cum pastram midiile proaspete fara sa moara
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, prajitura cu lapte fara ou, retete de prajituri simple si rapide fara coacere, cum gatim o rata, prajituri simple fara oua si fara lapte, cum se marineaza slanina in borcane, limba de vita cum se curata, ciocolata fara lapte praf
Fructele de mare se oparesc în jur de 4-5 minute, dupa care se scot si se lasa la racit, apoi se taie în cuburi mici. Castravetii se curata de coaja si se taie cubulete, fara seminte. Fructele de mare se pun într-un castron, alaturi de castravetii si sibuletul tocate marunt. Peste ele se adauga suc de lamâie si portocala, sare, piper si se lasa la marinat 30 de minute în frigider. Se scot de la rece, se scurg de zeama si se adauga iaurtul, apoi se amesteca si se asezoneaza cu sare si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu putina sare – daca sunt proaspete. Ceapa se toaca marunt si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fructele se spala, se zvanta, apoi se taie dupa dorinta. Se aranjeaza cupele, de preferinta din sticla, cu fructe. Se pregateste jeleul dupa indicatiile de pe ambalaj. Se toarna fiebinte peste fructe. Se lasa sa se raceasca, apoi se orneaza cu frisca sau se pot lasa fara adaos de frisca. Se consuma in decurs de cateva ore. Daca se lasa pe a doua zi, gustul se pastreaza insa zeama lasata de fructe inmoaie jeleul. - 100 g struguri, 2 banane, 3 kiwi, 1 portocala, 1 grepfruit, 1 mar, 1 para, 2 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Perele si merele se curata de coaja, se scoate casuta cu simburi si se taie felioare foarte subtiri. Prunele se curata de pielite, se scot simburii si se taie in sferturi. Boabele de struguri se spala bine si se scurg, iar pepenele galben, curatat de coaja, se taie cuburi. Se amesteca toate fructele cu zaharul, vinul si zeama de lamiie si se tine la gheata 2-3 ore. Se serveste in cupe sau in pahare, cu cite un piscot. - 2 mere, 3 pere zemoase, 15 prune coapte, 1 pahar boabe de struguri albi,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ieri si astazi am vazut un articol intr-un blog, care contesta o fotografie aparuta intr-o carte de bucate , realizata de un sef. Mai multe persoane au facut testul, ieri, vazand articolul, nimeni nu a ajuns la acelasi rezultat. Una din explicatii - fotografii realizate de fotografi culinari care stiu sa se serveasca de lumina artificiala, de acord. Alta explicatie - calitatea produsului - deci a lintei. In carte este explicata metoda fierberii, apoi in mesaje, da alte explicatii, de ce atita...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Vapoare plutitoare, avioane zburatoare. Priveste norii, trec, ramai cu ochii-n soare Banc sec? Nu, haha. Zemos ca fructul moale Zic: mancati cirese. Sunt ravasitoare. INGREDIENTE pentru blat (dimensiuni 35
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Carnea se taie bucati, usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Carnea se trece prin masina de tocat. Se adauga usturoiul, piperul, cimbrul si sarea. Pasta obtinuta se amesteca bine pentru omogenizare. Cu aceasta compozitie se umplu intestinele, cu ajutorul dispozitivului de spritare anexat la masina de tocat. Carnatii pregatiti se asaza pe bete de lemn si se expun pentru zvintare, apoi se pastreaza la rece (in frigider). - 1 kg carne de oaie fara os, 50 g usturoi, 2 g piper macinat, 2 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea si grasimea se spala si se taie in bucati. Usturoiul se curata si se piseaza cu sare adaugind putina apa. Carnea si grasimea se toaca cu masina, folosind sita mijlocie. Pasta obtinuta se amesteca cu sare, piper, cimbru, si mujdei. Compozitia omogenizata se trece printr-un sprit special pentru carnati si se umplu intestinele. Cirnatii preparati se tin la frig (frigider) pentru fezandare, citeva ore. Se pregatesc la gratar sau prajiti. - 1 kg carne de porc, 500 g grasime ramasa de la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se fierb la aburi pentru pastrarea cat mai completa a aromei puternice ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... carnati afumati 200 grame rosii proaspete sau de conserva 200 grame ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Începem prin a amesteca faina cu praful de copt si separat laptele cu ouale. Bananele trebuie sa fie foarte bine pasate. Toate ingredientele se mixeaza împreuna, iar rezultatul trebuie sa fie o compozitie omogena si mai groasa decât cea de la clatitele obisnuite. Se aranjeaza clatitele una peste alta, se orneaza cu brânza ricotta, cu felii de capsuni proaspete si se toarna o cantitate generoasa de miere de albine sau sirop de artar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... complet legumele. Sosul se poate pastra si la congelator. Se poate ... rosii, ardei gras, dovlecel, frunze proaspete de busuioc si rozmarin, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o zi înainte, apoi sa le pastrezi în frigider si sa le iei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se taie rondele si se pun pe gratar. În timp ce se fac vinetele, amesteca într-un vas restul ingredientelor pentru a obtine un sos delicios. Amesteca feliile coapte de vinete cu sosul rezultat si pune amestecul pe felii de pâine prajita. Pofta buna! Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare 1. Se fierb pastele, se strecoara si se limpezesc putin în apa rece. 2. Mixeaza în blender rosiile cu usturoiul si condimentlee. Poti sa lasi sosul crud sau îl poti pune câteva minute la foc mic. 3. Pune pastele în farfurie si toarna sosul peste ele. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a prepara pastele toscane trebuie sa mixezi în robotul de bucatarie faina cu frunzele de spanac. Vei obtine un aluat de un verde frumos din care rupi câte putin si rulezi pe o suprafata tapetata cu faina. Astfel vei avea paste toscane pici care arata ca niste pastai de fasole verde. Se fierb pastele în multa apa cu sare timp de 5 minute, timp în se pregatesc legumele. Într-o tigaie se pune putin ulei de masline si se adauga usturoiul si fulgii de ardei iute. Apoi se pun feliile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu sare, iar pentru a-si pastra prospetimea si culoarea se pune ... ardei iute. Nu se va pastra la frigider. Daca vrei sa ... mai multe portii si sa o pastrezi la frigider trebuie sa o lasi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau 300 gr de ciuperci proaspete - un borcanel de smantana (300 ... de casa si bineinteles muraturi proaspete . Tocmai s-au terminat de murat ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... minute. Poti sa adaugi visine proaspete în crema daca preferi. Foloseste orice ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete ardei ceapa 1-2 linguri faina smantana 1 ou patrunjel ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com