cum sareaza pescarii hamsia ptr a o pastra
Pagina 1 din 5
Fierbem ouale tari , le curatam si le taiem cuburi.' Cartofii ii fierbem in coaja iar dupa ce se racesc ii curatam si ii taiem Curatam hamsiile si le indepartam capurile apoi le spalam bine. Ceapa o tocam rondele. Punem intr-un castron toate ingredientele, adaugam sare, piper, ulei si otet, apoi amestecam Transferam pe un platou. Dam 10-15 minute la rece inainte sa servim
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care te vor ajuta sa pastrezi sau sa consumi mai usor ... desert. De asemenea, se poate pastra la congelator, in punga din ... , pentru ca fructele sa se pastreze proaspete. Ponturi de preparare: Feliaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se poate servi separat. - 500 g hamsii sarate, 2-3 cepe mari (aprox.250 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Placinta pescarului este alaturi de cea a taranului si a ciobanului insasi declaratia ... mai bine. Pentru ca placinta pescarului, si nu fish and chips, este adevarata mancare a poporului de pescari englezi, la fel cum cea ... din piure de cartofi, placinta pescarului este o mancare de familie, adorata ... prinde a se rumeni frumos. Placinta pescarului se serveste fierbinte, ca atare ... ....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se eviscereaza hamsiile, dupa care se clatesc intr-o solutie otet cu apa (50 ml otet, 50 ml apa), ceapa se taie julien. Se aseaza intr-un vas straturi de hamsii, ceapa, masline, foi dafin, piper. Se toarna restul de otet diluat cu 50 ml de apa. - 250 g hamsii, ceapa 1 buc. potrivita, 2 foi dafin, 150 ml otet, 100 g masline, 2-3 boabe piper negru. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in felii subtiri sau cuburi. Hamsiilor li se indeparteaza capetele, apoi ... caperele, se adauga bucatile de hamsii si se toarna vinegreta deasupra ... masline fara samburi. - 8 cartofi, 200 g hamsii afumate, 2 ardei grasi, 100 g capere ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... din vestul Flandrei (Belgia), supa pescarului din Oostende foloseste din plin ... maioneza si branza rasa. Supa pescarului din Oostende se serveste fierbinte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente 5 oua 2 cartofi mari 200 gr hamsii sarate 1 legatura ceapa verde ulei, otet sare, piper Mod de preparare Fierbem ouale tari , le curatam si le taiem cuburi.' Cartofii ii fierbem in coaja iar dupa ce se racesc ii curatam si ii taiem Curatam hamsiile si le indepartam capurile apoi le spalam bine. Ceapa o tocam rondele. Punem intr-un castron toate ingredientele, adaugam sare, piper, ulei si otet, apoi amestecam Transferam pe un platou. Dam 10-15...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... conservata corespunzator, painea se va pastra proaspata pana la cateva zile ... la congelator. O alta metoda pentru pastrarea "la rece" a painii proaspat coapte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cele mai bune modalitati pentru pastrarea in conditii optime si pentru ... frigider. Astfel, cafeaua isi va pastra aroma si calitatile. Pastreaza uleiul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in care painea se va pastra proaspata depinde de o serie de ... garanteaza o durata mai mare de pastrare si, implicit, de vindere la ... ce priveste conditiile optime de pastrare a painii - nu este relevant in ... mica de drojdie se va pastra proaspata timp de mai multe ... cu incredere si succes pentru pastrarea painii. Pot fi folosite in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinul este o bautura delicata care trebuie pastrata numai la o anumita temperatura pentru a putea fi apreciata la justa valoare. Vinul are o calitate unica fata de orice alta bautura: gustul sau poate deveni tot mai bun pe masura trecerii timpului. De aceea, poate, are si o "pretentie" unica: aceea de a fi pastrat in anumite conditii. El trebuie tinut la o temperatura constanta, fara sa fie miscat (aceasta regula se aplica mai ales in cazul unui vin vechi). Oricat de tentant ar fi sa expui...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crema cocos si crema ciocolata cu capsuni-4,2 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... buna pentru murarea ei si pastrarea pentru iarna este VARZA DE ... reteta. Totodata, Varza se poate pastra in beciuri de piatra , racoroase ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... doar in posturi :) Ingrediente: - 1 kg hamsii sarate - 200 g. unt/margarina - 1 ceapa ... fin - zeama de la o lamaie Hamsia se curata bine de cap ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... bucati nu prea mari, se sareaza si se lasa sa stea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
...sau altfel spus: Pastravaria, de care va vorbeam cu incantare mare :P ...la postul cu Hanul Vandor ... A fost incredibil de frumos!!! ...am "asistat" la prinderea unor crapi si a unor pastravi, ne-am plimbat pe sub salcii racoroase...am urmarit distrati (in special Bogdi :P) broscutele care sareau pe "foi" de nufar...si am fost serviti cu cele mai gustoase specialitati ale zonei: gulas si pastrav proaspat...asta fara sa mai mentionez deserturile fine care incheiau, mereu, masa... :))...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
am facut acest tort pentru o cunostinta mare amator de pescuit ...care se trezeste dimineata cu noaptea in cap pentru a fi pe balta asa cum am dorit sa reiese din figurinele din cioclata ...eu zic ca am reusit cat de cat blat de cacao din: 6 oua 12 linguri de zahar 50ml ulei 50ml lapte cacao 1 plic praf de copt 10 linguri faina stiti voi...albusurile batute spuma cu zaharul, s epun galbenusurile, laptele , uleiul, cacaoa, faina si praful de copt.Se toarna alutul in tava tapetata cu hartie de...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Crapul, cu solzi, se taie pe spate. Se pune, cu solzii in jos si i se deschide burta in asa fel ca sa fie plat, intr-o tava unsa cu 1 lingura ulei si putina apa. Se pune sare, piper, usturoi pisat si felii de rosii (fie proaspete fie conservate) si un pic de cimbru. Se lasa la cuptor, descoperit, la foc mediu pentru 45 min. Se lasa in tava pentru 10 min. afara din cuptor. Solzii vor forma o coaja care se desface singura. Se poate servi cald sau rece cu mamaliga, salata, mujdei de usturoi. - 1...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bucati nu prea mari, se sareaza si se lasa sa stea ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro