o tava si se toarna peste ele zaharul brun, otetul balsamic si sosul picant. Se mai lasa câteva minute la temperatura camerei, dupa care se toarna si apa peste copanele. Se baga la cuptor, la foc mic, pâna se rumenesc copanelele si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un bol, amesteca bine untul sau margarina, pesmetul de graham, zaharul pudra si o cana cu unt de arahide. Asaza compozitia într-o tava de aproximativ 20x30 centimetri, niveleaza si preseaza bine. Topeste chipsurile de ciocolata la bain marie împreuna cu 4 linguri cu unt de arahide, amestecând din când în când. Toarna ciocolata topita peste amestecul din tava. Pune la frigider si lasa la racit timp de cel putin o ora, apoi taie în dreptunghiuri.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foc mare intre timp punem ciocolata alba si alunea macinate . lasam ... tot cu acest amestec de ciocolate albe putem decora dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cratita de pe foc. Topeste ciocolata cu putin unt pentru a nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 190 de grade Celsius. Formele pentru briose se ung cu putin unt sau ulei, în cazul în care nu folosesti hârtia pentru briose. Într-un bol se amesteca ouale cu uleiul, cafeaua, laptele batut si vanilia. Într-un bol separat se amesteca toate ingredientele uscate, dupa care se încorporeaza amestecul lichid. Se amesteca cu o spatula pâna când se omogenizeaza bine, dupa care se umplu formele pentru briose. Se lasa la cuptor 18-23 de minute, facând testul cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul într-o tigaie, la foc mediu. Adauga ciupercile si amesteca pâna ce se înmoaie si încep sa-si lase zeama, timp de cinci minute. Adauga usturoiul pisat si amesteca timp de un minut. Toarna sosul de soia. Lasa pe foc timp de patru minute, pâna ce lichidul se evapora complet.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la 160 de grade Celsius. Ciocolata se amesteca cu zaharul brun ... care se adauga zaharul cu ciocolata, mixând înca o data bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza în robot si se amesteca cu untul topit. Se pune amestecul într-o tava cu pereti detasabili si se preseaza foarte bine. Se introduce la frigider cât timp se face crema. Ciocolata neagra se topeste la abur si se lasa putin la racit. Mascarpone se mixeaza bine cu zaharul pudra, dupa care se adauga ciocolata si coaja de portocala. Se toarna crema peste blatul de biscuiti. Se orneaza cu ciocolata alba.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bananele se taie în jumatati si se pun pe bete pentru înghetata. Se introduc într-o caserola sau într-o punga si se pun în congelator câteva ore. Ciocolata alba se topeste la abur si se foloseste pentru a stropi bananele congelate sau pentru a le acoperi cu ciocolata, în functie de gusturi. Imediat ce ai stropit bananele cu ciocolata se presara repede migdalele maruntite.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc iute. Caleste vinetele amestecând continuu, timp de patru minute sau pâna ce vinetele se înmoaie. Adauga apa, fulgii de ardei iute si usturoiul. Separat, amesteca zaharul, amidonul de porumb, sosul de soia si sosul de stridii. Adauga sosul obtinut peste vinete si amesteca bine. Lasa pe foc pâna ce sosul scade si se îngroasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort. Pentru a prepara crema alba se freaca mascarpone ciocolata alba topita si zaharul pudra, dupa care se adauga biscuitii oreo farâmitati. Se toarna crema peste blat si se lasa la frigider pentru a se întari. Pentru crema de ciocolata se freaca bine mascarpone cu ciocolata neagra topita si se toarna peste stratul de crema alba.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Insiropam. Punem frisca lichida si ciocolata rupta bucatele intr-un vas ... mestecand continuu pana se topeste ciocolata. Lasam sa se raceasca apoi ... . Turnam peste blat crema de ciocolata si dam la frigider. Adaugam ... si dupa ce crema de ciocolata s-a intarit turnam deasupra jeleul. Dam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se amesteca biscuitii cu untul de cocos/palmier topit si cu zaharul brut, dupa care se preseaza în forma pentru tort. 2. Se mixeaza în robotul de bucatarie bananele, dupa care se adauga untul de arahide, semintele de chia si zeama de lamâie. 3. Se toarna crema peste blatul din biscuiti si se introduce la frigider câteva ore. 4. Se topeste la abur ciocolata fondanta cu multa cacao si se orneaza tortuletul.
Reţetă de pe retete.eva.ro