Cauta in 21.294 retete
Toaca biscuitii în bucatele potrivite. Pune-i într-un bol si adauga untul topit. Amesteca bine. Pune biscuitii într-o tava rotunda pentru prajituri unsa cu putin unt, preseaza bine pentru a forma un blat si pune tava în frigider. Toarna iaurtul într-un bol si adauga mascarpone sau crema de brânza. Amesteca totul cu grija, întorcând ingredientele cu spatula de la baza bolului în sus. Adauga capsunile tocate marunt si zaharul pudra, amestecând cu grija. Pune crema pe blatul din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza în robot si se amesteca cu untul topit si scortisoara. Se pune amestecul într-o tava cu pereti detasabili si se preseaza foarte bine. Se introduce la frigider în timp ce se face crema. Ciocolata alba se topeste la abur si se lasa putin la racit. Mascarpone se mixeaza bine cu crema dulce de leche, dupa care se adauga ciocolata si nucile coapte. Se toarna crema peste blatul de biscuiti. Se întinde un strat de dulce de leche peste crema, dupa ce s-a întarit crema...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg hamei, 1/2 kg rosii sau suc de rosii, o ceapa, 25 g faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg urzici, 1/2 kg hamei, 4 cepe, 1 lingura orez, sare, 1 litru bors Mod de preparare: Urzicile alese si bine spalate se pun la fiert in apa clocotita cu sare si ceapa taiata marunt. Orezul si varfurile de hamei se adauga in momentul cind urzicile sunt fierte numai pe jumatate. Borsul se adauga la urma, dupa ce au fiert toate zarzavaturile si se potriveste de acru dupa gust. Mod de servire Se serveste fie simplu, fie dres cu galbenus de ou si smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sau patrunjel si telina. - 1/2 kg hamei, 1/2 kg rosii sau suc de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Taie biscuitii marunt în robotul de bucatarie si amesteca-i cu untul topit. Preseaza amestecul într-o tava de tort pe care ai întins o hârtie de copt si lasa tava la rece. Toaca marunt ananasul, apoi amesteca laptele condensat cu zeama de lamâie si ananasul maruntit. Amesteca bine smântâna pentru frisca cu zaharul. Pune frisca în amestecul de lapte condensat si ananas, apoi întinde compozitia peste blatul de biscuiti. Lasa tortul la rece pâna când se întareste si orneaza-l apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort. Pentru a prepara crema alba se freaca mascarpone ciocolata alba topita si gemul de afine. Se toarna crema peste blat si se lasa la frigider pentru a se întari. Se poate orna cu afine proaspete sau cu gem de afine amestecat cu seminte de chia pentru a obtine o glazura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii cu untul se mixeaza în robotul de bucatarie pentru a obtine un blat farâmicios. Se pune compozitia în forma pentru tarta si se preseaza foarte bine cu mâna si cu un pahar. Se da apoi la frigider pâna se prepara crema. Crema de brânza se amesteca bine cu un tel, în timp ce se topeste ciocolata într-un vas la aburi. Crema se împarte în doua castroane. O parte se combina cu zaharul vanilat, iar cealalta parte se mixeaza cu cu ciocolata topita. Se toarna crema alba, care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
-Se pune un rând de biscuti în tava, aliniati unul lânga altul -se taie bananele felii subtiri -peste rândul de biscuiti se pune un rând de banane; puneti copiii sa le aseze felie de banana lânga felie de banana -acum faceti prima budinca conform specificatiilor de pe prospect; -o turnati peste patul de biscuiti si banane -mai puneti peste un rând de biscuiti; înca unul de banane si înca unul de biscuti; -faceti ultima budinca si o puneti peste; Acum vine partea cea mai grea:...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se piseaza biscuitii si se amesteca cu untul topit. Se preseaza compozitia într-o tava pentru tort cu peretii detasabili dupa ce ai uns-o bine cu unt. Se lasa la frigider. Pentru a prepara crema trebuie se amesteca mascarpone cu 3-4 linguri de dulce de leche pâna când obtii o crema omogena. Se întinde peste blat si se lasa la rece câteva ore sau peste noapte. Se orneaza cu bucatile de Kit Kat si fulgii de ciocolata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se maruntesc migdalele si semintele de floarea soarelui în robot, dupa care se adauga curmalele pentru a lega ingredientele. La final, se amesteca pudra de cacao pentru a-i conferi aroma delicioasa de ciocolata. Se preseaza amestecul în formele dorite si se taseaza. Se amesteca toate ingredientele pentru crema de capsuni în blender, se toarna peste blat si se lasa la frigider o jumatate de ora pâna se întareste putin crema. Se amesteca toate ingredientele în blender si se toarna peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , lamentabil de simplu (preparat fara coacere), jenant de gustos si racoritor ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Biscutii se maruntesc, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort cu peretii detasabili. Se lasa la frigider. Crema de brânza se amesteca cu zaharul, vanilia si ciocolata, dupa care se toarna peste blatul din biscuiti si se pune la frigider. Între timp se face glazura din: 500 grame de unt de arahide încalzit pe abur care se amesteca cu 125 grame de zahar pudra dupa gust. Se toarna glazura peste crema si se lasa tortul la frigider 2-4 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru blat, amesteca biscuitii cu zaharul si piseaza-le în robotul de bucatarie pâna obtii un pesmet fin. Toarna pesmetul într-un bol, adauga untul topit si amesteca bine. Preseaza amestecul într-o tava cu fundul detasabil si pune apoi tava la congelator timp de zece minute. Pentru realizarea amestecului de brânza, pune un sfert de cana cu smântâna într-un bol termorezistent, presara deasupra gelatina si las-o astfel timp de cinci minute. În blender, amesteca pâna obtii o pasta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem in vasul robotului de bucatarie biscuitii si ii macinam marunt. Adaugam untul topit si omogenizam. Intr-o forma de tort cu marginile detasabile asezam compozitia si o nivelam cu dosul unei linguri. Dam vasul la frigider pentru cel putin jumatate de ora, timp in care pregatim crema de branza. Batem bine frisca lichida si o dam la rece. Intr-un vas punem branza ricotta (puteti folosi si o crema de branza care va place, gen Filadelfia), coaja rasa de lamaie, zaharul pudra, zaharul vanilat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza în robot si se amesteca cu untul topit. Se pune amestecul într-o tava cu pereti detasabili si se preseaza foarte bine. Se introduce la frigider cât timp se face crema. Ciocolata neagra se topeste la abur si se lasa putin la racit. Mascarpone se mixeaza bine cu zaharul pudra, dupa care se adauga ciocolata si coaja de portocala. Se toarna crema peste blatul de biscuiti. Se orneaza cu ciocolata alba.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa zile la rand cu mese-imbelsugate  Torturi, cozonaci, caltabosi, sarmale  E timpul pentru fitness, hai la aparate!, Si desert lejer cu fructe tropicale. INGREDIENTE 800 gr iaurt gras (am folosit iaurt grecesc cu 10% grasime) 150 gr de zahar 400 ml smantana pentru frisca 10 piscoturi Savoiardi compot cu fructe tropicale (am folosit [&] Post-ul PRAJITURA FARA COACERE CU IAURT SI FRUCTE TROPICALE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit. Amestecul constituie blatul prajiturii pe care îl punem într-o tava presat bine pe fund si pe marginile ei. Punem frisca lichida pe foc pâna fierbe, dupa care o adaugam peste ciocolata rupta în bucatele mici. Se amesteca bine pâna se dizolva, apoi punem gelatina înmuiata anterior în apa. Se mixeaza pâna devine o compozitie omogena putin mai groasa. Amestecul rezultat se pune peste blat si se da la rece pentru aproximativ 4 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si mai ales o reteta fara coacere. Aveti nevoie doar de microunde ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Blatul - simplu, din piscoturi Nu se mixeaza, nu se coace. Fructe  congelate sau din compoturi, Prajitura repede se face. INGREDIENTE 33 de piscoturi 500 g mascarpone 200 g ciocolata alba 200 ml smantana pentru frisca 300 ml lapte 500 g fructe de padure congelate PLAN DE LUCRU prajitura fara coacere cu fructe de [&] Post-ul PRAJITURA FARA COACERE CU FRUCTE DE PADURE SI CREMA MASCARPONE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com