coriandru cum se recolteaza
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum gatim o rata, cum se marineaza slanina in borcane, limba de vita cum se curata, cum se prepara carnea de capra, cum se curata melci, cum se face crema mascarpone, covrigi opariti cum se fac la campulung muscel
Preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Freaca pulpele de pui cu o lingura de ulei de masline. Amesteca usturoiul, chimionul, coariandrul, boia, sarea si freaca pulpele pe ambele parti cu acest amestec. Încinge o cratita antiaderenta cu capac, pune bucatile de pui si lasa-le la foc mediu timp de cinci minute pe ambele parti, pâna devin aurii. E necesar sa le calesti în doua transe daca nu încap toate. Scoate puiul din cratita, adauga uleiul ramas si caleste ceapa timp de 5...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Piseaza într-un bol avocado împreuna cu sucul de lime si sarea. Adauga ceapa, coriandrul, rosiile si usturoiul. Pastreaza la frigider timp de o ora înainte de a servi, pentru ca aromele sa se întrepatrunda.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o oala se caleste, pe foc mic, ceapa si usturoiul, în 2 linguri cu unt. Amesteca pâna când verdeturile se înmoaie, respectiv 3-5 minute. Adauga coriandrul, sarea si piperul si lasa totul pe foc înca un minut. Adauga cubuletele de cartofi, frunzele de salata si apa si lasa supa sa dea în clocot. Lasa focul mai mic si acopera oala cu un capac. Supa trebuie sa stea la fiert pâna când cartofii devin moi, respectiv aproximativ 10 minute. Toarna supa într-un blender si paseaz-o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca bine toate ingredientele într-un bol. Lasa-le timp de un sfert de ora la frigider pentru ca aromele sa se întrepatrunda. Serveste cu chipsuri din tortilla sau din lipii taiate în sferturi si uscate în cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nu ai nevoie de prea multe indicatii pentru aceasta mâncare delicioasa. Trebuie doar sa combini smântâna, usturoiul, sucul de lime si sarea si sa obtii un sos. Fierbe orezul si amesteca-l apoi cu sosul. Adauga salata verde, porumbul, fasolea, rosiile, avocadoul si coriandrul si prânzul tau este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se taie bucatele f mici. Se adauga toate ingredientele,in afara de masline;se amesteca,se lasa de seara pina a 2-a zi. A 2-a zi,se fac chiftelutele,asa:se ia cam 1 lingurita din compozitie,in mina;se face ca un disc de cca 6-7 cm,diametru;se pune in mijloc o maslina,apoi se inchide(ca galustele cu prune),se formeaza chiftelele,rotunde,cam cit o ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Quinoa se fierbe la foc mic într-o cantitate dubla de apa, timp de 10 minute. Între timp se calesc în putin ulei ceapa, floretele de broccoli si ardeiul rosu, adaugând si condimentele. Dupa ce quinoa s-a fiert se adauga peste legumele calite si se mai lasa împreuna aproximativ 2 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele într-un castron. Lipiile se pun putin într-o tigaie ca sa le încalzesti si sa fie mai usor de rulat. Se pun câte doua linguri de guacamole, se întinde pe jumatate de lipie, dupa care se adauga salsa si boabele de fasole. Se ruleaza bine si se manânca cu multa pofta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pestele, se taie felii, se spala si se usuca cu un prosop de bucatarie, se unge cu ulei de masline si se presara cu sare . Ceapa curatata se taie rondele si se pune intr-o tigaie cu uleiul de masline ramas si cu 1/2 pahar de apa -se lasa la foc mic pana se imnoaie putin . Rosiile se oparesc si se curata de pielite, apoi se taie si ele rondele. Ardeii se taie si ei rondele. Intr-un vas termorezestent se pune pestele, apoi ceapa, rosiile si ardeii si usturoiul taiat rondele si el ,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pas 1 Mai intai se spala foarte bine toate fructele de mare si carnea de pui. Se pun la fiert si se face o supa.Pas 2 Se pune mai intai carnea de pui, iar cand aproape este gata se adauga si fructele de mare.Pas 3 Se curata legumele si se taie marunt. Se pun intr-o tigaie , la prajit, in uleiul de masline.Se adauga toate condimentele si se lasa la foc potrivit cca 10 minute. Cand sunt gata legumele se adauga peste ele supa cu tot cu carne. Se lasa sa mai fiarba 5 minute dupa care se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Se curata stiuculita de solzi si intestine,se indeparteaza urechile si se spala in mai multa ape reci,apoi cu un cutit bine ascutit i se indeparteaza sira spinarii cu o parte din oase,dar cu mare grija sa nu taiem pielea si se indulceste cu un praf de sare. -2.Se curata tot zarzavatul si se spala apoi se feliaza in fasii subtiri(ciupercile,ceapa,ardeii,usturoiul),se opresc cateva fasii de ardei mai lungi pentru decorul stiuculitei,morcovul se da prin razatoarea mica,numai jumatate,cealalta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nautul înmuiat se scurge de apa si se mixeaza în robotul de bucatarie împreuna cu celelalte ingrediente. Se modeleaza chiftelutele si se prajesc în mult ulei pâna când se rumenesc. Se scot pe o farfurie tapetata cu prosop de bucatarie din hârtie pentru a absorbi din ulei.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea se amesteca si se framânta cu celelalte ingrediente, dupa care se formeaza patru chiftele cât mai plate si subtiri. Se lasa la frigider timp de 30 de minute, dupa care chiftelele se prajesc aproximativ 5 minute pe gratar sau în tigaie. Chiflele se taie în doua, se scobesc putin de miez si se pun pentru câteva secunde pe gratar. În interiorul chiflei se pun maioneza, ketchup-ul, ceapa taiata fin, salata si rosiile, apoi se adauga chiftelele. Se poate servi cu garnitura de cartofi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele spalat si portionat,indulcit cu sare ,se tavaleste pe ambele parti prin faina si se prajeste bine in ulei incins,apoi se scoate si se aseaza intr-un vas de jena sau o tavita.In uleiul in care am prajit pestele,calim putin ceapa taiata solzisori(pana devine sticloasa) apoi adaugam usturoiul zdrobit si sucul de rosii,amestecam bine si condimentam dupa gust cu sare,piper si amestecul de condimente.Lasam sa scada putin,ingrosandu-se sosul apoi il stingem cu paharelul de vin alb sec .Mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune prazul taiat în apa care da în clocot si tine-l pe foc câteva minute, pâna când se înmoaie putin. Mai apoi, pune-l într-o sita si lasa-l la strecurat. Amesteca într-un vas sucul de lamâie cu uleiul de masline si cu un vârf de cutit de sare si piper dupa gust. Taie rosiile mari în cuburi, iar rosiile cherry în doua bucati. Taie si castravetele în felii subtiri. Pune legumele în sosul din vas si adauga peste ele verdeturile. Salata este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
. Încinge cuptorul la 200°C/gaz 6. Taie o bucata mare dreptunghiulara de folie de aluminiu si modeleaz-o sub forma de plic. Pune înauntru varza chinezeasca, apoi pestele, ghimbirul si usturoiul. Toarna sosul de soia si mirinul, apoi asezoneaza. 2. Împatureste folia si sigileaz-o, apoi asaza într-o tava. Da la cuptor timp de 20 de minute, apoi desfa pachetul si presara ceapa verde si coriandrul. Serveste cu orez brun si zeama de lime. 3. V.N. per portie: 145 kilocalorii, 29g proteine, 4g...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata stiuca de solzi,.i se scot intestinele si urechile apoi ajutandu-ne de lama unui cutit curatam carnea cu oase de pe piele,lasand numai pielea cu un strat subtire de carne. Se caleste in putin ulei,ceapa tocata marunt,ardeiul feliat ,ciupercile taiate marunt,un morcov taiat cubulete foarte mici.Celalalt morcov se curata si se fierbe intreg in apa cu sare. SE scot oasele mai mari din carne,apoi se da carnea prin masina de tocat,prin sita marunta sau se toaca de doua ori.Carnea tocata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa ce s-a încins uleiul în tigaie se pune coriandrul si cimbrul, dupa care se caleste ceapa si ciupercile. Dupa ce s-a racit putin amestecul cu ciuperci, se adauga orezul, condimentele, verdeata si la final oul care sa lege compozitia. Se umplu ardeii cu acest amestec, se aranjeaza într-un vas pentru cuptor, se toarna apa cât sa-i acopere pe sfert si se pune deasupra folie de aluminiu, întepata cu furculita ca sa iasa din aburi. Se lasa aproximativ 45 de minute la cuptor, iar ultimele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la fiert urechile, piciorul, limba, carnea, inima, si slanina cu sorici. Rinichii se fierb separat, deoarece au nevoie de un timp de gatire mult mai scurt. Dupa ce au fiert se maruntesc toate ingredientele. Limba su curata înainte de pielita alba si apoi se taie bucati. În zeama care contine gelatina si va lega toate ingredientele se pun toate condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere toate ingredientele taiate, lasându-le sa mai fiarba încet...
Reţetă de pe retete.eva.ro