Cauta in 21.294 retete
... ruleaza spre varf. Se aseaza cornuletele in tavi si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ruleaza spre varf. Se aseaza cornuletele in tavi si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Va descriu o reteta de baza a aluatului pentru prepararea cornuletelor fragede . Este o retete venita din buni' strabuni si foarte raspandita la noi in Moldova. Dar stiu, ca si in Romania se foloseste aceasta reteta cu unele modificari . Eu am la rusi expusa in 4 moduri aceasta reteta. Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... tratat "ranile" cu aceste minunate cornulete, cu aroma de vanilie... Asta ... . 8 cm, din care se fac cornulete (mai groase la mijloc si ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... fructe, strudel si chiar si cornulete cu dulceata ;) Grill-ul pe ... aici - Proiectul Radu Anton Roman ) Cornulete de Hateg Aluat 300 gr ... pana se rumenesc. La mine cornuletele au convietuit extrem de bine ... copt si doua tavi de cornulete si nu am adaugat nici ... :) PS Am uitat sa spun - cornuletele le-am copt pe aceasta ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... umplute cu nuca.... o reteta de cornulete potrivita pentru masa de Craciun ... pentru aluat: 400g smantana 200g untura de porc sau margarina ori ... zahar vanilat esenta de rom Untura se freaca cu jumatate din ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Da, e un fel de pui shanghay, dar ... doar un fel ... - am taiat pieptul de pui fasii si l-am condimentat bine - am amestecat 3 oua cu condimente si am inceput sa adaug faina, pana cand aluatul s-a ingrosat mai ceva ca o smantana - incepem sa adaugam bere, pana cand obtinem consistenta aluatului de clatite - trecem fiecare bucatica de pui prin faina, apoi prin aluat si prajim in ulei incins FOARTE BUNE !!!
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
140 gr. unt, 60 gr. nuci macinate, 70 gr. zahar, 170 gr. faina Mod de preparare: Se freaca bine untul cu zaharul si nucile, se adauga faina si se framinta. Se ia cite o bucata din coca obtinuta si se face un rulou de grosimea unui deget. Se taie ruloul in bucati lungi de 1-5 cm, se curbeaza fiecare bucata dindu-i forma unui cornulet. Se asaza pe o tava unsa cu unt si se coc la foc moale. Cind se scot din cuptor, se tavalesc prin zahar pudra vanilat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si cimbru rozmarin o doza de bere sare piper boia ulei de ... rozmarin. Taiem capacul dozei de bere, jumatate se toarna in pahar ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
250 gr. unt, 250 gr. smantana, 1 ou, 1 lingurita zahar, 5 gr. drojdie, faina cat cuprinde, rahat Mod de preparare: Se amesteca untul cu zaharul, drojdia, oul, smantana si faina cat cuprinde. Se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie mai subtire, se taie triunghiuri mai mici, pe partea de baza a triunghiului se pune rahatul, se ruleaza, dindu-se forma de cornulete. Se pun in tava si se dau la cuptor. Se pot prepara fara ou si fara drojdie Mod de servire Se servesc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aceasta vara am facut deja aceste fotografii, dar ieri le-am regasit in albumul meu de fotografii. Am mai gasit inca cateva retete nepublicate, dar voi reveni mai tarziu, pentru ca timpul imi lipseste... Dar reteta mihaltului in bacon am publicat-o deja in luna iulie... Taierea in fileuri, dezosarea si inlaturarea pielii mihaltului - in franceza lotte - se realizeaza foarte usor. De ce aveti nevoie - bineainteles pestele intreg cu sau fara cap (de obicei cand este prezentat la vanzare capul...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
blat : 8 oua, 16 linguri zahar, 200ml ulei, 20 linguri faina, un plic praf de copt albusurile le-am batut spuma, am adaugat treptat zaharul si am batut bine pana am obtinut o spuma tare, ce nu curgea de pe vas. am adaugat galbenusurile apoi uleiul. am incorporat faina cernuta si praful de copt. am copt blatul in tava dreptunghiulara, apoi l-am decupat cu ajutorul unul capac mai mic rezultand 3 cercuri cu diametru de 18 cm sirop : 200ml apa, zahar dupa gust, 1 esenta vanilie. am fiert un sirop...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Iata o reteta perfecta pentru Sarbatorile de iarna si nu numai. Ingrediente 150 grame margarina, 4 oua, 150 grame faina. Pentru compozitia cu nuci 150 grame zahar, albusurile de la cele 4 oua, 150 grame nuci macinate, arome (rom, vanilie etc). Mod de preparare 150 grame de margarina se freaca bine si se incorporeaza treptat 4 galbenusuri. Se adauga 150 grame faina. Acest aluat se tine la rece cateva ore. Se fac bilute de marimea unei masline mai mari si se pun iarasi la frigider cateva ore....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nu sunt clatite cu Ciuc Gen mai pap una si ma duc, Dar sunt cu bere rece Nu ma satur nici cu zece! INGREDIENTE 400 ml bere 200 gr faina 2 oua mai mari o lingura miere PLAN DE LUCRU clatite cu bere se bat ouale intr-un bol si se adauga berea (cu cat mai [&] Post-ul CLATITE CU BERE FOARTE PUFOASE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Exista 3 metode de verificare : zgomotul pe care il face, cu un pahar de apa, sau cand le spargem putem determina cu aproximatie prospetimea lor. Metoda zgomotului Cel mai usor si rapid, punem oul langa ureche si il deplasam incet, daca auzim ca continutul se deplaseaza in interiorul cochiliei, este un ou destul de vechi. Prospetimea oului in cochilie Cu un pahar de apa, putem determina mai bine vechimea oului. Un ou foarte proaspat, facut cu cateva ore inainte, punga de aer este foarte mica,...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Soacra mea, mi-a aratat o metoda foarte simpla pentru a conserva hreanul. Curatati hreanul, puneti in mixer, mixati foarte marunt. Apoi, puneti hreanul astfel obtinut in borcanele sterilizate. Umpleti borcanele cu hrean si apoi turnati peste otet, pana cand acoperiti hreanul. Puneti la pastrat intr-o camara la intuneric si racoare. Cand aveti nevoie, luati cantitatea necesara pentru a prepara cum vreti, in sos. Am pregatit in acest mod si apoi am posibilitatea sa incerc mai multe tipuri de ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Fara sa fie cea mai scumpa vita din macelarie, Gatita-n bere se topeste in gura& nebunie!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Painea cu bere e placere. Are gust deosebit, dospire nu cere&
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com