Cauta in 21.294 retete
Faramiteaza bine fursecurile de ciocolata. Topeste untul si adauga-l peste fursecurile faramitate. Amesteca bine. Preseaza apoi aceasta compozite intr-o tava, formand un blat. Da apoi la rece pentru 15 minute. Taie batoanele de ciocolata in 4 - 5 bucati. Inveleste-le in folie de plastic si da-le la rece pentru 10 minute. Taie-le apoi in bucatele mici. Pe blatul de fursecuri aseaza jumatate din cantitatea de inghetata. Presara apoi jumatate din bucatelele de baton faramitate. Deasupra adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Caisele se pot combina la fel de bine si cu zahar si cu sare, in preparate speciale, si usor de facut. Extrem de bogate in vitamina A, doua caise iti asigura necesarul a 50% din doza zilnica recomandata de caroten. Perfecte, deci pentru a te pregati pentru perioada de expunere la soare, favorizand optinera unui bronz frumos. Cumpara caise din piata! Alege-le pe cele medii ca dimensiune si parfumate. Culoarea ideala este un galben oranj. Trebuie sa fie grele si placute la atingere, nici tari (...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu lingura(aceasta operatie se face pe marginea aragazului). Se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ajutorul posului cu sprit turnam gogosile si le coacem in cuptorul ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
Tehnologia de producere a unui Tea Tarik (ceai tras) malaiezian. Vezi si mancalatorii Malaysia .
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1/4 kg cascaval, 4 albusuri, sare, 2 linguri pesmet, 1/4 kg grasime Mod de preparare: Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prejesc in grasime incinsa Mod de servire Se servesc fierbinti cu cascaval ras pe deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se raceasca si se amesteca cu un ou. Se fac mici gogosi, cu sunca taiata marunt la mijloc. Gogoselele se dau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu zgomotele, nu poti sa faci espresso prea de dimineata ca ... a mare iar creierul mic imi face comparatie cu zilele cand ies ... si ai nevoie sa se faca in interior va trebui sa ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... zahar si scortisoara. Dintr-o portie ies cam 24-30 de gogosi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Alegerile tocmai ce-au trecut. Unii sunt tristi, altii sunt bucurosi. Campania e gata! Haplea a facut Din iaurt, nu din vorbe, dulci gogosi.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... in jos pe foaie "decupind" gogosile, rotund se mai lasa sa ... una cite una se prajesc gogosile. Focul nu va fi iute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
29 iulie 2016 Ingrediente pentru aluat: 300 gr faina 3 linguri zahar 1 ou 150 ml smantana sau iaurt un praf de sare 1 pliculet praf de copt 1 lingura ulei 2 pliculete zahar vanilat coaja de lamaie sau portocala Mai avem nevoie de: ulei pentru prajit zahar pudra ciocolata topita Mod de preparare: Intr-un vas incapator cernem faina adugam praful de copt, zaharul, sarea, zaharul vanilat si amestecam. Adaugam si iaurtul, oul si coaja de lamaie amestecam pana se omogenizeaza si obtinem un aluat...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... repede ca sa nu se faca cocolosi si se mai tine ... untura fierbinte si se rumenesc gogosile pe o parte si pe alta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
600 ml.frisca lichida 2 lingurite zahar pudra 100 ml smantana dulce 2-3 plicuri intaritor de frisca Se pun toate impreuna intr-un castron si se bat cu mixerul la viteza ceea mare citeva minute(atita cit v-om avea o frisca destul de tare ).Se va orna dupa preferinta tort-ul cu citeva ore inainte de servire dupa care se va pune la rece. Frisca va sta bine pe tort deoarece are in ea si smantana
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
300g faina, 150g branza, 1 pahar lapte, 1 ou, 2 linguri zahar, 40g drojdie, 1/2 lingurita sare Mod de preparare: Se framinta toate la un loc si se lasa sa creasca. Se intinde coca, se taie cu un pahar in forma de gogosi si se prajesc in ulei fierbinte Se servesc presarate cu zahar pudra.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... temperatura normala-medie-pina se fac aurii-maronii. Se scot, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Preincalzeste cuptorul la 160 de grade celsius si pune hartiute in tava pentru briose. Topeste untul, ciocolata si zaharul impreuna cu 100ml apa calda intr-o oala, amestecand ocazional, apoi lasa deoparte sa se raceasca. Adauga ouale si extractul de vanilie in amestecul de ciocolata. Adauga apoi si faina amestecata cu praful de copt si mixeaza pana la omogenizare. Adauga cu lingura aluatul in tava pentru briose, si lasa deoparte 5 minute inainte sa dai la cuptor pentru 20-22 de minute. Dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr faina,120 gr unt, 40 gr drojdie, o lingura zahar, o lingurita rom, 1 Mod de preparare: Drojdia, zaharul se freaca sa se lichefiez, se adauga untul, galbenusurile pe rind, romul, coaja rasa de lamiie, sarea, laptele caldut si apoi faina. Se lasa la crescut, cca 20 minute. Se intind din compozitie foi de 2 cm, se taie cu paharul si se lasa iar a crescut cca 20 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Încinge uleiul de masline într-o tigaie mare pentru paella, la foc mediu. Adauga ceapa, ardeii si ardeiul iute, apoi redu focul si caleste timp de 10 minute sau pâna când legumele si ceapa s-au înmuiat putin, fara sa se rumeneasca. Adauga apoi boia afumata, sofranul, usturoiul, dovleceii si rosiile. Fierbe totul la foc mic timp de 10 minute, apoi pune orezul, adauga supa fierbinte si lasa pâna începe sa fiarba în clocot. Redu focul si fierbe 10-15 minute, amestecând ocazional, pâna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 pahar vin alb, 1 lingura unt (margarina), o lingura zahar, 200 gr. faina , 4 oua, sare, ulei sau untura pentru prajit, zahar vanilat si scortisoara Mod de preparare: Se pune la fiert untul si vinul. Cind clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pana ce aluatul se desprinde de pe cratita. Se da deoparte si se freaca pana se racoreste. Se adauga pe rind galbenusurile si apoi se pun albusurile spuma. Se incinge grasimea intr-o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com