corasla coapta
Pagina 5 din 5
... g cartofi fainosi, sare, 250 g rosii coapte, dar tari, 100 g cascaval ras ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 100 ml ulei, 4-5 rosii bine coapte, 1 pahar vin, 100 g smantana, patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... galben, patrunjel verde, citeva caise coapte, 1 lamiie. Pentru maioneza: 1 galbenus proaspat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smantana, 2 lingurite tarhon tocat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 linguri miere, 1 cutie mica de iaurt, 150ml lapte, 1/2 pachet zahar vanilat, 3 mere coapte, putina scortisoara Mod de preparare: Se pun in mixer merele cu coaja, taiate si fara simburi. Adaugam scortisoara, zaharul, mierea, laptele rece si iaurtul. Se da bine cu mixerul totul Se decoreaza cu felii de mar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fructe din dulceata. - 2-3 banane bine coapte, 50 g zahar, o lingura zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 500 g vinete, 350 g rosii bine coapte, 2 ramuri de telina verde, 150 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 1/2 kg caise coapte, 6 linguri apa rece, 1 vanilie Mod de preparare: Se bat albusurile spuma de la cele 6 oua adaugind apa; separat se adauga galbenusurile cu zaharul. Se amesteca cele doua compoziti (albusurile spuma si galbenusurile cu zahar) incorporindu-se treptat faina si zaharul vaniliat. Se toarna intr-o tava unsa si presarata cu faina. Deasupra se pune caisele si se coace la foc potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mere mari, 3 pere coapte, 8 prune mai tari (renglote), 4-5 alune de padure ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vita, sare, piper, 350 g rosii coapte (sau 200 g rosii cojite din ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1 mar mare, 3 rosii frumoase, 5-6 prune coapte,1/2 pahar smintina buna, 1/2 lamiie (zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 2 mere, 3 pere zemoase, 15 prune coapte, 1 pahar boabe de struguri albi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg prune coapte, 1 kg zahar, 4 g acid salicilic (8 aspirine) Mod de preparare ... bine. Daca fructele sunt foarte coapte si au multa zeama, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pune totul in mixer si se amesteca rapid, pana se obtine o spuma. Se poate orna cu ea inghetata sau se poate pune in scobitura pepenelui galben. - 1 cana fructe (visine fara samburi, capsuni, caise bine coapte, etc.), 1 cana zahar, 1 albus de ou. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 1 kg ardei verzi, 750 g rosii coapte, 2 cepe, 4 catei de usturoi, 4 carnati ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mijlocie, 2-3 morcovi potriviti, 1 sfecla rosie coapta, 3-4 castraveciori murati mijlocii, 150 g masline ... morcovul, telina si sfecla rosie coapta. Se amesteca tonul din conserva ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de cutit sare, 3 pere mai coapte, 150 g brinza Camembert, 2 linguri unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
carne de gaina, 3-4 buc. gutui coapte, sare, 2 linguri de unt netopit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... copt. Crema: 6 foi gelatina, 5 nectarine coapte sau 10 jumatati de piersici ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
fulgi de porumb sau fidea coapta, o cana zahar, 1 pahar mic apa, 1 pachet de frisca, preferabil vegetala Mod de preparare: In tava de la cuptor se asaza fideaua (cataiful va iesi mai crocant) sau fulgii de porumb si peste fidea sau fulgi se toarna siropul fierbinte format din apa si zahar. Se lasa la racit si apoi se orneaza cu frisca Mod de servire Se serveste taiata patratele dupa ce a fost lasata cel putin o ora la frigider
Reţetă de pe www.retete-bune.com