Cauta in 21.294 retete
... astazi. Micile prajiturele sunt delicioase, fragede, usor de servit si pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca faina, apa, ouale. Apoi se adauga untura topita cu sarea, zaharul si coaja de lamâie. Aluatul se framânta bine si se pune ântr-un vas la frigider timp de jumatate de ora. Dupa aceea se scoate aluatul si se fac bilute mici de dimensiunea unei nuci, care se întind sub forma de cerc. Cu cutitul, cercul se taie în 10 triunghiuri care se ruleaza cu rahat. Cornutele se pun la cuptor în tava pe hârtie de copt si se lasa pâna maxim 20 de minute la foc mediu. Dupa ce sunt gata, se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg carne frageda de miel, vitel sau pasare, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... extraordinar de savuroasa, buna si frageda si foarte usor de facut ... sunt completate de blatul delicios fraged si bine crescut. Reteta este ... batoane de scortisoara si se poate servi. E delicioasa si foarte frageda ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... ! De aceasta data am folosit: Croissante cu crema de ciocolata si ... ciocolata fulgi de migdale 1 ou Croissantul cu ciocolata l-am taiat pe ... uns bine cu oul batut. Croissantul cu caise l-am uns cu ... . Rezultatul este incredibil - obtineti niste croissante parca poaspat scoase din cuptor ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se face un aluat fraged din unt, faina, zahar, un ou si un varf de cutit de sare care se lasa la racit in frigider dupa care se aseaza intr-o tava si se niveleaza dupa forma acesteia. Prunele fara samburi le-am lasat cu zahar pana acesta s-a topit si s-a format un sos dupa care le-am scos si am umplut cu ele tarta iar sosul l-am fiert pana a devenit gros ca mierea si l-am folosit pe post de topping la final. Foarte buna.
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
Începem prin a face o compozitie din apa minerala, ulei si faina. E gata în momentul în care coca obtinuta nu se mai lipeste de mâini (daca se lipeste mai adaugam faina). Într-un bol mic frecam untul cu cele doua linguri de faina. Se pudreaza masa cu faina si se întinde câte o foaie. Se unge fiecare foaie cu unt, se împacheteaza si se lasa minim jumatate de ora la frigider. Se umple dupa preferinte si se da la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cornuletele fragede cu gem sunt genul de reteta de care ti ... aer care vor da consistenta frageda. Vezi aici si reteta de Cornulete cu vanilie. Reteta: Cornulete fragede cu gem sau nuca Ingrediente ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pe masa si fursecurile astea fragede si colorate, care sunt sigura ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Va descriu o reteta de baza a aluatului pentru prepararea cornuletelor fragede . Este o retete venita din buni' strabuni si foarte raspandita la noi in Moldova. Dar stiu, ca si in Romania se foloseste aceasta reteta cu unele modificari . Eu am la rusi expusa in 4 moduri aceasta reteta. Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... lua miel), am facut o friptura frageda la tava, o reteta preluata dintr ... ca e delicioasa si mai ales... frageda... Asadar ingrediente: 500 gr pulpa ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... mai buna solutie sunt fursecurile fragede... Putine ingrediente cu efecte maxime ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru prima oara coca de croissant si sunt tare mandra :D Iar ... 30 de minute la 200 C. Croissant, Pain au Chocolat Ingrediente: Faina ... ca e prima oara ca fac croissant, am hotarat sa nu ma ... :) Dar mi-au iesit niste croissante perfecte, asa ca a meritat. Amesteca ... pune-o la loc in frigider. Croissant cu parmezan Pe cealalta intinde ... . Ruleaza triunghiul spre varf. Curbeaza...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... a doua zi cand va fi frageda si o putem portiona. Pudram cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , iar varful sa ajunga sub croissant. Se acopera cornurile cu un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tortuletul lui Codin-Petru la implinirea a 6 luni.A avut crema de iaurt cu visine si crema de ciocolata-2 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Ingrediente: 200 gr faina 100 gr unt sau margarina 1 ou 6 linguri apa un praf sare Mod de preparare: Punem intr-un vas faina ,sarea, margarina la temperatura camerei, oul si apa. Framantam si obtinem un aluat sfaramicios, dar omogen care in sectiune trebuie sa arate cam asa: Punem aluatul intr-o folie alimentara si dam la frigider pentru cel putin 3 ore. Impartim aluatul in 6. Presaram masa de lucru cu faina si intindem o foaie de aluat rotunda . Punem foaia de aluat in forma de tarta unsa cu...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... bunatati. Astazi am pregatit o prajitura frageda cu dovleac care ne-a placut ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
by Alice albinutza M-a pocnit o pofta de cornulete cu rahat, brusc in strafundul memoriei papilelor mele gustative. Da, fratilor! Cornulete cu rahat. Din acelea de le facea mama acasa, demult tare. Din alea de musti... si se topesc in gura. Fenomenal de bune! Am facut astazi, am gustat unul asa caldut... nepudrat... ca nu mai aveam rabdare. Am murit si am inviat, pe bune! Reteta am gasit-o in vechea carte de bucate din care am facut si Pilaf de pui de altadat' . Asa ca va poftesc sa va...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com