Cauta in 16.331 retete
Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor. Sarati si piperati dupa gust. 2 Ungeti bucatile de peste cu maioneza. 3 Taiati ceapa fideluta si puneti peste maioneza. 4 Peste ceapa radeti cascavalul si puneti tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor. 6 Se serveste stropit cu suc de lamaie. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Pestele se curata, se taie in bucatele si se condimenteaza cu condiment de peste. Se curata morcovul si ceapa, se taie felii si se aseaza intr-o tava. Deasupra pe legume se aseaza bucatile de peste si se stropeste peste tot cu ulei cu aroma de lamaie. Se taie lamaia felii si se aseaza deasupra si intre bucatile de peste. Se da la cuptor cca 30 de minute. Pestele se serveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de min. 3. Intre timp, curata pestele (eu am folosit macrou afumat ... amestecul cu legume, mar si peste. Ruleaza cu mare grija. 6. Asaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foc mediu. Da fileurile de peste prin amestecul de ou si ... , având grija sa acoperi pestele cu fulgi pe toate partile ... mai groasa. Prajeste fileurile de peste timp de 3-4 minute pe fiecare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele ales tare bine curatam . Taiem in felie, piperam cu sare si piper macinat alb sau negru dupa care invelim cu malai. Se lasa asa 2 ore. Luam o tigaie teflonate in care punem ulei si punem la foc cand fierbe fielele de peste punem in teflon, . prajim in foc mediu 8 minute. . La servire putem folosi langa peste cartofi de paie. cu castraveti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se spala pestii.Se adauga peste ei un praf de sare si se lasa asa 15 minute dupa care se pun intr-o tava mai inalta . Peste ei se adauga toate ingredientele de mai sus. Se baga la cuptor cu capac sau folie pentru o jumatate de ora dupa care se ia capacul sau folia si se mai lasa 10 minute pentru a scade lichidul din tava si pentru a se rumenii. Este delicios! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pestele se curata bine de solzi,de intestine si branhiile de la cap.Se spala bine,se sareaza ... apoi adaugam si bucatile de peste, Se fierbe la un foc ... cateva minute avand grija ca pestele sa nu se sfarame. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pestele se spala bine si se pune la zvantat pe un ... de dresing cu care ungem pestele din belsug. Se pune in formele speciale de peste pentru gratar, si se mai unge din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se toaca marunt legumele si se pun la fiert. Se curata pestele si se taie bucatele.Eu am avut un peste mare de vreo 4 kg,dar am folosit doar jumatate,restul l-am prajit. Dupa ce s-au fiert legumele se adauga pestele, sucul de rosii,otetul,sare,piper si vegeta si se mai da in cateva clocote pana se fierbe si pestele. Dupa ce s-a fiert pestele se opreste focul si se adauga leusteanul tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... castravetii taiati bucati, cartoful cubulete, supa de legume, asezonezi cu sare ... mai dai un clocot. 3. Servesti supa calda, garnisita cu smantana amestecata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... condimentele dorite, asezati fileurile de peste într-o tava unsa cu ulei ... jumatate. Se introduce tava cu peste la cuptor pentru 20-25 ... unt si faina. Fileul de peste se serveste la farfurie cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se unge tava cu putin ulei, se aseaza pestele si i se da sare si piper. Avocado se taie bucati si se aseaza peste peste, dupa care se taie si rosiile pe jumatate sau se lasa intregi si se aseaza si ele peste peste. Branza feta se taie cubulete si se pune in tava, apoi se toarna smantana si se presara si putin busuioc proaspat maruntit (daca nu aveti proaspat e bun si cel uscat). Se da la cuptor pentru...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune morcovii, ceapa, apa, supa si ghimbirul într-un vas si pune-l la fiert la foc mare. Da focul mic si mai lasa vasul acoperit înca 10-12 minute. Lasa apoi la racit 5 minute. Toarna continutul într-un blender si lasa-l pâna se obtine o crema. Pune-o apoi iar la foc mic timp de 2-3 minte. Toarna supa în vase si asezoneaza cu piper dupa gust si coriandru. Se serveste cu pâine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si vin rosu. Se adauga supa de vita si se lasa ... 200 grade Celsius. Reteta frantuzeasca ”Supa de ceapa” a fost oferita si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se alege un cap de vitel tinar. Se lasa sa stea ... singele. Se pune la fiert capul intreg sau numai o parte din cap, fara creier, in apa rece mai multa, astfel incit sa ... sarea si zarzavatul, ca la supa, si se lasa sa fiarba ... zeama ei cu mujdei de usturoi. - 1 cap de vitel, zarzavat de supa, usturoi. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se incalzeste intr-o oala, supa de pui, apoi se amesteca intr-un bol carnea cu branza parmesan, oul, firimiturile de paine, patrunjelul, sarea si piperul. Se da supa in clocot, apoi se fac din amestecul obtinut bilute mici, care se pun in supa. Se fierbe totul pana cand acestea incep sa se ridice la suprafata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ceapa si se adauga si pestele afumat.Intinde pe o suprafata pudrata ... cca 5cm decat fileul de peste,si cu o grosime de cca ... si aseaza un fileu de peste in mijloc.Asezoneaza .Intinde amestecul de urda peste peste si acopera cu celalalt pachet de foi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute, dupa care se adauga supa de legume si se continua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pâine si faramiteaza-le. Presara peste pâinea faramitata brânza parmezan ... mirodenii pe gustul tau. Taie pestele în felii subtiri si tamponeaza-l cu ... fie ud. Trece feliile de peste prin ulei de masline si ... amestecata cu brânza parmezan. Pestele ar trebui sa fie bine ... fel cu toate feliile de peste, trebuie sa le asezi pe ... circa 20 de minute, iar bruschetele cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se toaca ceapa si verdeata marunt,se da fileul de peste prin masina si piinea bine stoarsa. Se pune intr-un vas tocatura, cu ceapa,verdeata,usturoiul zdrobit si oul.Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca bine, apoi se formeaza chiftelute de marimea dorita. Se tavalesc prin pesmet si se coc in uleiul incins la foc potrivit.Cind s-au rumenit se scot pe o hirtie absorbanta.POFTA BUNA.
Reţetă de pe retete.eva.ro