cum se gateste supa uha din cap de peste
Pagina 2 din 5
... pentru 4 portii: 900 g crap fara cap si coada 20 g sare 200 ... se taie rondele, crapul fara cap si coada se taie felii ... fierbere se pun feliile de peste, iar dupa 10 minute se adauga laptii si icrele de peste si se mai fierbe 5 minute. Feliile de peste se scot cu o paleta strecuratoare, se dezoseaza si se pun deoparte. Supa se strecoara si se completeaza ... smantana. Se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe foc. Se încorporeaza vinul, supa si rosiile, apoi dafinul, se ... , la foc mic. ?Se taie pestele în 8-12 bucati, se dau cu ... si se pun, cu cimbrul, în supa si se mai lasa 5 minute ... pe pachet. Ambele se pun în supa. Se scot foile de dafin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tifon curat si se stoarce in castronul de supa tot sucul. Peste carnea fiarta se toarna borsul si se mai ... . Se adauga apoi usturoiul pisat peste sucul de sfecla din castron ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de lamaie. Adaugati capetele de peste, spalate bine in apa rece, si pestele marunt. Turnati deasupra 2,5 l de apa, sarati si piperati. Lasati ... (cu zeama cu tot). Puneti pestele si legumele pasate intr-o oala, adaugati bucatile de peste mare si lasati-le sa mai clocoteasca ... , incorporati 3 linguri cu supa de peste. Supa si pestele se servesc ......
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gustoasa, intensa si aromata, aceasta supa relativ simplu de gatit satisface ... cele mai rafinate gusturi. O supa de peste exceptionala in care gusturile nord europene se bucura de ... si tocati totul marunt. Taiati pestele in cuburi potrivit de mari ... colcote si adaugati bucatile de peste si crevetii. Asezonati cu sare ... mai fiarba 5 minute si opriti focul. Adaugati mararul tocat....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente pentru 6 portii: 1,5 kg peste asortat o rosie mare 100 g ceapa rosie ... g boia dulce Pregatire: Se curata pestele, se taie bucati si se ... care s-au introdus bucatile de peste, se condimenteaza cu sare, ardeii ... . Dupa fierbere se scot bucatiile de peste, se strecoara si in supa se adauga taiteii si se fierb. Pestele se repune in supa si se serveste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in bucatele. Taie deasemenea si pestele. Strecoara apa fiarta si adauga ... -I sa fiarba timp de 10 minute. Adauga apoi pestele si fierbe supa in continuare pana cand este gata. Marunteste mararul ... usturoiul si adauga-le in supa cu cinci minute inainte de a inlatura supa de pe foc. Se serveste cu crutoane. - 1-1,5 l apa sau apa in care a fiert pestele, 1-2 cepe, 5-6 mirodenii, sare...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... subtiri sau cubulete. Se spala pestele, se zvanta si se taie ... zarzavat, se pun bucatile de peste si se lasa sa dea ... un capac si se lasa supa sa fiarba 5 minute. Se poate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... asaza alternând, rânduri de peste, ciuperci, sos, brânza. Ultimul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... spalat foarte bine. Se curata pestele,se scoate osul amar de la cap,iar dupa ce a fost spintecat ... mic, se adauga bucatile de peste si se lasa sa fiarba ... functie de marimea bucatilor de peste pana se inmoaie si intra ... bine in carnea de peste.Cand a fiert pestele se adauga verdeata ... . Se poate servi ciorba cu pestele in aceeasi farfurie sau zeama ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune ceapa, cartofii si supa într-un vas la fiert. Lasa aproximativ 15 minute dupa ce a început sa fiarba, la foc mediu. Strecoara supa si pune legumele si laptele evaporat în blender si lasa-le pâna obtii o crema. Toarna crema peste supa si adauga untul, sarea si piperul. Da focul la minim si lasa la încalzit. Se poate servi fie fierbinte, fie rece. Orneaza cu felii de ceapa verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pun la frigider (minim 2-3 ore). Pestele se pune la fiert separat ... se toarna zeama de la peste si cartofi (in clocot) si ... ulei, 50 g orez, putin susan, capul si coada de la un peste (crap sau salau, minim 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... a doua zi.(vor capata un gust specific). Capul si coada de peste se pune la fiert in 2 litri de ... de 2-3 minute. In castroane de supa repartizam in mod egal fructele ... . Turnam apoi in fiecare vas supa in clocote. Deasupra presaram cate ... calamar, 2 linguri ulei, 4 linguri orez, 1 lingura susan, 1/2 kg.cap si coada peste, cateva boabe de porumb, sare, piper. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si conopida într-o oala. Adauga supa de legume si foile de ... . Cu ajutorul unui blender, transforma supa si legumele în crema, apoi pune ... busuioc la fiecare portie de supa. Decoreaza cu frunze de busuioc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o cantitate egala de unt, se subtiaza cu 2 pahare de supa de peste si se lasa sa fiarba 7-10 minute. Apoi sosul ... si se strecoara. Este potrivit pentru peste inabusit. - O lingura faina, 2 pahare supa de peste, 1 buc. lamiie, o lingura unt. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la putere maxima. Presara faina peste ceapa, amesteca si lasa-o un minut la putere maxima. Încalzeste supa de pui, adauga amestecul de ... si jumatate, la putere maxima. Supa de ceapa se serveste cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ntr-o oala de supa, marime mica (4-5 litri), încalziti uleiul, la temperatura ... ; adaugati morcovii taiati cuburi si supa de pui. Aduceti la fierbere ... când morcovii devin moi. Lasati supa sa se raceasca si mixati ... începe sa dea în clocot. Serviti supa fierbinte, cu crutoane, încalzite la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe bine zarzavatul de supa, ceapa taiata in doua, sare ... mai fierbe, se introduce usor pestele intreg, curatat si spalat. Se ... . Cind este gata, se scoate pestele, se asaza in farfurie si ... , presarati cu patrunjel tocat. - 1,5 kg peste alb (salau, etc.), zarzavat de supa, 500 g cartofi, 1 buc. ceapa, o foaie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Caleste ceapa cu uleiul într-o oala la foc mediu. Adauga apoi faina, mestecând, si apoi urmatoarele 6 ingrediente. Mesteca pâna când supa devine cremoasa. Se reduce focul si se mai lasa 10 minute, mestecând. Adauga apoi brânza si smântâna. Lasa pe foc pâna când se topeste brânza. Se serveste calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro