cornulete bere untura revista practic
Pagina 5 din 5
... ruleaza spre varf. Se aseaza cornuletele in tavi si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iata o reteta perfecta pentru Sarbatorile de iarna si nu numai. Ingrediente 150 grame margarina, 4 oua, 150 grame faina. Pentru compozitia cu nuci 150 grame zahar, albusurile de la cele 4 oua, 150 grame nuci macinate, arome (rom, vanilie etc). Mod de preparare 150 grame de margarina se freaca bine si se incorporeaza treptat 4 galbenusuri. Se adauga 150 grame faina. Acest aluat se tine la rece cateva ore. Se fac bilute de marimea unei masline mai mari si se pun iarasi la frigider cateva ore....
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 gr. unt, 250 gr. smantana, 1 ou, 1 lingurita zahar, 5 gr. drojdie, faina cat cuprinde, rahat Mod de preparare: Se amesteca untul cu zaharul, drojdia, oul, smantana si faina cat cuprinde. Se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie mai subtire, se taie triunghiuri mai mici, pe partea de baza a triunghiului se pune rahatul, se ruleaza, dindu-se forma de cornulete. Se pun in tava si se dau la cuptor. Se pot prepara fara ou si fara drojdie Mod de servire Se servesc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aceasta vara am facut deja aceste fotografii, dar ieri le-am regasit in albumul meu de fotografii. Am mai gasit inca cateva retete nepublicate, dar voi reveni mai tarziu, pentru ca timpul imi lipseste... Dar reteta mihaltului in bacon am publicat-o deja in luna iulie... Taierea in fileuri, dezosarea si inlaturarea pielii mihaltului - in franceza lotte - se realizeaza foarte usor. De ce aveti nevoie - bineainteles pestele intreg cu sau fara cap (de obicei cand este prezentat la vanzare capul...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
blat : 8 oua, 16 linguri zahar, 200ml ulei, 20 linguri faina, un plic praf de copt albusurile le-am batut spuma, am adaugat treptat zaharul si am batut bine pana am obtinut o spuma tare, ce nu curgea de pe vas. am adaugat galbenusurile apoi uleiul. am incorporat faina cernuta si praful de copt. am copt blatul in tava dreptunghiulara, apoi l-am decupat cu ajutorul unul capac mai mic rezultand 3 cercuri cu diametru de 18 cm sirop : 200ml apa, zahar dupa gust, 1 esenta vanilie. am fiert un sirop...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Crema de ciocolata cu visine-2,8 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Nu sunt clatite cu Ciuc Gen mai pap una si ma duc, Dar sunt cu bere rece Nu ma satur nici cu zece! INGREDIENTE 400 ml bere 200 gr faina 2 oua mai mari o lingura miere PLAN DE LUCRU clatite cu bere se bat ouale intr-un bol si se adauga berea (cu cat mai [&] Post-ul CLATITE CU BERE FOARTE PUFOASE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Exista 3 metode de verificare : zgomotul pe care il face, cu un pahar de apa, sau cand le spargem putem determina cu aproximatie prospetimea lor. Metoda zgomotului Cel mai usor si rapid, punem oul langa ureche si il deplasam incet, daca auzim ca continutul se deplaseaza in interiorul cochiliei, este un ou destul de vechi. Prospetimea oului in cochilie Cu un pahar de apa, putem determina mai bine vechimea oului. Un ou foarte proaspat, facut cu cateva ore inainte, punga de aer este foarte mica,...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Soacra mea, mi-a aratat o metoda foarte simpla pentru a conserva hreanul. Curatati hreanul, puneti in mixer, mixati foarte marunt. Apoi, puneti hreanul astfel obtinut in borcanele sterilizate. Umpleti borcanele cu hrean si apoi turnati peste otet, pana cand acoperiti hreanul. Puneti la pastrat intr-o camara la intuneric si racoare. Cand aveti nevoie, luati cantitatea necesara pentru a prepara cum vreti, in sos. Am pregatit in acest mod si apoi am posibilitatea sa incerc mai multe tipuri de ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... doar sa dau cateva sfaturi practice. De ce ? Pentru ca nu ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Fara sa fie cea mai scumpa vita din macelarie, Gatita-n bere se topeste in gura& nebunie!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Painea cu bere e placere. Are gust deosebit, dospire nu cere&
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Eu fac propria mea reteta si prefer sa-l reduc mai mult pentru a face cuburi de bulion concentrate,astfel inlocuiesc cuburile Knorr sau Maggi. Astfel le pot pune in tot felul de mancaruri, pentru a le aromatiza, fara a utiliza produse cu conservator, aromatizanti sau coloronti. Este o reteta simpla, nu utilizez aromate pentru a pastra gustul de pui. Ingrediente : - 750 g de os si carcasa de pui - 50 g de ceapa tocata marunt - 50 g telina radacina tocata marunt - 50 g morcov tocat marunt - 10...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... bune pentru un pahar de bere. Asadar ingrediente : lapte - 1 litru oua ... asezonate cu un pahar de bere la un meci sau doar ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... cornuletele astea cred ca vor fi ultimele pe care vi le ... putin zahar (la baza) Formati cornulete (rulati usor de la baza ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
AUTOR - CRISTINA P Pentru a confectiona 4 forme de cerc de mini-tian avem nevoie de 4 foi de hartie de scris, foie de aluminium si agrafe. Foile de hartie le-am impaturat in 6. Am taiat capetele de fiecare parte de 1 cm. Am invelit cu foie de aluminium, foaia de hartie impaturita. Partea lucioasa in interior si partea mata in contact cu alimentele. Am unit capetele foilor si le-am agrafat de 3 ori pentru fiecare forma. Dupa utilizare, le puteti spala, pentru o utilizare ulterioara. In reteta...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Cum este vara, cald , legumele se gasesc din belsug si sant mai ieftine, este timpul ideal pentru a prepara conservele pentru iarna. Dar congelarea pastreaza cel mai bine vitaminele fructelor si legumelor... Prefer conservarea prin congelare a fasolei pastai verzi sau galbene, pentru ca nu se schimba gustul ca in conserva si este foarte simplu de realizat, cu conditia sa aveti un congelator incapator. Curatati pastaile de codite, de ambele parti, taiati in 2 sau 3 bucati. Spalati si lasati sa...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... a m-au provocat sa gatesc cu bere bruna. si pentru ca provocarile ... gustul intens de caramel al berii brune ar putea aduce un ... de-a treia, scoici iuti cu bere bruna, mi-a confirmat intuitia pe ... celelalte. Gustul de caramel al berii brune Silva s-a impletit tare interesant ... intr-o seara. Scoici iuti cu bere bruna Silva Ingrediente: pentru 2 persoane ... chili uscat - 300 ml de...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Ingredientele sunt ca si cele cu gem 453gr de unt de unt (sau in USA 4 bastonase ) 226 gr de cream cheese (crema de branza Phildelphia) 4 galbenuse de oua o lingura de praf de copt 450 gr de faina (4 cups de faina ) pentru umlut gem de prune sau nuca Cum se procedeaza Se va mixa untul cu branza bine cu mixerul pe urma o sa punem tot cate un ou pana va de veni o compozitie omogena pe urma s eva pune faina cernuta inpreuna cu parful de copt .. !nu se pune zahar deloc Se va face un aluat molcut...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
1cub drojdie 250 ml lapte 25 g unt topit, dar rece 3-4 linguri de zahar 1ou 500 g faina. dizolvam drojdia in laptele caldut , adaugam o lingura de zahar si 100g faina lasam 10 minute sa dospeasca. punem faina cernuta in masina de paine, turnam laptele cu drojdia si pornim programul de framantare, adaugam pe rand restul ingredientelor. scoatem aluatul gata framanta il punem intr-un lighenus preasarat cu faina, acoperim cu un prosop curat, ferit de curentii de aer.... eu mai folosesc aragazul...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com