Cauta in 21.294 retete
... la cuptor, la foc mediu pana se rumeneste si va scoate mirosul din casa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . În paralel, pregateste compozitia pentru perisoare. Carnea trebuie sa fie tocata marunt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rece cu putina sare. Cind este gata se scoate, se detaseaza carnea de pe oase si se taie betisoare sau ... este gata, se serveste cu carnea de pasare si ciupercile fierte
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de gustul pregnant, specific, al carnii de miel, aspect care a provocat ... pe cat de mult am urat carnea de miel atunci, pe ... preparare: vreo 2 ceasuri Ingrediente: 2 kilograme carne de miel cu os (de ... inestetica. Aruncati apa si pastrati carnea pe care o clatiti in cateva ... v-am spus-o.[/note] Pana fierbe carnea, curatati morcovii, telina si ceapa ... bine verdeturile....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , 2-3 felii de slanina, 1/2 kg. de carne de vaca, de preferinta piept ... : Se alege o varza creata, se scoate primul rind de frunze, se ... fiarba vreo 10 minute. Se scoate, se pune in apa rece ... se se scurge bine de apa. Aceasta operatie serveste la scoaterea mirosului prea tare pe care l-ar avea varza in supa. Varza ... cind in cind. Inainte de a se servi, se scoate din supa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ? Prima schimbare a venit la nivelul mirosului. Am un ulei de avocado ... bun si nu are niciun miros (stiind ca unii au o problema ... ma ung pe fata cu o licoare mirositoare. Evident ca are un ... ala din care e facut are miros. Nu e sa-ti mute nasul ... te simti odihnit). Am mult mai multa energie. Nu mai miros urat. Nu simt ca imi lipseste ceva, nici macar cand beau ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... alb sec, pun condimente pe carne, dau cu ulei, masez, pun ... , oregano, busuioc Chiar daca vanatul, vita si iepurele se gatesc cu ... acum ci doar condimente. Pregatesc carnea de seara, pun ce condimente ... deasupra si dam la cuptor pt vreo ora. Scoatem tava, intoarcem carnea si mai lasam ... cu folie pt ca e carnea mare. Scoatem folia si mai lasam vreo ora timp in...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... si apoi se toarna peste carnea de rata si se pastreaza ... loc racoros cca 2-3 zile, intorcind carnea in timpul marinarii cel putin o data pe zi. Cind se scoate din marinata, carnea se sterge, se pune intr-o tava smaltuita, se ... -30 minute. Cind este gata carnea, se strecoara sosul si se ... forma de ostropel, etc. - 2 kg carne de rata salbatica, 500 g masline ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pentru cca 20 min. Dupa aceea, tava se scoate si peste carne se presara cascavalul ras si mararul tocat marunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... unul tarhon. Mod de preparare: Carnea se spala si se sterge ... tocata. Se intinde compozitia pe carne, se ruleaza si se leaga ... . Se lasa 10 min sa se odihneasca, se scoate folia si carnea se taie felii. Mod de servire Se serveste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pestele fiert rasol (vezi reteta urmatoare) s-a racit, se scoate cu grija carnea de pe oase si se trece prin masina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si apoi se toarna peste carnea de gisca si se pastreaza ... loc racoros cca 2--3 zile, intorcind carnea in timpul macerarii cel putin o data pe zi. Cind se scoate din marinata, carnea se sterge, se pune intr-o tava smaltuita, se ... inabusirii se intorc bucatile de carne pentru o rumenire uniforma. Daca este mai tare, carnea se stropeste din cind in cind cu zeama ... , strecurind...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o speli si o tai cubulete.Adaugi carnea intr-o tigaie incinsa cu ulei ... cand apa calda.Cand s-a calit carnea adaugi ceapa si usturoiul tocate ... pe un platou iar in mijloc adaugi tocanita cu carne de vita.Ornezi cu putin busuioc maruntit si cateva frunze de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pregatita mai intai umplutura de carne. Ceapa se caleste usor, apoi ... rumeneasca dupa care se adauga carnea si condimentele. Amestecati constant, iar ... peste o treime din umplutura de carne. Inca un strat de foi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se pregateste carnea de vita, se toaca în robot si se caleste în uleiul de masline. 2. Se adauga apa calduta putin câte putin si se scade la foc potrivit. Spre final, se condimenteaza cu sare, piper si salvie uscata. 3. Pasta de masline se pune la sfârsit si se lasa sa se racoreasca. Se adauga patrunjelul tocat, salvia proaspata si oul si se omogenizeaza. 4. Se întinde aluatul, se pune umplutura si se ruleaza. Se unge cu galbenusul batut si se coace...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr. carne de vita fiarta bine, 2 buc. ceapa mijlocie, 10-12 buc. ciuperci ... curata si se taie cubulete, carnea se taie fisii sau tot ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1kg. carne de vita de la ceafa, 200 gr. grasime de porc sau de vita, 15 gr. bicarbonat de sodiu 1.5 gr. slitra (salpetru), 2 gr. praf de cimbru (facultativ),3-4 dinti de usturoi, 5 gr. ardei iute, 5 gr. piper negru macinat, 2 gr. piper alb macinat, 1/2 de ceasca zeama de oase, 7-8 gr. sare, 1 gr. zahar. Mod de preparare: Carnea si grasimea se curata, se spala, se taie in bucati, se toaca cu masina si se amesteca cu usturoiul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 500 gr. carne de vita tocata, 1 buc. morcov mic, 1 buc. patrunjel, 1 buc. telina mica ... tocat, sare Mod de preparare: Carnea tocata se amesteca cu apa ... tocat, pentru aroma si vitamine; carnea si zarzavatul pot servi la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1 kg. carne de vita cu os sau sita, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel, 1 buc ... gris, sare Mod de preparare: Carnea se spala, se curata de ... se continua fierberea. Dupa ce carnea si zarzavatul sunt suficient de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com