Cauta in 21.294 retete
... Se amesteca faina cu untura intr-un castron apoi in mijloc se pune laptele caldut cu drojdia dizolvata,oul,sarea si se ... min. Pofta buna alaturi de un pahar de bere sau vin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune intr-un vas inalt faina si se amesteca cu untura,si nu uitam de sare. Apoi adaugam galbenusul si smantana si le amestecam.Inmuiem drojdia in putina apa calda si o punem peste ingredientele din vas.Framantam bine si lasam sa dospeasca. Dupa ce a dospit aluatul luam cc 3-4 linguri de aluat si intindem bine cu sucitoarea. il taiem cu cutitul patratele ,punem gemul si il rulam.Dam la copt cc 20 min,iar dupa ce se racesc le putem pudra cu zahar! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mai sa fie! Ce tristete! Imi numar drojdia: 3 pliculete Unde mai gasesc, habar nu am Fac, dupa chef Bontea, o paine cu un gram. INGREDIENTE 1 kg faina 1 gram de drojdie uscata 780 ml apa 20 gr sara PLAN DE LUCRU paine cu un gram de drojdie Trebuie spus din start ca este [&] Post-ul PAINE CU UN GRAM DE DROJDIE (A LA CHEF BONTEA) apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Fara sa fie cea mai scumpa vita din macelarie, Gatita-n bere se topeste in gura& nebunie!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Painea cu bere e placere. Are gust deosebit, dospire nu cere&
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... bune pentru un pahar de bere. Asadar ingrediente : lapte - 1 litru oua ... asezonate cu un pahar de bere la un meci sau doar ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... si a fainii...fara sare, fara drojdie, fara maia) care s elasa apoi ...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
... a m-au provocat sa gatesc cu bere bruna. si pentru ca provocarile ... gustul intens de caramel al berii brune ar putea aduce un ... de-a treia, scoici iuti cu bere bruna, mi-a confirmat intuitia pe ... celelalte. Gustul de caramel al berii brune Silva s-a impletit tare interesant ... intr-o seara. Scoici iuti cu bere bruna Silva Ingrediente: pentru 2 persoane ... chili uscat - 300 ml de...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... dafin si se toarna usor berea, care trebuie aproape sa acopere ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
am sa traduc mai tarziu aceasta reteta , dar din poze , sper ca este inteles tot. reteta o gasiti mai jos. ???????????? ?????????? ????? ??? ??????? ? ?????? ??? ? ???? ???????? ?????, ????? ?????????: ? ????? ??????? ????? ???????? ??? ??????????? ??? ?????. ?? ????????? ???????? ??????? ??????? ?? ?????????? ( ?? ???? ) ? ??????? ?????????????? ????? .? ?? ?????????? ?????????? ???????. ? ?????? ?????? ? ??? ???? ????????? ? ???????? , ??????????????? ?? ????? ????? ????????? ?? ????????...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
4 oua, 2 pahare apa(lapte), 1 1/2 lingura unt, 2 pahare faina, 2-3 linguri zahar(dupa gust), zeama de la 1/2 lamiie, 1 praf de sare, ulei pentru prajit Mod de preparare: Se pune la fiert apa (laptele) cu untul si sarea; cind incepe sa fiarba, se pune faina si in acelasi moment se amesteca repede cu lingura(aceasta operatie se face pe marginea aragazului). Se amesteca pana cind compozitia incepe sa se desprinda de pe cratita. Se lasa sa se raceasca si se adauga zeama de lamiie si 4 oua frecate...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Preferatul meu, gust de struguri, usor spritat Cel mai bun alaturi de Budureasca feteasca neagra Super Mateus rose, vin portughez de vara, usor acidulat, servit la rece, super Super, asemanator cu budureasca feteasca neagra, usor acidulat Cea mai buna sampanie, medium dry, nici dulce nici seaca Super, chiar daca e prea dulce e foarte buna, de luat demidulce, nici dulce nici seaca Super, spritat si aromat, se serveste foarte rece Tuica cu para, foarte buna, aromata si parfumata Aperitiv...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se pune la fiert apa (laptele) cu untul si sarea. Cand incepe sa fiarba, se pune faina si se amesteca repede cu lingura (aceasta operatie se face pe marginea aragazului). Se amesteca pana cand compozitia incepe sa se desprinda de pe cratita. Se lasa sa se raceasca si se adauga zeama de lamaie si ouale frecate dinainte cu zaharul. Se amesteca totul foarte bine. Cu o lingura unsa cu grasime, se ia din compozitie si se pune in cratita cu grasime bine infierbintata. Se lasa pana se rumenesc. Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cernuta proaspat (separat de faina pentru framintat). Se freaca drojdie de bere cit o nuca cu o lingura ... pus putin cite putin si untura de porc proaspata. Se framinta ... camere aerisite si curate. - 1 kg de faina, 10 galbenusuri, drojdie de bere, 100 g untura, 200 ml ulei, sare, 300 g zahar tos, o lingura de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... faina, 10 galbenusuri, drojdie de bere, 100 g untura, 200 ml ulei, sare, 300 g zahar tos, o lingura cu ... framantat) cu 250 ml de lapte clocotit. Se freaca drojdia de bere (o bucata de marimea unei nuci) cu o lingura cu zahar ... pus putin cate putin si untura de porc proaspata. Se framanta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pune drojdia cu o lingura de faina si o lingura de apa ... o gaura in care se pune untura si pe margini se presara ... de painisoare. Seara merg alaturi de o bere rece. - 1 kg faina, 2 linguri untura sau margarina, o jumatate de lingurita de sare, 1 lingurita de piper negru macinat, 1 cub de drojdie de bere knorr (42 g), 250 g carne tocata de porc mai slaba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... calduta si topesc cubul de drojdie proaspata -iau un castron pun apa cu drojdia,amestecul de coaja de lamaie cu portocala,cana de untura topita(sa fie calduta),sare ... de copt si pun putina untura sa nu se lipeasca cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,un ou, coaja rasa de citrice si drojdia, deasupra se pune untura ," sa-i tina cald" la drojdie. Se lasa la dospit 15 minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In vasul de framantare se adauga untura, apoi se adauga borsul incalzit, drojdia, sarea, coaja de lamaie si faina cat cuprinde sa iasa un aluat asemanator celui de cozonac ca si consistenta. Eu las cam jumatate de ora la crescut. Apoi intind foaia, tai in triunghiuri, pun umplutura si rulez. Se pune tava la cuptorul preincalzit, depinde de fiecare aragaz cat lasi, eu de exemplu, las circa 20-25 minute. Se pudreaza calde.
Reţetă de pe retete.eva.ro