Cauta in 21.294 retete
Se spala guliile, se curata si se taie mai intai felii ... in opt (pe lung). Se curata ceapa si se toaca, la ... (spalat si zvantat). Fileul de porc se taie pe lat felii ... patrunjel verde, 300 g file de porc, sare, 3 linguri unt topit (sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau alta grasime, 500 g telina (curatata gata), 1/4 l suc de rosii, 25 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... circa 30 de minute. Se curata gogosarii, se spala si se ... : orez fiert. - 400 g carne de porc (taiata fasii), 1 cutie de ananas ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
125 gr. carne de porc, 375 gr. carne de berbec, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... obisnuit numai din carne de porc. Aceasta se poate amesteca cu ... se procura cu 2-3 zile inainte de taierea porcului si, dupa ce s-a curatat de pielite si oase, se taie in ... este mai grasa carnea de porc, sau are mai multa slanina. Carnea de porc se trece prin masina de tocat cu sita ... sarea necesara pentru carnea de porc (20 gr la Kg), zdrobindu ... va adauga pentru carnea de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. carne de porc - spate, 1 buc. ceapa, 6 buc. cartofi fierti, 6 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vitel, 2 urechi de porc, 1 picior de porc, 500 gr. carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, impreuna cu cepele, sare si piper. Din cind in cind se mai toarna putina apa. La sfirsit se pune bulionul si se servesc cu cartofi fierti cu sare. - 2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper,
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Asezati bucatile de carne curatate si spalate una langa alta intr ... de fonta, scoateti medalioanele de porc din marinata (marinata o puneti deoparte ... (sparanghel, broccoli, etc.). Carnea de porc poate fi inlocuita cu peste ... putin. - 8 medalioane sau cotlete de porc, 1/4 ceasca suc de portocale, 4 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cotlete de porc, taiate de 2 cm grosime, 30 g slanina afumata, 50 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... o tocanita simpla cu carne de porc sau pui de ce nu ... legume. Ingrediente: 600 g pulpa de porc 2 morcovi mari 1 gogosar 1 ceapa mare ... de ardei iute Patrunjel verde Curatam legumele si le spalam. Ceapa ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
500 gr. pulpa de porc, 150 gr. slanina, 1 paharel vin, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Muschiul de porc se spala, se taie in felii, se condimenteaza ... . Ceapa si ardeiul gras se curata, se spala si se taie ... verdeata tocata. - 1 kg muschi de porc cu grasime, 200 g orez, 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 gr. carne de porc, 4 buc. ceapa, 500 gr. untura, o lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Limba se spala, usturoiul se curata si se piseaza cu sare. Stomacul de porc se opareste, se curata si se spala. Carnea, limba, capul si ... introduce in stomacul de porc bine curatat si apoi se coase deschizatura. Se pune la fiert ... pastrata timp mai indelungat. - 5 kg cap de porc, 1 kg sorici de ... g usturoi, 3 kg intestine (stomac) de porc, 30 g sare, 1 l supa...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
400 gr. muschi de porc, 150 gr. ciuperci, 150 gr. cirnaciori ... preparare: Se taie fileul de porc pe lungime si se bate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oase de porc neafumate (cu carne sa fie, ca daca-s goale ... ceapa, ardeiul, telina - morcovii se curata si se dau pe razatoarea ... sunt aproape fierti, adaugam dovlecelul curatat de coaja si de miez ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... kg carne de porc, 5 linguri de bulion, o cana de orez, 2 catei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea, curatata de pielite, se taie in felii de 1 cm grosime ... servindu-l la fel. - Carne de porc, vitel, pui, curcan, iepure domestic ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg. carne de porc macra, 2 linguri ulei, 5-6 catei de usturoi, 4-5 buc. rosii, sare, piper, cimbru, verdeata tocata Mod de preparare: Carnea taiata in bucati potrivite se rumeneste in ulei incins. Se adauga apoi usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si rosiile taiate foarte marunt. Se fierbe la foc mic 25 minute si se presara cu verdeata. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta
Reţetă de pe www.retete-bune.com