corasla de vaca
Pagina 5 din 5
... din morcovi si branza de vaci. Ai invatat inca de mica ... rasi fin; 3 linguri branza de vaci; 1 lingura frunze de marar; 1 lingura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foc potrivit. - 800 g carne de vaca pentru rasol, 1-2 morcovi, o ceapa, o felie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4-5 mere mari, 3-4 linguri unt, 2 oua, 5-6 linguri zahar, pesmet, branza de vaca Mod de preparare: Se fierb inabusit merele curatate si taiete felii, in putina apa. Cind s-au muiat se lasa putin sa se raceasca, se amesteca cu zaharul si untul, se adauga galbenusurile, branza de vaca frecata, albusurile spuma si atita pesmet incit sa se obtina o compozitie compacta. Se pune intr-o forma unsa si presarata cu pesmet. Se coace o ora la foc potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... slanina, 1/2 kg de carne de vaca (de preferinta piept), 1 ceapa, 2 cuisoare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de zmeura cu branza de vaci si sucul de lamaie. (Cui ... de ovaz, 250 g branza de vaca proaspata si smantanoasa, sucul de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocata. - 400-500 g piept de vaca, 100 g morcovi, 50 g patrunjel, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fie numai din muschi de vaca, fie din diferite feluri de carne amestecate: vaca, porc, vitel, berbec, insa numai din carne frageda ... din frigare. - 1 kg carne de vaca, sare, piper, cimbru, usturoi, slanina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... grade C. Se freaca brinza de vaca (cu mixerul) cu esenta de ... g unt. Umplutura: 500 g brinza de vaca, 2/3 ceasca zahar tos fin, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se incorporeaza in branza de vaca impreuna cu bucatile de rosii. - 250 g branza moale de vaca, 1 legatura patrunjel verde, 2 crengute tarhon, 3-4 frunze ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inca 1/2 ora. - 500 g carne de vaca, 800 g cartofi, 2-3 cepe, o lingura faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca bine branza de vaci, smantana si zeama de lamaie ... paine prajita. - 500 g branza de vaca, 5 linguri smantana, 1 lingurita zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... putina verdeata. - 150 g muschi de vaca, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu unt. - 1,2 kg pulpa de vaca, 100 gr. slaninuta, 1 buc. ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Lasati branza de vaci sa se scurga circa o ora intr-un ... de lamaie, 800 g branza de vaci, 5 linguri zahar pudra, 2 lingurite cafea ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Untul se freaca spuma, se adauga branza de vaci trecuta prin sita si se potriveste gustul de sare. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se lasa cateva ore la rece, se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, ce se asaza pe platouri si se decoreaza. - 10-12 buc. ardei grasi, 600 g brinza de vaca, 200 g unt, 1 leg. marar verde, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se freaca brinza de vaci cu galbenusurile puse pe rind, se ... serveste imediat. - 300 g brinza de vaci, 300 g smintina, 5 oua, 2 pahare malai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins; cind este frumos rumenit, iar mijlocul mustos, se da deoparte sa se raceasca. Din ficat se prepara o pasta obisnuita. Ciupercile se soteaza usor. Din faina si unt se prepara un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie lunga cit tava si lata cit sa poata acoperi muschiul. Foaia de aluat se unge pe mijloc cu pasta de ficat, deasupra se asterne
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocat. - 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu brinza de vaci, frecata cu chimen si putina sare. Se stropesc cu lapte. Se dau la cuptor, la foc mai tare, 20 minute. Se servesc calde. - 2 cornuri mici, o lingurita unt, o lingura brinza de vaci, 4 linguri lapte, 1/3 lingurita chimen, sare Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita, pe care o putem modela. Se formeaza apoi papanasi rotunzi pe o planseta presarata cu faina, care se fierb in apa clocotita cu sare 15-20 minute. Se scurg si se servesc fierbinti cu unt. - 100 g brinza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 g unt, gris, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro