cum arata o farfurie cu aperitiv pt nunta
Pagina 4 din 5
... din mixtura astfel rezultata. 2. Introdu aperitivele in cuptorul incalzit, timp de ... de rosii cherry sau masline. Serveste imediat. Se obtin 16 aperitive ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie parizerul cubulete si cascavalul se rade prin razatoarea mare. Se bat ouale cu smantana si faina, se amesteca sau se mixeaza . Se adauga patrunjelul spalat si taiat marunt, sarea si piperul. Se pune jumatate din compozitie in doua tavi de chec, unse cu ulei si tapetate cu hartie de copt. Se fierb 6 oua, se curate de coaja si se adauga cate 3 in fiecare tava. Se completeaza fiecare tava cu compozitie pana se acopera ouale fierte. Se unge compozitia la suprafata cu un ou moale si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: - 3 piepti de pui - 2 morcovi - 4 oua - 2 gogosari rosii - 100 g sunca - 100 g cascaval - 1 ls (lingura de supa) smantana - 2 ls (lingura de supa) mazare din conserva - 100 g faina - 25g margarina - 100 g alune taiate - masline fara samburi - piper, sare Preparare: Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare, 20 min, impreuna cu un morcov. Se lasa la racit si se trece prin masina de tocat carne de 2 ori. Gogosarul, morcovul, sunca si cascavalul se taie cubulete. Se separa albusurile...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... taiat marunt. Se aseaza pe farfurie si se mananca tot. :) Ardeii ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Revelion am si executat-o! Un aperitiv deosebit, ce va impresiona cu ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Mousse mascarpone cu piersici si mousse ciocolata alba cu zmeura-12 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Alaturi de cele Trei salate vegetale din gama Aperitivelor de Sarbatoare fac parte si aceste Trei salate cu peste, minunate, in special pentru iubitorii de peste. Pentru Salata cu rechin afumat, pe langa ingredientul de baza, rechinul afumat (achizitionat din Real), am folosit: cartofi si morcovi fierti, porumb (din conserva), ardei gras si ceapa verde. Sosul l-am facut din maioneza light la
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... deasupra sau pana trece testul cu scobitoarea. Este un aperitiv delicios ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In zilele de vara se inmultesc si musafirii, probabil vremea buna ii pune pe drumuri si aproape ca nu am avut toata vara weekend in care sa gatesc doar pentru doi. Dar pentru acei musafiri care sosesc (aproape) neanuntati la ceas de seara va propun sa le pregatiti acest platou plin de bunatati! Pe langa faptul ca se pregateste foarte repede, aroma sa irezistibila, culorile atragatoare, platoul se poate transforma intr-un borcanel plin de bunatati pe care il puteti da musafirilor la plecare....
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... care ai sa o asezi in farfuria ta. Din celelelate boluriserveste ceapa ... si sa le pui in farfuria ta, dupa caresa le mananci ... poate fi servita fie intr-o farfurie pentru supa, fie intr-unbol ... poti sa amananci, punelingura pe farfurie, in dreapta bolului. In nici ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crema mascarpone cu piersici si mousse de iaurt cu ananas-4,5 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
I NGREDIENTE Sos pt macerat carnea(picanta)By Ama Carne de pui,pulpe,porc(la alegere) 4 catei de usturoi 3 linguri de miere 3 linguri de suc de lamaie 4 linguri de sos de soia 2-3 linguri ulei cu ardei iute(sau ulei cu chili) sare piper Se toaca marunt usturoiul si amestecati sosul din ingrediente. In acest sos se lasa carnea la macerat o zi/noape. Se pun la prajiti / sau la cuptor. Gustu e foarte bun combinat dulce iute si se face carne foarte fragede.
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... ardei capia(rosu) 1 1/2 ulei (pt prajit)1/2 ulei (pt deasupra in borcan ... fiert din noua un pic pt a obtine un bulion proaspat.Adaugam ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Faramiteaza bine fursecurile de ciocolata. Topeste untul si adauga-l peste fursecurile faramitate. Amesteca bine. Preseaza apoi aceasta compozite intr-o tava, formand un blat. Da apoi la rece pentru 15 minute. Taie batoanele de ciocolata in 4 - 5 bucati. Inveleste-le in folie de plastic si da-le la rece pentru 10 minute. Taie-le apoi in bucatele mici. Pe blatul de fursecuri aseaza jumatate din cantitatea de inghetata. Presara apoi jumatate din bucatelele de baton faramitate. Deasupra adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 gr. branza de vaca, 1 ceapa mica, 1/2 telina mica, sare, masline Mod de preparare: Brinza se freaca bine, se adauga ceapa fin tocata, telina cruda rasa si sare. Daca branza de vaca este prea uscata, se adauga 1-2 linguri de lapte dulce Se garniseste cu masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
blatul: 5 oua 200ml smantana 4 linguri faina 1/2 gogosar rosu patrunjel verde : sare, piper, busuioc oregano umplutura: 2 suluri de branza topita 2 fire carnati cabanos felii se salam uscat crud Intr-un vas bati putin ouale cu telul, adaugati smantana, faina si condimentele. Veti obtine o compozitie ca de omleta, destul de subtire. Turnati compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, presarati gogosarul taiat cubulete si pratrunjelul verde. Coaceti la 180 grade C timp de 10 minute, este...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
5 oua, 50 gr. cascaval, sare, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos Mod de preparare: Se bat tare albusurile ssi se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat, apoi se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt .Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hirtie speciala in tava, adica hirtie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu branza...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente 200 gr ciuperci 200 gr branza 2 ardei grasi 2 legaturi ceapa verde 5 oua 5 linguri faina 1 pliculet praf copt sare, piper Mod de preparare Se toaca marunt ciupercile, se toaca frunzele de ceapa si se taie ardeii cubulete. Se da branza pe razatoare si se amesteca cu restul compozitiei. Se bat galbenusurile cu un praf de sare pana devin cremoase si se incorporeaza in compozitie. Se bat albusurile spuma si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga faina si praful de copt apoi ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: pentru blat: 250 gr unt sau margarina 300 ml lapte 200 gr faina 4 oua sare, piper frunze de patrunjel pentru umplutura: 300 gr crema de branza cu smantana Delaco 100 gr unt cateva frunze de ceapa verde cateva fire de marar cateva fire de patrunjel sare, piper alb 6-7 felii sunca presata Mod de preparare: Punem crema de branza intr-un bol. adaugam patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate marunt. Adaugam untul moale, sarea si piperul si omogenizam. Se topesc 150 gr unt intr-o ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com