Cauta in 21.292 retete
... grame unt, 400 grame ciocolata neagra, amaruie (cu minim 65% cacao ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Albusurile se bat spuma cu zaharul Galbenusurile se adauga pe rand in compozitia de albusuri Apoi punem cate o lingura de faina, apoi adaugam si lingura de cacao Daca ouale sunt mixate f bine atunci nu mai este nevoie de praf de copt(cine doreste poate sa amestece in faina 1 pliculet praf de copt) Se tapeteaza o forma inimioara se pune compozitia de blat si se da la cuptorul preincalzit la 180 de gr pana trece testul scobitorii Se scoate blatul din tava, se lasa la racit apoi se taie in doua...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minunat, de siropul de ridiche neagra pe care il iubeam in ... din amandoua. Sirop de ridiche neagra Se poate prepara fie cu ... schimbata ridichea. Sirop de ridiche neagra Sanatate maxima va doresc! Sirop ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Inainte de a face tortul Padurea Neagra am dat o cautare pe google ... trebui sa fie tortul Padurea Neagra, ci putin mai sofisticat, mai ... foarte cochet din Muntii Padurea Neagra, Germania. Desi au trecut foarte ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: 175 gr faina 1/2 praf de copt 6 linguri de zahar 100 gr unt 1 ou 40 gr ciocolata neagra Se amesteca faina cu praful de copt si zaharul, se adauga untul taiat cubulete, oul si se framanta bine. Se adauga apoi ciocolata maruntita si se framanta din nou pana se incorporeaza. Se rup bucati de aluat, se modeleaza bilute, se aplatizeaza si se aseaza in tava pe hartie de copt. Se coc aproximativ 20 de minute la 180C.
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
Mocha Padurea Neagra este o combinatie intre mochaccino si aromele pe care le gasim in tortul Padurea Neagra: ciocolata, frisca si cirese Maraschino. Pentru reteta de azi o sa folosim 240 ml de caffe lungo, pregatit la aparatul NESCAFE
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... sa se umple forma, deoarece piinea isi mareste volumul si poate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 5 linguri zahar 150 grame ciocolata neagra (85% cacao) Pregatirea blatului: Galbenusurile ... adauga imediat bucatile de ciocolata neagra impreuna cu untul, se omogenizeaza ... crema de ciocolata de ciocolata neagra si se lasa la frigider ...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
Aceasta paine se joaca cuperceptia noastra si suntem nesiguri daca este paine sau cozonac. Este o paine interesanta, de efect si totusi simplu de facut. Iata cum: Ingrediente: 2 pliculete drojdie 120 ml apa calduta 55 g zahar 675 g faina alba 1/2 lingurita sare 2 1/2 cani de lapte caldut 65 g unt 45 ml melasa 275 gr faina integrala Intr-un bol dizolvati drojdia in apa si cu o lingura de zahar. Adaugati treptat 350 g de faina alba, sare si restul de zahar. dupa ce ati amestecat bine, adaugati...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... se taie felii. Din compozitie rezulta o piine mare sau 2 mai mici ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sare 200 gr zahar o ciocolata neagra facultativ un paharut cu zmeura ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... . Se aplatizeaza putin. Se lasa piinea impletita sa creasca 20 minute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Budinca de piine, reteta culinara, modalitate de preparare reteta, instructiuni pentru gatit
Reţetă de pe www.retete-bune.com
cafea proaspata, 2 lingurite sirop de ciocolata, o lingurita sirop de cirese, frisca, fulgi de ciocolata, cirese Mod de preparare: Se amesteca bine intr-un pahar cafeaua, siropul de ciocolata, sucul de cirese. Se acopera cu frisca, fulgi de ciocolata si cireasa.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 albusuri, 1/2 pahar (125 gr. ) faina, 1/2 pahar zahar, 1/2 pahar stafide amestecate cu nuci tocate (cu cutitul), 1 plic zahar vanilat, unt pentru uns forma de chec (cozonac) Mod de preparare: Se bat albusurile spuma cu zaharul adaugat putin cite putin. (Cu mixerul iese foarte bine.) Dupa ce s-a terminat zaharul se mai bate pana se intareste. Se scoate mixerul si se adauga faina si fructele amestecand usor de jos in sus. Se pune intr-o tava unsa cu unt (margarina ) si tapetata cu faina. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... smantana pentru frisca - 250 g ciocolata neagra (70% cacao) Ingrediente crema de ... prepara ganach-un de ciocolata neagra: smantana pentru frisca se pune ... uniform crema ganache de ciocolata neagra. Se acopera cu cel de ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
O noua serie de praline, de data asta din ciocolata neagra cu aroma de portocale, umplute cu nuci si cu fistic. Ingrediente pentru 20+20 de buc.: Pentru umplutura de nuci: 200g nuci macinate fin, 100g zahar pudra, 100ml 1apte condensat, 1 lingurita cafea instant, 1 lingura coniac de buna calitate; Pentru umplutura de fistic: 200g fistic macinat fin, 100g zahar pudra, 100ml lapte condensat
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... toarna lapte fierbinte, cat primeste piinea, ca sa nu se moaie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 franzela, 1 1/2 kg mere, 3 linguri zahar, coaja de lamiie, 1 lingurita scortisoara, 4 oua, 1 pahar lapte, 100 g unt Mod de preparare: Se moaie franzela in lapte si se stoarce; se freaca untul spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, miezul de franzela, scortisoara si se amesteca bine. Se adauga albusurile spuma, coaja de lamiie si se amesteca usor. In forma unsa si presarata cu pesmet se pune un strat din aceasta compozitie, un rind de mere curatate si taiate felii. Se coace la foc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 oua, 2 galbenusuri, 1 pahar zahar, 1 pahar faina, coaja de lamiie, 50 gr. stafide, 1 pahar nuci Mod de preparare: Se freaca bine ouale intregi cu galbenusurile, zaharul pudra, coaja de la o lamiie si faina. Se bat bine si se adauga stafidele si nucile taiate bucati. Se unge tava si se da la cuptor potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com