Cauta in 21.294 retete
Ingrediente si cantitati: 4-5 cotlete sau felii de muschi; 100 g unt; 150 g cascaval; 1 lingura cu pesmet; sare, dupa gust; piper. Mod de preparare: 1. Cotletele sau feliile de muschi se bat putin cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza si se dau prin cascaval ras amestecat cu pesmetul fin. 2. Untul se pune intr-o tigaie, la incins, dupa care se adauga carnea si se prajeste pe ambele parti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fara pielita; 2 oua batute; 1 cana pesmet; 1/4 cana ulei de masline; 1/2 cana ... pui in oaule batute si pesmet. 3. Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie. 4. Prajeste pieptul de pui pana cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 linguri patrunjel tocat, 1-2 oua, 100 g pesmet proaspat, 8 felii bacon impanat Mod ... intii prin ou apoi prin pesmet si se coc in ulei. Se prajeste baconul pana devine crocant. Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... unt, sare, piper, 3 oua, putin pesmet Mod de preparare: Se fierb ... . Se taie ceapa marunt, se prajeste in untura sau in unt ... , sarea, piperul si se mai prajeste putin ca sa nu scada ... sau untura si presarata cu pesmet. Se da la cuptor si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mare de vaca, 5 albusuri, 2-3 linguri pesmet, 1 lingurita marar tocat, 1 ceapa, 1 lingura ... unt, cu mararul, sarea, piperul, pesmetul, iar la sfirsit cu albusurile ... de 45 minute. Sosul: se prajeste usor faina in unt si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sare, piper, untura pentru prajit, pesmet Mod de preparare: Carnea taiata ... forma dorita (rotunda sau lunguiata), se trece prin pesmet si se prajeste pe ambele parti in untura incinsa. Pirjoalele se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , coaja rasa de lamaie, 5-6 linguri pesmet, 3-4 linguri de faina, 1 ou batut ... infierbanta in vasul Wok, se prajeste in el fileul de piept ... ghimbirul, coaja de lamaie si pesmetul. Bucatile de piept de pui ... faina, apoi prin ou si pesmet si se prajesc pana devin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... porc, 3 oua, 2 dl ulei, 2 linguri pesmet, 1 lingura faina, 1 lingura mustar, 1 cescuta ... piper, se pudreaza bine cu pesmet si se pun una peste ... rind fiecare snitel si se prajeste in ulei incins, pe ambele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sare, piper, zeama de carne, pesmet Mod de preparare: Carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura ... cu untura, se presara cu pesmet, se intind citeva foi de ... foi peste care se presara pesmet, grasime putina, smantana si sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bine zeama. Se da prin faina, ou si pesmet si se prajeste in grasime bine incinsa. Prajite, se asaza in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se fierb pastele cu un praf de sare 10 minute, se scurg si se trec sub un jet de apa rece. Se topeste untul intr-o tigaie, dupa care se prajeste in el pesmetul cu nuca si zaharul (nuca se marunteste putin, nu se lasa intreaga). Apoi se adauga coaja de lamaie rasa si o lingurita de scortisoara si se amesteca. Se pun pastele in aceasta compozitie si se amesteca usor. Spiralele cu pesmet, nuca si scortisoara se servesc si calde si reci, sunt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
600 gr. cascaval, 2 oua, 3 linguri pesmet, 3 linguri grasime, 2 linguri faina Mod de preparare: Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou si pesmet si se prajeste in grasime bine incinsa Mod de servire Se serveste fierbinte
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. conopida medie, 100 gr. unt, 200 gr. pesmet Mod de preparare: Se fierbe conopida, se desface in bucati potrivit de mari si se prajeste in tigaie, cu unt. Inainte de a se servi la masa se presara cu pesmet prajit in unt si se asaza pe platou. Mod de servire Se serveste cu smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 limba, 1 ou, faina, pesmet, sare Mod de preparare: Limba fiarta si curatata se taie in bucati, se tavaleste fiecare bucata in faina, apoi in ou batut si in pesmet Se prajeste la foc domol.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. varza mijlocie, 2 1/2 linguri unt, 1 lingura cu varf pesmet, sare Mod de preparare: Se curata varza de primul rind de foi, se taie in patru si se pune la fiert in apa sarata. Cind este gata, se scurge bine de apa si, dupa ce se inlatura coceanul, se aseaza intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de Jena uns cu putin unt. Se prajeste untul cu pesmetul si se toarna in strat uniform peste varza. Se da la cuptor sa se patrunda bine. Mod de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou si pesmet si se prajeste in grasime bine incinsa. Se serveste fierbinte. - 600 g cascaval, 2 oua, 3 linguri pesmet, 3 linguri grasime, 2 linguri faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Limba fiarta si curatata se taie in bucati, se tavaleste fiecare bucata in faina, apoi in ou batut si in pesmet. Se prajeste la foc domol. - 1 limba de vaca, 1 ou, faina, pesmet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cascavalul, taiat felii de grosimea unui deget, se da prin faina, ou, pesmet si iarasi ou. Se prajeste in grasime incinsa. Se poate face si dintr-o compozitie groasa din ou batut cu faina si putin lapte. Se serveste imediat. - 12 felii cascaval, 1-2 oua, 2 linguri grasime, 1 lingura faina, pesmet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... INTR-UN CASTRON SUSAN SI PESMET SE AMESTECA -SE PUNE O TGAIE ... INCINGE SI SE DAU COPENELELE PRIN PESMET PRIN OU APOI PRIN PESMET SI SUSAN SE PRAJESTE PE TOATE PARTILE APOI SE PUNE MARAR ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe conopida intreaga. Cand este gata, se scurge de apa, se aseaza pe o farfurie intinsa, incalzita si se presara cu ouale tocate foarte marunt si patrunjel verde. Separat, intr-o tigaie, se prajeste pesmetul in unt si se toarna deasupra conopidei. Se serveste fierbinte. - 1 conopida potrivita, 2 oua fierte tari, 100 g unt, 30 g pesmet, patrunjel verde. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro