Cauta in 21.294 retete
... Se ia una bucata crap mare si proaspat se spala, se ... punem in tava, apoi asezam crapul peste ele si punem busuioc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata crapul, dupa care se imparte in felii care se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... crap, 2 linguri cu varf de unt, 3-4 buc. rosii, 3 buc. ardei gras ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg crap, 3 cepe, o lingura pasta de rosii, 3 linguri ulei, 1 pahar vin ... Mod de preparare: Se curata crapul, se spala, se scurge bine ... din tava. Dupa cca o ora crapul este gata. Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata pestele si se spala bine.Legumele spalate si taiate felii.Ungem un vas termorezistent cu ulei si punem un strat de morcovi taiati rondele.Pestele il condimentam cu sare si piper si delikat il punem peste stratul de morcovi.In interior asezam jegumele taiate fasii restul legumelor impreuna cu o feliuta sau doua de lamaie le asezam pe deasupra pestelui si pe langa el, il dam la cuptor pentru 30 minute fiind stropit cu vin ,eu pun folie de aluminiu pentru 10 minute apoi il las fara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cureti pestii si ii tai bucati.Asezi bucatile in tava,cepele taiate solzisori.Stropesti totul cu ulei,sarezi si piperezi.Pui si usturoiul,10 catei,si sosul de rosii.La final,adaugi vinul si dai tava la frigider pentru 1 ora.Apoi dai tava la cuptor pentru 1 ora.Servesti pestele alaturi de cartofi la cuptor si salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
capul si coada de la crap, 2 l apa, 1/2 l bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: fileuri de crap 4 rosii 500 g ciuperci champignon 1 ceapa 1 lamaie patrunjel ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 kg. crap, 1 dl ulei, o lingura faina, boia de ardei dulce, patrunjel verde, o lamiie, sare Mod de preparare: Pestele curatat si spalat se taie in bucati potrivit de mari, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute. Se zvinta apoi cu un servet, se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti. Se aseaza bucatile pe un platou garnisit cu frunze de patrunjel verde si felii de lamiie. Mod de servire Se serveste cald, dar este bun si rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1Se portioneaza pestele si se spala bine cu apa rece ,dupa ce au fost indepartea intestinele,urechile si inotatorele. In 2 l de apa se pune la fiert,ceapa taiata marunt,morcovul taiat marunt,ardeiul feliat ,radacina curatata de patrunjel si telina ,se dau prin razatoare,rosiile oparite se curata de pielita si se taie marint sau se dau prin razatoare.Se fierbe zarzavatul cu un praf de sare cca. 25-30 minute dupa care se toarna si borsul si se mai lasa 5 minute sa clocoteasca,potrivim de sare...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: crap legume dupa preferinta; eu am pus: morocvi, praz, porumb ... cand am primit un ditamai crap proaspat, am inceput sa-l gatesc ... . Acest amestec l-am indesat in crapul condimentat in prealabil. In tigaie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... felii mari de crap, 1/2 kg morcov, 6 linguri maioneza (din comert sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
se curata crapul si se spala bine, apoi se desface in doua si se aseaza in tava. Usturoiul se piseaza, se amesteca cu sare si ulei pana devine o pasta in care se adauga apoi piper si boia. Se unge pestele cu aceasta pasta, se adauga sucul de rosii, se completeaza cu apa. La cotor se tine aproximativ 1 ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se spala bine pestele, se sareaza si se pipereaza dupa gust pe toate partile si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline. Inauntru pestelui si deasupra se pune ceapa taiata rondele, usturoiul taiat felii, rosiile si lamaile taiate felii. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si se toarna peste peste, apoi se da la cuptor pentru 45 minute. Cand este gata, se taie si se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
un crap de 1,5 kg, 3 linguri de ulei, un pahar de vin ... Mod de preparare: Se curata crapul, se sareaza pe afara si ... si sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se da la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1,5 kg crap, 100 gr. rosii in bulion, 50 ml Mod de preparare: Pestele se curata, se despica pe burta, se spala. Se detaseaza burta, se taie in bucati care, dupa ce se ung cu ulei, se condimenteaza su sare, piper si cimbru. Se frig pe o plita sau pe un gratar. Dupa ce s-au fript, se asaza pe un platou. Se fierb 300 ml apa cu sare. Uleiul ramas si rosiile in bulion se amesteca cu usturoiul pisat. Apa fiarta se toarna peste peste, apoi se adauga sosul de rosii si usturoiul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se omogenizeaza. Dupa ce curatam crapul de solzi , il taiem pe ... de unt aromat,se unge crapul pe exterior, iar cu cealalta ... . Cand este gata, putem servi crapul si alaturi de sosul delicios ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg crap, 4 linguri ulei, 5-6 cepe mari, 1 lingura bulion, 2 linguri faina, 2-3 boabe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg crap, 2-3 cepe, 2-3 morcovi, foaie de dafin, 5-6 boabe de piper, 1 radacina de patrunjel, 1/2 kg cartofi, patrunjel verde, sare Mod de preparare: Se fierbe 20-25 minute, la foc mic, in apa in care a fiert zarzavatul, pestele curatit. Se scoate pe o farfurie, iar imprejur se asaza cartofii fierti, citeva felii de morcovi taiati rondele sau stelute si presarate cu patrunjel tocat si in gura pestelui se pune un buchetel de frunze de patrunjel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , ardei, ceapa, usturoi, ardei iute, crap, sare, piper, ulei Mod de ... sare si piper. Intre timp, crapul se face la gratar bine sarat. Cind crapul este gata, se adauga in saramura si se ... serveste in farfurie adinca, astfel incit crapul sa pluteasca in zeama
Reţetă de pe www.retete-bune.com