desert semirece cu amaretto si sos de ciocolata
Pagina 5 din 5
... timp de doua ore. Topeste ciocolata si untul într-un vas ... , trei minute. Scufunda bananele congelate în ciocolata topita, astfel încât sa fie acoperite total în ciocolata. Mai apoi, rostogoleste-le în fulgii din nuca de ... si pune-le la congelator, pâna când ciocolata îngheata si ea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tocam sunca marunt si o punem pe foc. Lasam aprox 5-6 min sa se rumeneasca putin. Turnam peste sunca sucul de rosii si sosul de chili, adaugam apoi usturoiul tocat marunt, verdeturile taiate marunt si lasam la fiert la foc mic timp de aprox 20-25 min. Adaugam sare si piper dupa gust. Pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem scurt printr-un jet de apa rece si le turnam peste sos. Amestecam bine sosul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pstele si se condimenteaza dupa care se aseaza in tava unsa in prealabil cu unt ,se adauga ceapa taiata julien,vinul si patrunjel. Sos Meuniere: Topim untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul lasam 2-3min. apoi adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 min. Sosul astfel obtinut se toarna peste peste (scos de la MO) si legume. Legumele se fac dupa preferinta fiacaruia…la cuptor, la abur, in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Usturoiul se caleste în ulei de masline, se adauga ardeiul copt si sucul de rosii. Se paseaza dupa care se adauga mix-ul de seminte, sare si piper. Fileurile de peste se marineaza si se pun pe gratarul încins. O parte de supa de pui se pune pe o parte de cuscus se acopera si se lasa sa absoarba supa, apoi se amesteca cu coaja de lamâie, lamâia murata si patrunjel. Se asaza cuscus-ul într-o forma si se rastoarna pe farfurie. Deasupra se pun fileurile de peste si se decoreaza cu putina...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Topim mai intai ciocolata.puneti ciocolata intr-o craticioara pe baie de ... mestecati pana se topeste. Cand ciocolata este topita complet punem cu ... se intareasca. Punem o parte din ciocolata ramasa in strat subtire in ... foarte putin spatiu liber deasupra. Ciocolata ramasa o turnam peste crema si ... . Dupa ce s-au intarit scoatem ciocolatele din forme. Taiem inima cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai intai crema de ciocolata. Se topeste ciocolata impreuna cu frisca ... taie in 3. Se prepara si sosul de visine: se iau visinile ... crema ramasa.Deasupra se toarna sosul de visine si se glazureaza tortul cu ciocolata topita. Se lasa la frigider ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . La final, adaugam fulgii de ciocolata. (Daca nu gasiti fulgi de ... in comert, puteti rade ciocolata pe razatoarea mare.) Pregatim cuptorul pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Topeste ciocolata neagra într-un bol rezistent, în cuptorul cu microunde sau ... restul de ingrediente în blender, inclusiv ciocolata topita, si amesteca pâna ce ... încorporate, timp de doua minute. Ciocolata neagra va avea un gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foc si adaugi bucatele de ciocolata. Freci untul spuma si incorporezi ... a treia. Topesti la bain-marie ciocolata cu laptele, imbraci tortul cu 1/2 din ciocolata topita, iar restul o pui intr-un cornet din hartie ... marginile tortului, cu stropi de ciocolata. Pastrezi tortul la rece 3-4 ore ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -l timp de un minut. Toarba sosul si pasta de rosii si ... misca usor tigaia, pentru ca sosul sa patrunda bine vinetele. Toarna sos cu o lingura pe deasupra si lasa-le la fiert la ... , când uleiul se ridica deasupra sosului de rosii, poti sa opresti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau cuburi. Se prepara un sos alb urmand instructiunile de aici. Cand sosul e gata se adauga in el mustarul si tarhonul tocat ... imprejur jumatate din cartofii cu sos (daca s-au racit se reincalzesc; daca s-a racit si sosul e usor prea gros se poate adauga un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi o dam deoparte si adaugam ciocolata amaruie rupta cubulete si nessul ... apoi o dam deoparte si adaugam ciocolata alba rupta cubulete si vanilia ... si o adaugam in crema de ciocolata amaruie. Incorporam albusul batut si ... si o adaugam in crema de ciocolata alba. Incorporam albusul batut si ... un strat peste crema de ciocolata neagra. Continuam pana umplem paharul ... . Presaram nessul peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 40 de minute. Separat, preparati sosul: puneti sa fiarba intr-o olita ... vasul pe flacara mica, adaugati ciocolata taiata in bucatele, cacao si ... . Serviti checul impreuna cu sosul de ciocolata, acompaniat de un compot de fructe. - 180 g miez de ... g zahar pudra, 125 g faina, 4 oua. Pentru sos: 250 ml lapte, 75 g ciocolata neagra amara, 75 g zahar tos, 75 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , adauga în tigaie pastele fierte si sosul de rosii. Când obtii un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tortul in fineti si radem ciocolata deasupra. Dam un pic la ... fineti si vrem crema de ciocolata, putem sa facem una din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Untul s amesteca cu 140g zahar si galbenusurile pana se obtine o crema spumoasa.Se adauga apoi ciocolata topita si amidonul si se amesteca in continuare pana ce compozitia s-a omogenizat..Se bat albusurile cu restul de zahar si zaharul vanilat.Se amesteca cele doua compozitii si se toarna intr-o tava captusita cu hartie de copt.Dupa ce s-a copt,se scoate din cuptor si se portioneaza inainte de a se raci complet.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si fistic maruntit. Daca preferi, desertul gullac se poate consuma cu înghetata de ciocolata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... m-a surprins prin fragezimea carnii si sosul gustos in care iti era ... 2 albusuri 3 linguri amidon alimentar Pentru sos: 3 linguri pasta tomate 1 lingura otet de vin 1 lingurita miere 3 linguri sos de soia 1 lingurita ghimbir 1 ceapa ... . Intre timp amestecati ingredientele pentru sos. Se serveste cu orez, carnea ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... crema s-a ingrosat, stingi focul, adaugi ciocolata si omogenizezi. In untul frecat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii si se taie rondele sau cubulete (dupa preferinta). Se adauga patrunjelul taiat fin,conserva de ton,maslinele taiate rondele,2 linguri ulei de masline,sare, piper dupa gust si sos de usturoi. Se orneaza cu feliute de lamaie.
Reţetă de pe retete.eva.ro