Cauta in 21.294 retete
Sunt deliciosi, spornici si destul de usor de preparat. Merg de minune cu lapte si iaurt si au o aroma exotica. Ingredientele sunt pentru o tava de prajiturele. Ingrediente: 480 grame faina, un plic de praf de copt, un varf de cutit de bicarbonat pentru prajituri, o lingurita de scortisoara, jumatate de lingurita de ghimbir uscat si macinat (se gaseste in supermarket, la condimente), jumatate de lingurita de nucsoara macinata (si aceasta se gaseste in supremarket, la condimente), un varf de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se rade dovleacul se amesteca cu zahar dupa gust si cu scortisoara. Se impart foile de placinta in 3 parti egale, intr-un pachet sunt cca 12 foi asa ca o parte este formata din 4 foi. Se unge o tava mai mare cu ulei.Se pune prima parte de foi dar se ung 2 cate 2 cu ulei. Se pune jumatate din cantitatea de dovleac, si jumatate din cantitatea de nuca rasa.Daca dovleacul este mai zemos se presara si 2 linguri gris. Se acopera compozitia cu a doua parte de foi tot asa unse 2 cate 2 cu ulei. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... batute si se toarna peste covrigei. Patrunjelul tocat si ceapa taiata ... se incorporeaza in compozitia cu covrigei. Se sareaza, se pipereaza, se ... se servesc imediat. - Pentru crochete: 3 covrigei mai vechi (circa 250 g), 1/4 l lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dulce, de sarbatori am pregatit covrigei sarati, cu telemea si tot ... in jur de 80 de covrigei, mai multe decat suficienti zic ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Poti manca o suta. Eu sustin Ca nu te-mbeti din covrigei cu vin Decat in cazu-n care, insetat, Servesti si vin la sticla, separat. INGREDIENTE 250 gr faina 100 ml vin rosu 100 ml ulei 1 lingurita chimen 1 lingurita sare PLAN DE LUCRU covrigei cu vin va veti convinge ca acesti covrigei se fac [&] Post-ul COVRIGEI CU VIN ROSU FACUTI IN CASA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
O reteta exceptionala sosita din exuberanta bucatarie indiana. Bucatelele din carne de miel, fragede si suculente dupa fragezirea in iaurtul condimentat, se frig iute pe gratar si se servesc cu sos raita (amestec racoritor de iaurt cu menta). Portii: 4 Timp de preparare: 40 de minute (plus 2-3 ore la rece) Ingrediente: 1,4 kilograme pulpa de miel fara os 1 cana de marinata tandoori 12 bete de frigarui pentru servire 4 lipii 1 cana de sos raita orez fiert cu sofran Preparare: [note]In reteta...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Indiene cu frisca si glazura de ciocolata E o reteta simpla care trebuie-ncercata. INGREDIENTE pentru blat 3 oua 3 linguri zahar 3 lingui faina ingrediente pentru sirop 150 ml apa 2 linguri de zahar Pentru umplutura 200 ml frisca lichida ingrediente pentru glazura de ciocolata 50 gr ciocolata 20 gr unt 20 ml smantana dulce [&] Post-ul INDIENE CU FRISCA SI GLAZURA DE CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ingrediente: Pentru coji: 4 oua 4 linguri zahar 4 linguri faina Pentru crema: 500 ml lapte 100 g zahar 4 galbenuse 40 gr amidon alimentar vanilie Pentru glazura: 1 plic glazura de decor Dr.Oetker 3 lingurite apa Separam ouale, albusurile le batem spuma tare. Galbenusele se amesteca cu zaharul si se bat cu mixerul pana se topeste zaharul si devin spuma. Apoi adaugam faina si albusurile batute. Ungem forma de copt si turnam in fiecare orificiu cate o lingura cu varf de compozitie. Se coc ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
... se obtina un fel de covrigei. Se prajesc in ulei fierbinte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 mere potrivit de mari, 4 oua, 4 linguri zahar, 3 linguri pesmet, 1 lingura faina, 1 paharel rom, sirop din 1-2 linguri zahar si putin rom, unt, pesmet pentru forma Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga putin cite putin faina, apoi romul si pesmetul. Dupa ce se amesteca totul bine, se adauga merele curatate de coaja si date pe razatoare. Se amesteca bine, apoi se pun albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa si presarata cu pesmet si se coace...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
De cand am vazut reteta asta la Laura am tot stat cu gandul la ea si uite ca intr-un final i-a venit randul. In prima faza mi s-a parut cam prea dulce pentru gustul meu insa dupa o zi de stat la frigider a fost perfecta. Multumesc Laura pentru o reteta minunata ! Si fiindca reteta contine citrice particip cu ea la provocarea Dulce Romanie gazduita luna asta de Mitinita Ingrediente pentru tarta: 3 oua 300 gr faina 200 gr zahar pudra 200 gr unt 200 ml lapte 150 ml suc natural de portocala 50 gr...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... fructe de padure si blat insiropat Ingrediente : Blat - pandispan cu cacao ... cu cacao din comert - pentru insiropat : lichior de zmeura sau capsunata ... fructe de padure si blat insiropat Tort mousse de ciocolata cu fructe de padure si blat insiropat Se pregateste o forma de tort ... fructe de padure si blat insiropat 2. aplic folia plina de ciocolata ... fructe de padure si blat...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
1kg faina 150g margarina 150g untura de porc 150g branza telemea 4oua 5 linguri mari cu smantana 2 linguri otet 25g drojdie 50ml lapte 1 ou pt uns chimion, susan, mac drojdia o punem in laptele cald la dospit frecam cu mana faina cu branza, untura si margarina pana nu se mai simt cocoloasele apoi adaugam ouale, smantana si otetul. framantam bine pana obtinem un un aluat neted pe care il lasam la crescut intindem aluatul pe masa presarata cu faina si se decupam cu forma covrigeii. aseazam ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
1 kg. vinete, 4 buc. ceapa, 150 gr. unt, sare, piper, 2 oua, pesmet Mod de preparare: Se spala vinetele, li se taie cotorul si se imparte fiecare vinata in jumatate, in lungime. Se scoate miezul, se toaca, amestecandu-l apoi cu cepele tocate marunt, sarea, piperul. Aceasta compozitie va fi apoi pusa intr-o tigaie cu unt incins si prajita usor citeva minute. Se umplu apoi vinetele, se dau prin ou batut si pesmet si se prajesc in mult unt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Un elefant se legana Pe o panza de paianjen, mai nene! Si, pentru ca panza nu s-a rupt, Si-a permis sa pape lipii indiene. INGREDIENTE 1 1/2 cana de faina integrala 1 praf de sare 1/3 cana de apa putin ulei PLAN DE LUCRU lipii indiene amestecam faina integrala cu sarea si cu apa, pana [&] Post-ul PARATHA LIPII INDIENE DIN FAINA INTEGRALA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
6 oua, 4 lingurite ulei, o ceasca zahar, o ceasca lapte, 2 linguri smantana, 1/2 lingurite scortisoara, 3 lingurite stafide, 80 gr. migdale, 250 gr. fructe de sezon Mod de preparare: Se bat ouale si se pun intr-o tigaie cu ulei incins, pe foc mic. Se amesteca mereu pentru a obtine jumari moi. Intr-o craticioara se pune la fiert laptele amestecat cu smantana, zaharul, scortisoara si stafidele. Aceasta compozitie se toarna peste jumari, amestecand intr-una timp de 7-8 minute. Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Imi amintesc perfect cofetaria de pe colt. Acolo ne era deseori popasul dupa ce ieseam de la scoala. Prietena mea isi lua un choux ori un ecler. Eu imi luam negresit o indiana. Era preferata mea, dintre prajiturile de cofetarie. Buna, zemoasa, racoroasa. ... Apoi au trecut ani, multa vreme nu am mai mers prin cofetarii, apoi au aparut alte retete, alte trenduri, tarte frantuzesti,
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
Se bat ouale si se pun intr-o tigaie cu ulei incins, pe foc mic. Se amesteca mereu pentru a obtine jumari moi. Intr-o craticioara se pune la fiert laptele amestecat cu smintina, zaharul, scortisoara si stafidele. Aceasta compozitie se toarna peste jumari, amestecind intr-una timp de 7-8 minute. Jumarile se servesc acoperite cu migdale taiate marunt si fructe de sezon taiate in cubulete. - 6 oua, 4 lingurite ulei, o ceasca zahar, o ceasca lapte, 2 linguri smintina, 1/2 lingurite scortisoara, 3...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala vinetele, li se taie cotorul si se imparte fiecare vinata in jumatate, in lungime. Se scoate miezul, se toaca, amestecindu-l apoi cu cepele tocate marunt, sarea, piperul. Aceasta compozitie va fi apoi pusa intr-o tigaie cu unt incins si prajita usor citeva minute. Se umplu apoi vinetele, se dau prin ou batut si pesmet si se prajesc in mult unt. - 1 kg vinete, 4 buc. ceapa, 150 g unt, sare, piper, 2 oua, pesmet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se roaga oamenii pentru un trai prosper, Sa aiba numai clipe dulci in viata lor. Un pont: clipele dulci nu cad numai din cer Poti sa le fabrici singur in cuptor.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com