Cauta in 21.292 retete
Prajitura cu dulceata si cafea este foarte gustoasa si poate fi o prajitura de post pentru cei care tin postul pentru ca nu contine oua sau alte grasimi animale. Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus. Se pregateste o forma de copt rotunda care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau pesmet. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 45 de minute. Optional presarati nuca de cocos deasupra, cand e gata si cand s-a racorit putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taie sau se rupe, eu l-am rupt in bucati). Se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un pic pana se incorporeaza tot.Lasam aluatul langa o sursa de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Morcovii ii tai rondele, pui un pat de rondele peste foietaj, dupa aceea pestele condimentat, inca un strat de morcovi si mazare. Infasori totul in foietaj, ungi totul tu ou batut si il dai la cuptor vreo 20-25 minute.Pangasius în crusta de foietaj cu garnitura de sote morcovi si un sos de hrean cu pasta de tomate
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se calesc impreuna. Eu am dat prin masina de tocat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... plac mai facute si le-am lasat acelasi timp cu pestele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare aluat 1.Amestecam intr-un castron sarea,faina si zaharul,apoi adaugam untul rece, taiat cubulete pe care-l incorporam cu furculita. 2.Adaugam galbenusurile si apa rece.Framantam repede pana adunam toate ingredientele intr-un aluat.Acoperim cu o folie si dam la frigider pana terminam de preparat umplutura. Mod de preparare umplutura 1.Curatam merele de coaja,apoi le tam cubulete si le punem intr-o cratita. 2.Adaugam,zaharul,amidonul si stafidele.Dam la foc mic amestecand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau chiar cu nimic. Eu i-am presarat cu seminte de nigella ... hartie de copt (asa cum am facut la biscuitii graham), intr ... cu rola de patiserie, eu am portionat biscuitii in triunghiuri dar ... . Dupa ce s-au rumenit se scot, se se desprind unii de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... frisca batuta si ciresele fara samburi. Taiem checurile in jumatate pe orizontala. In formele in care am copt checurile punem folie alimentara ... o insiropam,punem crema pe care am impartit-o in doua,pentru a fi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa o absenta destul de lunga... vin sa va prezint... ce altceva dupa ce v-am prezentat cum ingrijesc eu drojdia naturala ? O reteta de painici cu drojdie naturala, aceste painici cu o crusta crocanta si miez moale. ideale pentru un sandwich sau pentru a o consuma cum dorim noi... Despues de un largo tiempo sin publicar nada... vengo a presentar...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... apa si le piunem la fiert cu un praf de sare ... de ulei.Cand legumele sunt fierte,se scurg de supa in care le-am fiert,oprind aceasta supica pentru subtiat crema. Legumele fierte si racorite se fac piure ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fierbinte(dar nici rece de tot nu trebuie sa fie ci ... si se orneaza dupa bunul plac. Eu am ornat-o cu frisca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si apa calduta in care am dizolvat sarea si drojdia,framantam ... ,pana se umple tava. Eu am folosit un vas de yena ... care a fost cam mititel si-m pus mai multe straturi de foi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
La aluat se amesteca toate ingredientele pana rezulta o coca potrivit de tare, se lasa o jumatate de ora la frigider, se intind doua foi, se aseaza prima in tava unsa cu margarina, se presara pesmet, dupa aceea merele preparate, se intinde cealalta foaie, se inteapa usor cu furculita si se da la cuptorul incins, cca. 1 h, la foc potrivit. La inceput coca iese putin crocanta, dupa ce sta o zi se mai inmoaie, insa mie imi place cand este crocanta. S-a mancat pana la ultima bucatica, sa mai fi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taie sau se rupe, eu l-am rupt in bucati). Se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Macinam biscuitii,apoi adaugam zaharul cacaua si laptele cald.Amestecam sa obtinem o compozitie pe care apoi impartim in 2 parti si o intindem pe o folile alimentara in strat uniform. Untul se freaca pane se face spuma impreuna cu zaharul si apoi adaugam nuca macinata si esenta de rom. Crema obtinuta imparte si aceasta in 2 parti si se intinde peste foaia de biscuiti. Se ruleaza cu grija si se lasa la rece cateva ore.Se feliaza si se serveste. Vom obtine 2 rulade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fierbinte(dar nici rece de tot nu trebuie sa fie ci ... si se orneaza dupa bunul plac.Eu am ornat-o cu frisca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pont: In loc de cafea puteti folosi ceai negru sau verde. Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus. Se pregateste o forma de copt rotunda care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau pesmet. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 45 de minute. Optional presarati nuca de cocos deasupra, cand e gata si cand s-a racorit putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 350 g ciupeci 200 gr smantana ulei de masline sare, piper * am pus la fiert intr-o oala incapatoare, apa cu sare si putin ulei de masline; cand a inceput sa fiarba am pus pastele si le-am lasat pana mi-au placut (8-10 min ... mai rea smantana pe care am folosit-o in viata mea !!!!!!!!!!!!!!!! Dar ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... un mic dejun mai special si mai elegant. Am pus la fiert jumatate de litru de lapte in care am adaugat ... , amestecand pana am ajuns la consistenta dorita. Separat, am pus la fiert cateva capsuni (congelate) impreuna cu 2 lingurite de zahar . Apoi le-am servit impreuna asezate in straturi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com