Cauta in 21.294 retete
se amesteca cu lapte sau iaurt, 250-300 ml, iar dupa gust se pot adauga fructe ( stafide, capsuni, caise, zmeura, fragi, cirese, banane, piersici, ananas, fructe de padure asortate, smochine, etc.). Fulgii de cereale se pot consuma si ca atare, fara adaos de fructe.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... litru lapte, 6 oua, 7 linguri de zahar, 2 pliculete zahar vanilat, 2 lingurite faina ... Mod de preparare: Se fierbe laptele si se adauga 2 pliculete zahar ... telul sta bine in albus. Laptele se pune intr-o cratita pe ... apoi se toarna cite putin lapte clocotit pentru a se egaliza temperatura ... rastoarna totul in cratita cu lapte si se lasa la fiert ... se adauga esenta de rom....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 ml lapte, o lingura orez, o lingurita zahar, coaja de lamiie, o lingurita dulceata de capsuni Mod de preparare: Orezul, curatat si spalat, zaharul si coaja de lamiie se pun sa fiarba in laptele clocotit. Se lasa sa fiarba incet pana cind se inmoaie boabele. Mod de servire Se serveste cu dulceata de capsuni
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 lingura miere, 1/8 litru lapte, 4 linguri suc de morcovi, zeama de la 1/2 de lamiie, 1 lingura suc de portocale, 1 lingura gheata pisata Mod de preparare: Se pune in mixer gheata pisata, se adauga laptele, sucul de portocale, de morcov si zeama de lamiie, amestecata cu mierea si se bate totul timp de un minut. Mod de servire Se serveste imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ou, 100 gr. peste, 2 lingurite unt, 2 lingurite faina, 5 linguri lapte, 2 felii lamiie, sare Mod de preparare: Se spala pestele, se curata de pielita si de oase si se taie in bucati mici. Din unt, faina si lapte se prepara, prin fierbere, un sos alb. Se amesteca sosul, galbenusul, sarea, zeama de lamiie, pestele si albusul batut spuma. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu putin unt si se fierbe in cuptor la bain-marin, 40 de minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o lingura chimen, 1 buc. morcov, 2 linguri faina, 1/2 pahar lapte dulce, verdeata, 1/2 pahar smantana, 1 galbenus Mod de preparare: Se fierbe chimenul cu morcov si verdeata cu 1 litru apa si sare. Se strecoara apoi zeama si se ingroasa cu faina desfacuta in lapte rece. Se mai fierbe 10 minute. Dupa ce s-a racit, se drege cu galbenus de ou batut cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. macaroane, 400 ml lapte, zahar dupa gust, 1 ou, zahar vanilat, 20 gr. unt, 2 linguri pesmet Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa rece si se pun intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se toarna laptele indulcit si batut cu oul. Se coace la cuptor pana cind tot laptele este absorbit. Mod de servire Se serveste pudrata cu zahar vanilat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... .radacina patrunjel, 2 lingurite unt, 2 pahare lapte, 1 lingurita faina, marar tocat, sare ... faina bine amestecata cu putin lapte si se lasa sa mai ... care se adauga restul de lapte, mararul tocat, lasind sa mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 l apa, 1 litru lapte, 3-4 cartofi mari, 2 linguri unt, patrunjel si marar tocat, sare Mod de preparare: Cartofii curatati si spalati se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Cind sunt pe jumatate fierti se adauga laptele si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic pana sunt gata. Se adauga untul si verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ; crema: 4 oua, 15 linguri zahar, 1 l lapte, 8 linguri faina, 1 lingura unt, esenta ... , esenta si o cana de lapte. Restul de lapte se pune la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gris, 7 linguri de zahar, 1/2 litru lapte Mod de preparare: Se pun ... acest caramel. Separat se fierbe laptele cu restul de zahar. Cind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. dovlecei, 10 gr. unt, 1/2 buc. morcov, 1/2 lingurita faina, sare, 2-3 linguri lapte Mod de preparare: Morcovul se curata, se taie felii si se fierbe in putina apa. Dovleceii se curata, se taie felii si se fierb separat. Cind dovleceii sunt fierti, li se adauga faina amestecata cu laptele si citeva linguri de zeama in care a fiert morcovul. Se lasa sa dea impreuna citeva clocote, se ia de pe foc si se paseaza. Mod de servire Se serveste cu crutoane si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 pahar zahar, 1/2 pahar unt, 1/2 litru lapte Mod de preparare: Se fierb ... si untul, se amesteca cu lapte, se toarna peste macaroane si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 pahare lapte, 1/2 pahar zahar, 2 linguri amidon, vanilie, coaja de lamiie sau de portocala Mod de preparare: Se fierbe laptele cu zahar, amidonul se amesteca cu lapte rece si se toarna in laptele clocotit, amestecand mereu. Se las sa mai dea citeva clocote la foc mic, amestecand neincetat ca sa nu se prinda pe fundul vasului. Cind este inca cald se adauga vanilia sau coaja de lamiie si apoi se toarna in cesti sau pahare. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1-1,5 l lapte, 100 gr.ciocolata de menaj rasa, 4-5 linguri zahar Mod de preparare: Se pune laptele la fiert; cind clocoteste se adauga ciocolata rasa si zaharul, se amesteca bine si se ia de pe foc. Se serveste in cesti mari, fierbinte sau rece, dupa gust.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 3/4 pahar smantana, 3/4 pahar zahar, 3 pahare lapte, 2 oua, 2 linguri unt Mod de ... , 1/2 lingurita de sare, 1 pahar de lapte rece si se amesteca. Dupa ... adauga in aluat restul de lapte, putin cite putin. Se unge ... , trebuie subtiat aluatul adaugind putin lapte. Brinza de vaci pentru umplutura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de galuste de gris cu lapte este un desert delicios pentru ... : 1 ou gris 1 litru apa 300 g lapte 4 lingurite zahar vanilie Mod de ... prea tare. Dupa ce ai pregatit compozitia de galuste cu o lingurita ... strecoara si se pun il laptele fiert cu zaharul si vanilia ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
1/2 varza alba, 1 buc. ceapa, 2 linguri ulei, 1 lingura faina, verdeata, ardei iute, 1/2 l lapte batut Mod de preparare: Se rumeneste ceapa rasa in 2 linguri de ulei pe fundul oalei, dupa care se presara faina. Se stinge cu 1 litru apa, se adauga sare, putin ardei iute, verdeata tocata, varza taiata subtire. Se fierbe 1 1/2 ora. Mod de servire Dupa ce s-a racit, se amesteca cu 1/2 l lapte batut
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 g miere, 1/2 l lapte, 1 galbenus, 1/2 baton vanilie, 1 lingurita sirop menta Mod de preparare: Se fierbe laptele, se adauga vanilia si galbenusul. Batem bine pentru a omogeniza oul cu laptele. Se adauga mierea si siropul de menta, apoi mai batem o data, strecuram si servim.
Reţetă de pe www.retete-bune.com