Cauta in 21.294 retete
Preparare Se amesteca faina cu zaharul si sarea. Se bat ouale si se amesteca cu laptele, apa si untul topit. In masina de paine se pune amestecul de oua peste care se presara drojdia uscata si zaharul vanilat. Deasupra se aseaza amestecul de faina. Se seteaza masina pe programul de framantat si dospit. * aluatul se poate framanta si de mana, apoi se lasa la crescut la loc caldut timp de 1 ora. Pentru umplutura se freaca untul cu zaharul. Se macina nuca. Aluatul dospit se pune pe masa data cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga faina cernuta, amestecata cu cacao. Se coace o ora la foc ... crema. pt. crema: Se dizolva cacao, faina si zaharul cu putin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pus jumatate de cuiburi de viespi cu nuca jumatate numai cu ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
pentru aceasta reteta am folosit cantitatile de la http://dianacakes.blogspot.ro/2012/09/floare-impletita-cu-nuca.html 450g faina 4 linguri zahar 2 galbenusuri 250ml lapte 1 praf de sare 1 pliculet de drojdie uscata (7g) pentru uns 100g unt sau rama moale 100g zahar 2 pliculete zahar vanilat pentru stropit 150ml lapte 100g zahar 1 esenta de vanilie Dizolvam drojdia in laptele caldut si o turnam peste faina, adaugam si restul ingredientelor. Framantam un aluat netet si lasam la crescut. Pe...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... timpul prepararii minunatelor cuiburi de viespi, deoarece reteta, si al aluatului ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
200 ml lapte, 1 lingurita sare, 45 ml apa, 3 oua, 450 gr faina, 2 linguri zahar, 3/4 cub de drojdie Mod de preparare: Din ingrediente se prepara un aluat, care se lasa la dospit circa 3-4 ore. Cand aluatul a crescut, se intinde pe masa cu faina pt a nu se lipi si se face un dreptunghi din tot aluatul. Acesta poate fi intins destul de subtire, deoarece va mai dospi si in cuptor. Dreptunghiul astfel obtinut se unge cu untul (margarina) topit(a), dupa care se presara cu zaharul amestecat cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Din ingrediente se prepara un aluat, care se lasa la dospit circa 3-4 ore. Cand aluatul a crescut, se intinde pe masa cu faina pt a nu se lipi si se face un dreptunghi din tot aluatul. Acesta poate fi intins destul de subtire, deoarece va mai dospi si in cuptor. Dreptunghiul astfel obtinut se unge cu untul (margarina) topit(a), dupa care se presara cu zaharul amestecat cu scortisoara. Se ruleaza pe lungime si se inchid bine capetele. Ruloul astfel obtinut se taie in felii de circa doua degete...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... zahar 20 gr roscove (sau cacao) 3 linguri apa minerala 30 gr ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Se pregateste fiecare foaie ,separat,amestecand ingredientele.Compozitia se coace in tava. Pregatim budinca si o lasam sa se raceasca.O mixam apoi cu margarina.Punem prima foaie cu cacao,crema,foaia cu mac,crema,foaia cu nuca.Deasupra ungem prajitura cu un strat de crema si o decoram cu bombonele sau ciocolata razuita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 15 gr din faina cu cacao. Se lasa clatitele sa se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mixerul insa cand adaugi nuca, cacao si restul ingredientelor e bine sa ... uniform bezeaua cu nuci si cacao si introduci din nou prajitura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in vas peste care adaugam cacaoa si amestecam pana se omogenizeaza. Adaugam cacao astfel obtinuta in tavi peste compozitia de chec si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si deasupra intindem umplutura de cacao si miez de nuci.Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... le amestecam cu zahar si cacao,pana devin ca o crema. Dupa ... se pune din amestecul de cacao si rahat.Se ruleaza si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si deasupra intindem umplutura de cacao si miez de nuci.Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o cana cu lapte vegetal într-o cratita, adauga 4 linguri cu fulgi de ovaz si 1 lingurita cu cacao, lasând sa fiarba un minut la foc mic. Piseaza o banana cu furculita si amesteca în terciul de ovaz. Deasupra se poate orna cu gem de cirese amare sau cu dulceata/nuci/seminte/fructe proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si deasupra intindem umplutura de cacao, rahat si miez de nuci ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 oua, 1 pahar zahar pudra, 250g unt, 300g biscuiti, 50g cacao sau ciocolata rasa. 1 paharel rom, 300g frisca Mod de preparare: Se freaca spuma untul cu zaharul, adaugind cite un ou si romul, apoi cacao sau ciocolata. In crema obtinuta se pun biscuitii rupti in bucatele mici si se amesteca bine. Se asaza compozitia pe o farfurie rotunda, dindu-i cu ajutorul cutitului forma de tort si se pune la gheata Mod de servire Inainte de a fi servit , se imbraca cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul in ploaie putin cate putin, galbenusurile, uleiul, praful de copt stins cu zeama de lamaie, esenta. Se pregatesc doua tavi de chec, se tapeteaza cu hartie de copt, punem jumatate de compozitie in forme, in restul compozitiei punem cacao, amestecam usor dupa care punem in tavi in zig-zag. Se da la cuptor pentru 30-40 minute. Se scoate , se tapeteaza cu zahar farin si se feliaza.
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 oua, 125 g unt, 250 g faina, 200 g zahar tos, 100 g cacao, 1 pachet praf copt, 2 g sare, 10 cl lapte, 1 lingura rom, coaja rasa de la o portocala Mod de preparare: Aveti nevoie de un robot la puterea maxima. Se pun, in ordine, oua, zahar, unt, faina, praful de copt si sarea, lapte, cacao, rom, coaja de portocala. Se toarna compozitia intr-o forma de chec care se introduce la cuptor dupa cum urmeaza : 15 minute la 200 grade si 35 minute la 180 grade.
Reţetă de pe www.retete-bune.com