Cauta in 21.292 retete
Albusurile se bat spuma cu zaharul.Galbenusurile se adauga pe rand in compozitia de albusuri.Apoi punem cate o lingura de faina, apoi adaugam si lingura de cacao.Daca ouale sunt mixate foarte bine atunci nu mai este nevoie de praf de copt(cine doreste poate sa amestece in faina 1 pliculet praf de copt).Se tapeteaza o forma inimioara se pune compozitia de blat si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana trece testul scobitorii.Se scoate blatul din tava, se lasa la racit apoi se taie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se toaca ceapa si verdeata marunt,se da fileul de peste prin masina si piinea bine stoarsa. Se pune intr-un vas tocatura, cu ceapa,verdeata,usturoiul zdrobit si oul.Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca bine, apoi se formeaza chiftelute de marimea dorita. Se tavalesc prin pesmet si se coc in uleiul incins la foc potrivit.Cind s-au rumenit se scot pe o hirtie absorbanta.POFTA BUNA.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Multa vorbarie n-are rost, Ca ne e foame: calzone de post! INGEDIENTE pentru doua calzone 400 gr faina neagra 7 gr drojdie uscata 250 ml apa 15 ml ulei de masline sare pentru umplutura un fir de praz 100 gr masline o rosie mare un ardei capia PLAN DE LUCRU calzone de post preparam blatul: [&] Post-ul CALZONE DE POST DIN FAINA NEAGRA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
150 g unt, 250 g branza dulce, un pachet zahar vanilat, o esenta de vanilie, 3 linguri lapte, 500 g faina, 100 g stafide, 100 g zahar pudra Mod de preparare: Se amesteca ouale cu zaharul si branza dulce, se adauga zaharul vanilat, esenta si laptele. Faina se amesteca separat cu un praf de copt si se incorporeaza impreuna cu stafidele in aluat. Se unge o forma de chec cu ulei si se pudreaza cu faina. Se pune alutul si se coace 40 min. Se lasa sa se raceasca pe un gratar si se pudreaza cu zahar...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Cu pasta obtinuta se umple piinea bine si se da la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
blat de cacao insiropat cu suc de visine, crema frisca batuta bucatele de visine.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
500 gr. faina, 6 oua, 1/2 kg. zahar, 1 lingurita bicarbonat, scortisoara, cuisoare, 1 pahar miez de nuca intreg, grasime Mod de preparare: Jumatate din cantitatea de zahar se face caramel si se stinge cu un pahar de apa. Se freaca galbenusurile cu zaharul ramas, se adauga faina, siropul rece obtinut din zaharul caramelizat, scortisoara, bicarbonatul, nucile, cuisoarele, si la sfirsit, albusurile batute spuma tare. Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu grasime si tapetata cu faina. Se coace...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 g unt, 125 g sardele(in lipsa heringi), 150 g sunca slaba, 100 g svaiter(sau cascaval), 10 masline, 1/2 gogosar in otet, 1 franzeluta cu lapte, 1/2 cescuta lapte Mod de preparare: Se dau prin masina de tocat sardelele, 50g de sunca si o bucata de miez de franzeluta de marimea unui ou muiat in lapte. Se amesteca totul cu untul frecat spuma si se freaca pana se obtine o pasta omogena. Se taie cuburi mici, 100g sunca, svaiterul sau cascavalul, maslinele si gogosarul si se amesteca totul bine...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cafeaua turceasca se fierbe in ibric, fie la foc pe aragaz, fie la masina speciala de spirt. Adevarata cafea turceasca se fierbe insa pe spuza de carbuni. Pentru o cafea potrivit de tare si de dulce, se socoteste o lingurita de cafea si o bucatica de zahar de fiecare ceasca. - 2-3 feluri de cafea, zahar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de 10 minute! Ingrediente: - paine neagra, graham cu masline etc - mozarella ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... asezam pe un gratar. 4.Ciocolata neagra se topeste la microunde in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 176 de grade Celsius. Pune biscuitii în formele pentru briose. Amesteca crema de brânza cu iaurtul grecesc si cu zaharul, dupa care adauga pe rând ouale si cacaua. La final încorporeaza bucatile de ciocolata neagra si toarna câte putin din amestec peste biscuitii din forme. Se lasa la cuptor timp de 20 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 3 galbenusuri, 100 gr. miez de piine, 3 lingurite lapte, sare, piper, 3 buc ... ulei. Se adauga miezul de piine muiat in lapte si scurs ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ciocolata se topeste la bain marie cu 50 ml frisca lichida. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. Restul de frisca se bate si ea spuma. Galbenusurile se amesteca cu esenta de vanilie si lichiorul de ciocolata. Intr+un vas de mixer se pun frisca batuta, spuma de albusuri, galbenusurile si la urma ciocolata topita. Se mixeaza cateva minute, apoi se portioneaza si se da la rece cam o ora . Inainte de servire se pudreaza portiile cu cacao neagra din abundenta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se intinde aluatul se aseaza intr-o tava rontunda,se indeparteaza excesul de aluat ,apoi se intinde sub forma rotunda.Se inteapa cu furculita aluatul din tava se aseaza nucile macinate amestecate cu zahar si ciocolata rasa,deasupra se aseaza felii de portocala ,se pune restul de aluat deasupra.Se baga la cuptorul preincalzit la 180 C.Se serveste cu topping de ciocolata alba/neagra deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se combina smântâna cu ciocolata, lasându-se la topit pe foc mic. Se toarna amestecul într-o tava care se lasa timp de o ora la frigider. Se formeaza câte o biluta de ciocolata care se trece prin unt de arahide si apoi prin arahidele maruntite. Se pastreaza la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vanilat - 2 galbenusuri - 3 linguri de cafea neagra - un pliculet de cappuccino (eu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... strat peste crema de ciocolata neagra. Continuam pana umplem paharul cam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se topeste ciocolata la baie de abur, dupa care se ia de pe foc. 2. Se mixeaza frisca lichida si se încorporeaza în ciocolata lichida. 3. Se toarna în pahare si se orneaza dupa plac. 4. Se lasa la frigider câteva ore si se serveste rece. Credit foto: http://www.howaboutsomegreektonight.co
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort. Pentru a prepara crema alba se freaca mascarpone ciocolata alba topita si zaharul pudra, dupa care se adauga biscuitii oreo farâmitati. Se toarna crema peste blat si se lasa la frigider pentru a se întari. Pentru crema de ciocolata se freaca bine mascarpone cu ciocolata neagra topita si se toarna peste stratul de crema alba.
Reţetă de pe retete.eva.ro