Cauta in 21.294 retete
... .Se acopera cu capace borcanele si se pastreaza in camara pentru iarna. Spor la treaba si pofta buna la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru care trebuie pastrate si iarna in forma cat mai apropiata ... conservelor si al muraturilor pentru iarna. Rosii uscate in ulei Rosii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o lingura suc de rosii), o canita corcoduse verzi, o lingura de iaurt, sare ... acra in care au fiert corcodusele. Mod de servire Se serveste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... acra in care au fiert corcodusele. Se serveste cu iaurt, leustean ... o lingura suc de rosii), o canita corcoduse verzi, o lingura de iaurt, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de rosii 1 l de bors sau corcoduse congelate Vegeta 1 lgt boia dulce ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... din compotul de mere si corcoduse de poate schimba si poate ... de vara, din gradina si corcoduse) - cca 300 gr zahar - un ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... patrunjel, 1 buc. radacina hrean, agurida, corcoduse verzi sau sare de lamiie ... ce a fiert, se acreste cu agurida, corcoduse sau sare de lamiie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 buc. ridichi de iarna, 4-5 buc. morcovi, 2 linguri otet, 3 linguri de ulei Mod de preparare: Ridichea de iarna si morcovii se curata, se spala si se taie marunt sau se dau pe razatoare. Se pun apoi in salatiera, se presara cu patrunjel verde tocat, se sareaza, se adauga otet si ulei. Se
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cantitatea pregatita de corcoduse si apa se pune intr-o oala smaltuita ... scurga bine.Fructele presate se pastreaza in alt vas.Lichidul rezultat ... , in apa clocotita si se pastreaza intr-un loc racoros.Din ... se poate face marmelada. - 3 kg corcoduse, 3 1/2 l apa, 1 kg zahar, coaja de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... deosebita Gem de prune si corcoduse cu ghimbir, rom si scortisoara Ingrediente: 1 kg prune 1 kg corcoduse galbene si rosii zeama de la ... de zahar, deasupra se pun corcodusele desfacute in jumatate ca sa ... mai mari si raman samburii corcoduselor in ea). Borcanele spalate si ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... daca am incercat varianta corcoduselor varate la congelator :D ...m-am gandit ca ... ei este "extrasa" din savoarea corcoduselor verzi dar cum eu doar ... extrem de simpla: - 500-600 g. corcoduse rosii, in cazul meu...sau ... de la Ina, hi, hi... Corcodusele se spala si se pun ... , pentru a se raci treptat. Se pastreaza in camara. Este ideal pentru ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... ). In acest fel pastaile se pastreaza pentru 12-18 luni. Conservarea ... . Pastaile conservate in borcan se pastreaza cel putin 12 luni, intr ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... preparat si rapida, salata de iarna cu maioneza din avocado este ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... camara Cimbrul si busuiocul se pastreaza mai bine uscate. Pe principiul ... casa cimbrul si busuiocul pentru iarna. Cele cumparate din piata sunt ... o solutie excelenta pentru bucataria ta, iarna. Leusteanul si cimbrul : Iti recomand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este obligatoriu pentru camara de iarna. Timp de preparare: 2 ore (plus ... cu gem de prune se pastreaza in spatii racoroase, reci si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... clasica a muraturilor de iarna, gogosarii in otet merg perfect cu fripturi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Este pentru prima data cand ma pregatesc pentru iarna si pentru aceasta ocazie am ales ceva soft, dar important...patrunjelul. Cu ce? - 400 grame patrunjel - 3 linguri sare grunjoasa Cum? Spalam patrunjelul Il tocam marunt Peste patrunjel punem sarea si amestecam usor Introducem patrunjelul in borcan si il presam cu o lingura Borcanul se pasteaza in frigider
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
... Celebreaza sarbatorile de iarna cu un meniu delicios! Pentru ca gusturile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a fiert, se acreste cu agurida, corcoduse sau sare de lamiie. - 1 kg ... de patrunjel, 1 radacina hrean, agurida, corcoduse verzi sau sare de lamiie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
In sezonul rece, ciorbele, borsurile si supele consistente sunt cea mai buna solutie. Hidrateaza, incalzesc si sunt o binevenita sursa de vitamine si minerale. Nu sunt greu de preparat, se pot face in cantitate mai mare, astfel incat le poti avea la indemana doua zile, plac tuturor si pot fi imbunatatite cu smantana sau iaurt. In plus, se fac repede, iar ingredientele sunt la indemana oricui. Pentru o completare a retetarului de mai jos, poti incerca si supa crema de fasole boabe , dar si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro