Cauta in 20.697 retete
... orez pasat cu branza de vaci, o reteta consistenta dar care nu ... : 100 g. orez 50 g. branza de vaci 15 g. zahar 400 ml. apa ... adauga zaharul si branza de vaci, bine frecata si trecuta prin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
150 gr. muschi de vaca, 15 ml ulei, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100-150 muschi de vaca, 2-3 felii morcov, o foaie dafin, 15 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 cornuri mici, o lingurita unt, o lingura branza de vaci, 4 linguri lapte, 1/3 lingurita chimen, sare Mod de preparare: Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu branza de vaci, frecata cu chimen si putina sare. Se stropesc cu lapte. Se dau la cuptor, la foc mai tare, 20 minute. Mod de servire Se servesc calde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. branza de vaci, 300 gr. smantana, 5 oua, 2 pahare malai ... preparare: Se freaca branza de vaci cu galbenusurile puse pe rind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza de vaca, 2-3 oua, 1/2 pahar smantana, 2 linguri faina sau pesmet, putina sare, 1 lingura unt, 3 linguri zahar Mod de preparare: Se freaca bine branza cu galbenusurile si cu zahar, pana nu se mai simte zaharul. Se adauga sarea, faina sau pesmetul si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si se coace la cuptor incins.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sare, 100 gr. branza de vaci, 10 gr. unt Mod de ... apoi clatitele cu branza de vaci amestecata cu jumatate de ou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 300-350 gr. branza de vaca, 1 lingurita zahar, 1/2 pahar smantana(iaurt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zaharul. Incorporati-o in branza de vaci, bine frecata inainte. Impartiti-o in ... g cirese, 400 g branza grasa de vaci, 100 ml frisca lichida, 150 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
150 gr. muschi de vaca, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina patrunjel, 5 gr. unt, 2 felii rosii, sare, verdeata Mod de preparare: Se curata muschiul de pielite si se pune intr-o cratita smaltuita, cu zarzavatul curatat, taiat felii si putina sare. Se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba sub capac pana se fragezeste, avind grija sa nu scada lichidul. Cind este fiert se scoate, se taie felii. Mod de servire Se serveste cu piure de cartofi si se decoreaza cu feliile de rosii...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se intinde branza de vaci peste feliile de franzela, intr-un strat uniform. Se garniseste cu rosia taiata felii. - 2 felii franzela, 100 g branza de vaci, 1 rosie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
300 gr. branza de vaci, 150 gr. zahar, 2 linguri faina, 3 oua ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 80 g gris, 500 g branza de vaca (slaba). In plus: 4 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se da branza de vaca prin sita sau se striveste cu furculita, apoi se amesteca cu untul pana se omogenizeaza. Se ung feliile de franzela cu un strat uniform din aceasta pasta si se garnisesc cu gogosar. - Franzela, 2 linguri branza de vaca, 10 g unt, gogosar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rece. Umplutura: 125 g branza de vaci (grasa), 2 linguri zahar tos (fin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg branza de vaca, 200 gr.cascaval, 3 galbenusuri, 3 albusuri, 4 linguri smantana ... cu galbenusurile, smantana, branza de vaca data prin sita, cascavalul, o parte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza de vaci, 150 g smantana proaspata groasa, chimen, ceapa. Mod de preparare: Brinza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca, amestecandu-se apoi cu smantana. Smantana se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma, se pot adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt si frunze de marar sau patrunjel, taiate marunt. Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardei grasi, ridichi...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . taitei, 100 gr. branza de vaci, 1 ou, 1 lingura zahar, coaja de ... si se scurg. Brinza de vaci, data prin sita, se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
75 gr. spaghete, 100 gr. branza de vaci, sare, 10 gr. unt Mod de preparare: Se fierb spaghetele in apa clocotita pana se inmoaie, avind grija sa nu se sfarime. Se iau de pe foc, se lasa sa stea 4-5 minute, apoi se scurg. Se clatesc cu apa calda, se strecoara si se lasa sa se scurga bine. Se amesteca cu untul topit si branza de vaci. Mod de servire Se servesc calde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taie 1 kg de carne de vaca in bucati potrivite si se ... clocote. - 1 kg de carne de vaca, sare, o ceapa mijlocie, un morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro