Cauta in 16.218 retete
In vasul de framantare se adauga untura, apoi se adauga borsul incalzit, drojdia, sarea, coaja de lamaie si faina cat cuprinde sa iasa un aluat asemanator celui de cozonac ca si consistenta. Eu las cam jumatate de ora la crescut. Apoi intind foaia, tai in triunghiuri, pun umplutura si rulez. Se pune tava la cuptorul preincalzit, depinde de fiecare aragaz cat lasi, eu de exemplu, las circa 20-25 minute. Se pudreaza calde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga 150 grame faina. Acest aluat se tine la rece cateva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faci un aluat din toate ingredientele, opresti o parte pentru ,,capac", iar ... de spaghete in forma cu aluat, ii pui un capac din ... ramas, presezi marginile foilor de aluat si coci totul la cuptor ... rastorni pe un platou. - Pentru aluat: 150 g faina, 1 galbenus, 3 linguri margarina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... umplute cu nuca.... o reteta de cornulete potrivita pentru masa de Craciun ... de bucati tot din acest aluat am facut impreuna cu copii ... lor si cateva stelute pentru aluat: 400g smantana 200g untura de ... ingrediente si se framanta un aluat mai moale, la nevoie se mai adauga faina, daca aluatul e prea moale sau cateva picaturi de ... esentele. Pe masa infainata intindem aluatul...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... si se scot samburii. Pentru aluat se fierbe laptele si grisul ... . Nectarinele se dau apoi prin aluat si se prajesc 3-4 minute in ... crema de vanilie. Nectarinele in aluat se servesc cu sos de ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se face un aluat fraged din unt, faina, zahar, un ou si un varf de cutit de sare care se lasa la racit in frigider dupa care se aseaza intr-o tava si se niveleaza dupa forma acesteia. Prunele fara samburi le-am lasat cu zahar pana acesta s-a topit si s-a format un sos dupa care le-am scos si am umplut cu ele tarta iar sosul l-am fiert pana a devenit gros ca mierea si l-am folosit pe post de topping la final. Foarte buna.
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
... linguri de uleiam facut un aluat ca la clatite, de consistenta ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... putin cate putin pana obtinem un aluat care curge, de consistenta ... de pandispan. Pastram o cana de aluat deoparte si restul il turnam ... suprafata prajiturii si nivelam. La aluatul pastrat deoparte adaugam faina si ... pe razatoare. Radem pe razatoare aluatul obtinut astfel incat sa acoperim ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... La Lena pasca cu branza si aluat de cozonac 1) Pasca fara aluat 1 kg branza de vaci (sau de veci ); Zahar dupa gust ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Aluatul: Se pun intr-un castronel faina, praful de copt si ... adauga laptele treptat, pana cand aluatul devine are o consistenta relativ moale ... diagonala groase. Se trec prin aluat si se prajesc in ulei ... , suc de lamaie, ulei, zahar. Aluat: 60 grame faina, un ou ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
În prima faza se pregateste un amestec de faina, bere, 2 linguri de ulei, sare, piper care se lasa la rece circa 30 de minute. În paralel, ciupercile se sterg bine si li se scot coditele, iar spanacul se taie marunt si se caleste în putin ulei, cu sare, piper si patrunjel verde. Cu acest amestec se umplu ciupercile, care mai apoi se dau prin aluatul cu bere si se prajesc într-o baie de ulei.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putin lapte pana obtinem un aluat moale, nelipicios.. Se lasa la ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... pas,cum se intinde acest aluat.Este foarte usor si rapid ... el. O. remarca foarte importanta ?_1. Aluatul este nevoie sa fie numaidecat ... gust . 2. Sa nu fie acoperit aluatul cu multa implutura, pentru ca ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... Ingrediente pentru aluat: 300 gr.faina o lingura zahar 125 ml.lapte ... de rom. Mod de preparare aluat: Intr-un bol cernem faina ... peste faina si omogenizam pana obtinem un aluat elastic nelipicios. Ungem aluatul cu ulei,il acoperim si il lasam la crescut. Intre ... pe care le ungem cu ulei. Cand aluatul a crescut rupem din aluat bucati pe care le rotunjim si le punem in forme ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Începem prin a face o compozitie din apa minerala, ulei si faina. E gata în momentul în care coca obtinuta nu se mai lipeste de mâini (daca se lipeste mai adaugam faina). Într-un bol mic frecam untul cu cele doua linguri de faina. Se pudreaza masa cu faina si se întinde câte o foaie. Se unge fiecare foaie cu unt, se împacheteaza si se lasa minim jumatate de ora la frigider. Se umple dupa preferinte si se da la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si amestecati. Va rezulta un aluat mai gros. Daca branza e prea ... . Am facut si pasca fara aluat din aceleasi cantitati. Am varzat ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Faina,margarina si coaja de lamaie se amesteca bine. Incorporam ,zaharul,smantana,laptele caldut,drojdia dizolvata cu o lingura de zahar si ouale.Framantam un aluat bine lucrat,pe care il lasam sa se odihneasca 20-25 min. Impartim aluatul in bucati cam cat un ou mai mare din care intindem foi rotunde pe care le taiem in forma de triunghiuri.Punem dulceata la baza triungiului apoi rulam. Coacem la foc mediu si apoi le pudram cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de drob de miel, cu aluat in loc de prapure...o reteta ... de "plapumioara" deliciosului drob...un aluat extrem de maleabil, usor de ... : - o portie drob de miel Pentru aluat: - 2 oua - 1 ceasca faina - 2 linguri unt ... , de mai sus. Se prepara aluatul dupa spusele maestrului: "Se framanta aluatul - se mai adauga faina daca e nevoie -si se intinde o foaie ... prea multe nu-s de spus :))...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... si amestecam pana obtinem un aluat omogen fara sa se lipeasca ... pentru 2 ore. Dupa 2 ore scoatem aluatul de la frigider, il intindem ... si le rulam pentru a forma cornulete. Le asezam in tava acoperita ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... la scurs: Se pregateste un aluat de clatite din ingredientele de ... codita si se inmoaie in aluat (ciorchinii mici se inmanunchiaza cate ... impreuna, tinuti de codita, in aluat) Se prajesc apoi in baie ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com