Cauta in 21.294 retete
... de impachetat sarmalele. Frunzele de vita se spala,taiem eventual coditele ... am oparit varza si le scoatem repede. Umplutura: ceapa curatata se ... de pe foc.Amestecam si carnea tocata si pasta de tomate ... de oala pe cele cu vita si pe jumatate pe cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Urmatorul pas este sa calesti carnea într-o tigaie cu ulei. Adauga ... . Pune pe felie de vinete carnea tocata, dupa care o rulezi si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1 conserva fasole boabe rosie carne tocata (orice combinatie; eu am folosit amestec de vita cu porc) 2 cani orez 1 ceapa ... optional: 1 ardei iute Chili con carne este o mancare mexicana foarte populara ... fapt este o tocanita iute, din carne tocata si boabe mari de ... usturoiul si ceapa, apoi rumeniti carnea. Treptat adaugati toate ingredientele si ... sa fiarba pana se gateste...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... eu o reteta de paste cu carne , pe care o facem destul de ... reteta aia de paste cu carne imi place sa mai fac ... varianta asta de paste cu carne si ardei copti e buna, asa ... si, de multe ori, pana de idei :D Ingrediente: - carne tocata (amestec vita-porc sau doar vita) - spaghete - ceapa - usturoi - suc de rosii - vin ... ce aceasta devine sticloasa, adaugam...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... pur si simplu reteta de carne tocata cu legume mexicane. Initial ... a fost! Ingrediente: - 1 kg carne tocata (de porc, vita sau amestec) - o ceapa ... - sare, piper, nucsoara, condimente pentru carne tocata (toate dupa gust) - patrunjel ... impreuna 1-2 minute. Am pus apoi carnea tocata, am amestecat bine si ... mai tare. Am lasat putin carnea sa se prajeasca impreuna cu ... sa...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
750 gr. carne de vita fara oase, 100 gr. grasime, 2 buc. ceapa, 1 felie mare ... , 1/2 pahar lapte, 2 cesti supa de carne, o lingurita faina, 1 pahar vin, o foaie ... , sare, piper Mod de preparare: Carnea se curata de pielite, se ... se lasa deoparte. Restul de carne se trece prin masina de ... ud se aseaza feliile de carne (pregatite la inceput) cu marginile ... toarna o ceasca de zeama...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... a fost spalat si pus cateva minute la fiert.Adaugam carnea de vita ,cea de porc,piper macinat,sare dupa gust, un ... obtinem sarmaluta din foi de vita cu dopuri la ambele capete ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa si incepem sa oparim vita de vie ,cam 5 minute .O scurgem ... o lasam sa se raceasca. Peste carnea tocata punem ceapa taiata marunt ... pe o suprafata curata o frunza de vita,cu partea lucioasa in jos ... ambele capete ale frunzei de vita-de-vie si rulati-o ca ... , daca ne raman , foi de vita, pe fundul la o cratita si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg carne de vita, 1 picior porc, 100 gr. slanina afumata, 3 linguri ulei, 2 varfuri ... de legume Mod de preparare: Carnea se spala, se zvinta cu ... si subtiri, se infige in carne un cutit ascutit si subtire ... de slanina. Se leaga apoi carnea cu o sfoara ca sa capete ... sa fiarba descoperit pana ce carnea a absorbit tot vinul. Se adauga ... a scazut. Cind este gata, se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bine încinsa, asaza bucatile de vita asezonate cu sare si piper ... doua farfurii, taie friptura de vita în fâsii subtiri, asaza deasupra frunzelor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dovleceilor, apoi taie-i pe jumatate. Scoate pulpa si semintele cu o lingura ... . Amesteca pulpa de dovlecel cu carnea tocata, usturoiul pisat, pesmetul si ... de minute sau pâna când carnea tocata este facuta. Îndeparteaza folia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru inceput curatati rosiile de piele si de seminte , apoi taiati in bucati mici. Intr-o tigaie puneti uleiul, usturoiul si rosiile si gatiti la foc mare pentru 10 min.Dupa, adaugati maslinele si lasati pe foc inca 2 minute. Acum puneti feliile de carne in tigaie si gatitile cate 2 minute pe fiecare parte.Secretul este ca , carnea sa nu devina dura . Cand este aproape gata presarati cu oregano. Se serveste cald ,cu piure de cartofi. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si devine amara).Se aseaza carnea tocata intr-un vas incapator. Se amesteca ceapa calita cu carnea tocata si se potriveste, daca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg carne pasare sau vita, 3 morcovi, frunza de telina, leustean, patrunjel verde, 1/2 l bulion ... felii, se pun la fiert impreuna cu carnea de pasare sau vita. Se adauga sare. In timpul fiertului se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in putin ulei, apoi adaugi carnea si lasi la foc potrivit ... , intinzi jumatate din compozitia de carne, acoperi cu a doua parte de foi, pui restul de carne si deasupra, restul de foi. Cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a fost taiata marunt),se adauga si carnea tocata si eventual,daca carnea nu lasa apa,o cescuta de apa.Se lasa la fiert ... de suprafata,intindem compozitia de carne.Impaturim foaia,presam cu degetele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Peste carnea taiata fasii se adauga unt si usturoi, se ruleaza si se prinde cu ajutorul unei scobitori. Se unge tava cu ulei si se introduce la cuptor cca. 60 minute la foc moderat. Legumele se pun la calit si se lasa cca.30 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si devine amara).Se aseaza carnea tocata intr-un vas incapator. Se amesteca ceapa calita cu carnea tocata si se potriveste, daca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2kg carne de porc sau vita, piper, sare, o lingura de busuioc macinat, 1/2 litri bulion, 250ml vin alb sec, ulei. Mod de preparare: Se taie carnea in fisii subtiri si se pune la tigaie in ulei incins pana se rumeneste usor, apoi se sareaza se presara cu putin piper si se pune vinul peset ea. Se opareste la foc redus. Cind carnea este aproape gata (trei sferturi) se adaga o lingura de busuioc si apoi bulionul, se continua sa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com