Cauta in 21.294 retete
... miere de albine. Clatitele de post cu halva se pot servi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Într-un bol se amesteca faina, cacaua, zaharul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Într-un bol separat se piseaza bananele cu furculita si se ameteca cu pasta gelatinoasa din seminte de in si apa si uleiul. Se amesteca ingredientele lichide cu cele solide. Se adauga nucile si ciocolata neagra, amestecând cu grija. Se toarna amestecul în tava pentru chec tapetata cu putin ulei si faina. Se lasa la cuptor 55-65 de minute,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am expus acest desert traditional , pentru ca sa va amintesc de el - mere implute cu dulceata de visina si zahar, pere imbatate cu coniac si umplute cu coacaza neagra si toate coapte la cuptor la temperatura de 200C timp de 15-20 de minute . Iar daca va este dor de PRUNE UMPLUTE CU NUCA , puteti sa le aranjati pe platou si sa le serviti la masa reci .
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... Postarea de azi nu e neaparat o reteta in sine, ci mai mult o idee de desert sanatos-rapid-cu resurse minime ... dulce. Stiti ce e fain la desertul asta? Ca il puteti pregati ... de cantitatea de seminte folosita desertul va fi mai dens sau ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Un desert de post de-a dreptul pacatos. O prajitura cum alta nu ... , parfumata si suculenta, tarta de post cu pere si ciocolata este un desert bogat, in ciuda caracterului sau de post. Secretul acestui desert consta in perele conference , lungi si aromate, cu ... mere. [/readalso] Reteta: Tarta de post cu pere Ingrediente: 3 pere mari ... zahar pudra vanilat. Tarta de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , pentru ca cei care tin post cred cu greu ca o prajitura ... alocuri ca prajitura negresa de post. Vezi aici si reteta video ... cu pere. Reteta: Prajitura de post cu gem si nuci Ingrediente ... copt si racita. Prajitura de post se serveste rece, la cafea ... Portii : 8-10 [tip]Prajitura de post se poate servi cu frisca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Mere, binele spalate, se razuiesc cu tot cu coaja si se pun alaturi de scortisoara si de zaharul vanilat. În paralel, zaharul, faina si grisul se amesteca si se împart în doua portii. Într-o tava se pune ulei, apoi o parte din praful preparat mai devreme si jumatate din mere, peste care se pune din nou, cealalta jumatate din praf si cealalta jumatate din mere. Deasupra se presara zahar si nuca macinata. Se lasa în cuptor circa 35 - 40 de munte si, de preferat, se serveste rece, este...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aceasta prajitura de post are gust de sarbatoare, din care razbat ... coaja de portocale inmiresmeaza acest desert unic. Dulce, simplu, pur si simplu bun. O inventie de post marca cevabun.ro. Vezi si reteta video de Tarta de post cu pere . Reteta: Prajitura de post cu miere si vin Ingrediente: 1 cana de miere 1 1/2 cani de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de cata rabdare aveti, e un desert simplu de realizat, in ciuda ... de lamaie se amesteca cu frisca batuta in acest desert de post. Portii: 5-6 Timp de preparare: 1 ora pentru spuma/ 3,5 ore pentru ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sunt m-am gandit sa le postez. Intr-un castron punem fulgii ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
In desertul la pahar, mascarponele si nutella Fac un cuplu ideal, ca pe scena Arsinel si Stela. INGREDIENTE pentru 4 borcane 250 gr de mascarpone 200 gr nutella 8 piscoturi savoiradi 100 ml lapte ingrediente pentru topping 200 gr amestec de fructe de padure (am folosit congelate) 2 linguri de zahar PLAN DE LUCRU desert [&] Post-ul DESERT LA BORCAN CU CREMA NUTELLA SI MASCARPONE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se amesteca faina, zaharul, praful de sare si margarina pana obtinem un aluat pe care il sfaramam in mana (firimituri) si-l tinem la rece 30 minute. Merele curatate de coaja si cotoare si taiate cubulete, le punem intr-un vas yena uns cu margarina. Peste mere si zmeura si mure punem aluatul facut firimituri, omogen peste toate fructele. Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Daca faci parte dintre dependentii de negrese, aceasta reteta poate fi o solutie. Nuca si gemul de prune sunt obligatorii in reteta. Ingrediente: 75 ml ulei, 200 grame zahar, 250 ml apa minerala, doua linguri de cacao cu concentratie mare de grasime (foarte neagra), doua linguri de gem de prune, 100 grame nuci macinate, un plic de bicarbonat, doua cani de faina, arome, o ciocolata amaruie (nu are lapte), cu 75 % cacao (150 de grame) si doua linguri de zahar pudra, pentru glazura. Preparare: -...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tai nucile bucatele. Pui intr-un vas cele 3 cani de faina, apoi zahar, zahar vanilat, praf de copt, cacao, coaja rasa de la o lamaie si esenta rom. Amesteci bine, dupa care adaugi uleiul si+ apa (la final, pt a evita formarea cocoloaselor). In compozitia preparata adaugi stafidele si nuca. Ungi o tava cu ulei si o tapetezi apoi cu faina. Torni compozitia in tava si o introduci in cuptorul preincalzit, la foc potrivit timp de 25 de minute. Incerci cu o scobitoare daca prajitura este coapta si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca uleiul,apa(lapte soia)zaharul.Se adauga faina,stafidele,merele razuite sau tocate,nucile macinate si se amesteca bine toate.Praful de copt se cerne. Se amesteca bine toate ,se tapeteaza 3 tavi de chec cu hartie de copt,se pune compitia in tavi si se da la cuptor pentru 45 minute la 170 grade. Cand sant gata se scot din tava ,se lasa la racit dupa care se pudreaza cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amestecati apa, zaharul si uleiul. Faina se amesteca cu praful de copt si cacao si se adauga peste amestecul de mai sus. Amestecati bine cu un tel sau mixer sa nu fie cocoloase, apoi adaugati gemul si mai amestecati o data. Urmeaza nucile pisate si stafidele. Turnati aluatul intr-o tava de cuptor adanca asternuta cu hartie de copt - eu am folosit o tava rotunda de 28 cm diametru. Daca vreti cantitate mai mare de prajitura dublati cantitatea de ingrediente. Puneti tava la cuptor pt 35-40 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa minerala cu zaharul si se amesteca pina se topeste ,se adauga uleiul,gemul,miezul de nuca,apoi faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamiie.Se pune in tava si se da la cuptor timp de 40min si cind se scoate se pune nuca de cocos.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un vas se adauga : uleiul, zaharul, apa, zaharul vanilat, praful de copt, sare. Se amesteca energic cca 1 min apoi se adauga faina. Se amesteca pana se incorporeaza si obtinem o compozitie omogena. Compozitia se imparte in doua boluri. Intr-un bol se adauga stafidele, cacao, dulceata si amestecam. In al doilea bol se adauga nuca si amestecam. Se tapeteaza o tava de cozonac cu hartie de copt, se adauga compozitia cu nuca apoi pe mijloc se adauga compozitia cu cacao. Se presara cu nuca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca intr-un bol faina cu drojdia uscata. Se pune apa calduta si 9 linguri de ulei si se framanta. Se adauga zaharul ,sarea si se framanta bine. Se intinde foaia pe masa. Se amesteca 9 linguri ulei cu 9 linguri de faina pana se obtine o pasta si se pune peste foaia intinsa. Se ruleaza si se lasa la dospit 20 minute. Se taie in 5-6 bucati. Se ia fiecare bucata de coca si se intinde cu sucitorul. Se taie cu cutitul in doua, apoi in patru, in sase pana obtinem triunghiuri. Se taie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se iau primele 3 ingrediente(uleiul, zaharul si apa) si se amesteca bine cu mixerul. Se adauga faina in care s-a amestecat praful de copt si vanilia. La sfarsit se adauga nuca. In tava unsa si tapetata cu faina se toarna aproximativ jumatate din compozitia rezultata. In jumatatea ramasa se amesteca cacao. Apoi se rastoarna si restul in tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro