Cauta in 21.294 retete
1. Se pune apa într-o cratita, se aduce la punctul de fierbere si se adauga 8 oua. Se fierb constant 6 minute. Se scurg si se racesc sub jet de apa rece. Se curata de coaja cu grija, pentru ca galbenusul este înca moale. Între timp, se amesteca laolalta carnea de la cârnati si ceapa. 2. Se întind foile de 500g de aluat suficient de mult astfel încât din fiecare sa se taie câte patru cercuri cu diametrul de 18cm. Se presara doua tavi de copt cu putina faina. 3. Cu mâna umeda, se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: Se amesteca untul cu zaharul pudra apoi cu galbenusurile, faina, sarea, coaja de lamaie, iar la final laptele. Se omogenizeaza aluatul, se pune in folie alimentara si se da la frigider pentru 20-25 minute. Umplutura: Se bat usor ouale cu zaharul, coaja de lamaie si esenta de vanilie. Branza proaspata se amesteca bine cu smantana apoi cu ouale si grisul. Se omogenizeaza bine totul pana se obtine o crema de o consistenta fina si uniforma. Asamblarea: Se unge o tava cu ulei si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aluat fraged (frantuzesc), 4 linguri pasta de tomate, 1 lingura oregano, 6 linguri parmezan ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu zahar pudra. - Pentru aluatul fraged: 280 g faina, 180 g zahar, un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pune intr-un castron uleiul de masline, otetul, usturoiul, sarea, zaharul si piperul. Amesteca bine. Inveleste fiecare felie de pepene in cate o felie de prosciutto, apoi aseaza-le peste frunzele de salata. Ai grija ca salata sa fie bine spalata si bine uscata. Stropeste totul cu dressingul pregatit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 220 grade Celsius. Bate piureul de dovleac împreuna cu laptele condensat, ouale, condimentele si sarea, pâna obtii un amestec fin. Asaza aluatul într-o tava pentru tarte. Toarna amestecul peste aluat si pune tava la cuptor si las-o timp de 15 minute. Redu temperatura cuptorului la 170 de grade si mai lasa la copt înca 35-40 de minute sau pâna când aluatul este rumenit. Lasa la racit si serveste tarta cu frisca, smântâna sau simpla.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Frunzele de vita se oparesc, apoi se scot pe un platou. Orezul se opareste , apoi se spala bine si se pune intr-un bol. Ceapa se taie marunt si se pune intr-o tigaie antiaderenta cu uleiul de masline si se prajeste putin pana ia culoare aurie. Se adauga orezul si se mai lasa 2-3 minute, doar sa fie patruns de aroma uleiului de masline. Rosia, frunzele de menta si de patrunjel se taie marunt si se adauga la orez. Se adauga condimentele mixte, o lingurita de sare, o nucsoara rasa si o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intr-o tava... la cuptor... foarte frageda si aromata... N-am mai avut ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... de curte insa a iesit foarte frageda si gustoasa. Neasteptat de buna ... adevarat rasfat culinar , rata a fost frageda si aromata, completata cu desavarsire ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , cu mirosul fantastic, cu carnea frageda... Gata cu vorba, haideti la ... aveti urmatoarele : - una bucata pui fraged si, obligatoriu, proaspat - sare de ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... Varianta I : minunate, fragede, se topesc in gura doar ca aluatul se ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... . Insa mielul este atat de fraged incat carnea i se desprinde de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trebuie sa fie patruns si fraged. Cand s-au fiert si legumele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... toata lumea. Fursecurile noastre sunt fragede, pline de arome si zic ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... , ci numai cea congelata. E mai frageda, mai crocanta, boabele sunt mai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Este o leguma acrisoara cu tulpina frageda ca de telina ce se ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... deosebit am descoperit un blad fraged si catifelat si o crema de ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... o felie din desertul gustos si fraged. Astazi, majoritatea celor care au ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... motrive. Am transformat-o intr-o friptura frageda si aromata potrivita de minune ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com