Cauta in 21.052 retete
... dupa care se toarna si borsul si se mai lasa 5 minute ... oprim focul,presaram deasupra verdeata tocata si dregem ciorba cu un ou batut.Se serveste fierbinte ,cu un ardei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 morcovi, 2 patrunjei, 3-4 cartofi, 2 pastirnaci, 1 litru bors, sare, 1 galbenus, patrunjel verde Mod ... cind zarzavatul este aproape fiert. Borsul se adauga numai dupa ce ... la rece si cind s-a racit putin se drege cu galbenusul de ou si se pune patrunjel verde tocat marunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 l bors, 1 buc. ceapa, 1/2 buc. telina, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina ... faina, 2-3 linguri ulei, verdeata tocata, 1 ou, sare Mod de preparare: Zarzavatul ... sunt gata, apoi se adauga borsul clocotit si dupa ce a mai ... un clocot, doua, se pune verdeata tocata si se drege cu ou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 l bors, 1 buc. ceapa mica, 2 lingurite orez, un varf de ... sau unt, 1/2 lingurita faina, sare, 1 ou, 2 farfurii adinci de frunze de ... este aproape gata. Se adauga borsul clocotit lasind sa mai dea citeva clocote. La urma se adauga verdeata tocata. Se drege cu ou batut ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de verdeata, piper, sare, 1 litru bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica Mod ... . Cind zarzavatul a fiert, se adauga borsul. Se mai da un clocot ... domol. Spre sfirsit se adauga verdeata taiata marunt. Se poate drege borsul cu smantana si galbenus de ou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g carne de vitel, 2 litri apa, 1 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura ... si, inainte de a se servi, se drege in castron cu un ou batut ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2-3 legaturi de ceapa verde, 1/2 litru bors, patrunjel, leustean, 1 cescuta orez, sare, 1 ou, 1/2 pahar smantana Mod de preparare ... orezul este fiert se adauga borsul clocotit separat, patrunjelul si leusteanul ... 2-3 clocote. Dupa ce s-a racit, se drege cu oul batut cu smantana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 litru bors, 4-5 legaturi loboda, 4 fire ceapa verde, 1 buc. morcov ... tocat, 2 linguri unt sau ulei, 1 ou, sare Mod de preparare: Zarzavatul ... da un clocot, se adauga borsul clocotit, verdeata tocata si se lasa sa mai dea 2-3 clocote. Se drege cu galbenus de ou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... verde, 3 litri apa, 1 litru de bors proaspat Mod de preparare: Se ... , se adauga verdeata tocata, apoi borsul fiert separat si se acopere ... . Se potriveste de sare si cind borsul s-a racorit, se drege cu ou batut ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 l bors, 400 gr. stevie, 200 gr. macris, 2 fire ceapa ... orez, 2 linguri unt sau ulei, 1 ou, sare Mod de preparare: Ceapa ... dea un clocot, se adauga borsul clocotit si se lasa sa ... este gata orezul. Se adauga verdeata si se drege cu un ou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , patrunjel, telina (toate 200 g), o ceapa, 2 rosii, 50 g franzela, 1 ou, 25 g faina, bors, leustean, sare. Mod de preparare: Zarzavatul si ceapa ... fin sau taiata marunt, un ou intreg, faina, un varf de ... 15 min. Ciorba nu se drege. Pentru aroma, se pune leustean
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litri apa, 1 litru bors, 500 gr. carne cu os, 100 gr ... toarna in oala cu ciorba. Borsul se fierbe separat, se strecoara ... , se strecoara sfecla si cu zeama obtinuta se coloreaza borsul. Se drege borsul cu galbenus de ou si smantana si se presara patrunjel verde ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg cartofi, 2-3 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina, 1 ceapa, 1 cescuta de orez, 1/2 litru bors, 1 ou, maruntaie, aripi si git ... se adauga cind carnea este fiarta, o data cu borsul clocotit. Se drege borsul cu un ou batut in castron, peste care se toarna la ... linguri din oala, apoi tot borsul. Se presara patrunjel verde tocat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. dovlecei, 2-3 buc. rosii, 2 buc. ardei grasi, 2 buc. cepe, 1/2 l bors, verdeata tocata, 1 ou, 1/2 pahar smantana Mod de preparare: Se pun la fiert, in apa rece cu sare, rosiile taiate felii, ardeii grasi taiati fidea, ceapa tocata marunt. Dupa cca 10 minute, se adauga dovleceii taiati bucatele. Dupa inca 10 minute, se adauga borsul clocotit separat si verdeata tocata, lasind sa dea impreuna citeva clocote. Dupa ce s-a racit, se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... iaurt, putin ulei, 1 litru de bors, tarhon si ceapa verde, sare ... vasului. Se acreste ciorba cu borsul fiert separat, se lasa sa ... vasul, luindu-l de pe flacara. Se drege ciorba cu galbenus de ou si iaurt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. carne miel, 2 l apa, 1 litru bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura orez, 1 lingurita leustean tocat, 1 ou, sare, smantana Mod de preparare ... zeama. Se adauga orezul spalat, borsul si se lasa sa fiarba ... cind orezul creste. Se adauga leusteanul tocat Se drege cu un ou sau cu citeva ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. dovlecei, 1 litru apa, 1/2 l. bors, zarzavat de supa, o ceapa, orez, sare, verdeata, 2 linguri smantana Mod de preparare: Se curata zarzavatul, se rade si se fierbe cu ceapa taiata marunt. Cind este aproape fiert se adauga orezul, apoi dovleceii. Dupa ce au fiert, se adauga borsul fierbinte si verdeata multa. Dupa citeva clocote, borsul este gata si se drege cu ou si smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 os de la carne, 1 litru bors, 3 buc. rosii mici, 1 galbenus, verdeata ... piine, 1/2 cana de orez, 1/2 ceapa, 1 ou, sare, piper, smantana Mod de ... sa fiarba bine. Se toarna borsul fiert separat si strecurat, rosiile ... , putina ceapa tocata fin, un ou, sare, piper. Se fac perisoare ... osul din ciorba si se drege cu un galbenus si 2 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 5-6 legaturi loboda, 4 fire ceapa verde, 1 morcov, 1 patrunjel, 3 lingurite orez ... tocat, 3 linguri unt sau ulei, 1 ou, sare Mod de preparare: Zarzavatul ... da un clocot, se adauga borsul fiert si leusteanul si se mai lasa sa dea 2-3 clocote. Se drege cu ou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... legumele sint fierte, se adauga borsul, leusteanul si se lasa sa fiarba. Se scoate apoi leusteanul. Inainte de a servi, se drege cu ou batut si amestecat cu smintina. - 4 felii de rasol de ... , patrunjel verde, o crenguta de leustean, bors, 2-3 linguri smintina, 1 1/2 litru apa, 2 rosii, 1 ou, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro