Cauta in 21.294 retete
... cotlet alaturi de doua mere coapte si sos din tava. Sfat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Niste prajiturele senzationale si prin gust si prin felul in care se prepara. Ingrediente: 480 grame faina, un praf de copt, un varf de cutit de sare, doua lamai mari, 180 grame unt, 240 grame zahar alb pudra, plus 50 grame zahar brun pentru ornat fursecurile, doua lingurite cu esenta de vanilie. Preparare: Amesteca praful de copt cu faina. Rade coaja lamailor si stoarce sucul de la una dintre ele Intr-un vas mare amesteca la viteza medie untul cu zaharul pana se face spuma. Adauga mixul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune faina intr-un vas ,incalzim apa sa fie calduta asa ca de vara si punem drojdia intr-un castron,sare si turnam apa peste drojdie cand se inmoaie drojdia o turnam peste faina si facem un aluat potrivit de tare,punem un prosop peste vas,facem semnul crucii si lasam sa creasca aluatul macar jumatate de ora ,apoi presuram pe masa faina si facem turte pe care le coacem pe o tabla foarte groasa pusa pe ochiul aragazului sau intr-un ceaun.Sunt extrem de gustoase,sunt o masa pentru postul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... buna este cea de mere coapte umplute, mere pe care mama ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
...cum bine zice Luci (pupic) -o reteta mai simpla si de efect, zau ca nu exista!!! :P Aveti nevoie doar de: - mere - putin zahar - putina scortisoara - creme anglaise sau budinca de vanilie mai moale (si un picut mai dulce decat o faceti de obicei) - inghetata de vanilie (optional) - sos caramel sau desprins din reteta asta: dulce de leche (optional) Mod de preparare: Se spala marul, se sterge si i se taie capacul. Se scobeste de seminte. Se pune un varf de lingurita de zahar, doua picaturi...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
O reteta simpla si super gustoasa. Tot ce ai nevoie pentru a-i multumi pe cei dragi. Si nici nu necesita mult timp. Pofta mare! Ingrediente 2 vinete ulei de masline 1 ceapa tocata marunt 2 catei de usturoi, zdrobiti 50 g stafide 2 lingurite scortisoara 2 lingurite chimen 2 lingurite coriandru o ceasca de nuci tocate coriandru tocat iaurt feliute de lamaie Mod de preparare Taie vinetele pe lungime, stropeste-le cu ulei de masline si lasa-le in cuptorul incins aproximativ o jumatate de ora sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , ceapa si ardei. Cand sunt coapte lipiile, presarati peste ele legumele coapte, carnea de pui taiata cubulete marunte (eu am folosit piept ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , supa este aromata de ciupercile coapte cu mirodenii si rezultatul este ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... se toarna pandispanul peste merele coapte, dupa care se pune din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... isi scoate albeata printre rosii coapte, cu usturoi si rozmarin. Paradoxul ... : Salata de urda cu rosii coapte Ingrediente: 250 grame urda proaspata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de usor de facut. Radacinoase coapte Ingrediente : 1 cartof dulce, 2 buc. pastarnac ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Nu iti poti imagina cat este de buna pana nu vei incerca aceasta reteta... Ingrediente: o conopida mare (de circa un kilogram), 100 de grame de unt, o lingurita de cimbru uscat, sare, piper, un varf de cutit de boia dulce, o foaie de dafin pisata, o lingurita rasa de seminte de marar. Preparare: desfa conopida buchetele mici intr-un castron larg. Topeste untul si adauga toate mirodeniile. Adauga sare si piper. Toarna untul aromat peste conopida si amesteca. Pune conopida intr-o tava intr-un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cand gatesti o rata ai doua posibilitati: fie te umpli de complexe, fie de respectul celorlalti. Daca observi ca pasarea asta are aripi mai lungi, picioruse scurte si piept alungit esti pe drumul cel bun: ai aflat ca nu ai in fata un pui. Descoperire destul de importanta, fiindca rata nu prea se gateste ca o gainusa oarecare. Carnea si aroma ei sunt unice si inconfundabile. La fel si ingredientele care o pun in valoare. Ingrediente dulci si aromate care sa-i fragezeasca bine carnea suculenta....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... o farfurie de servit, aranjind merele coapte in jurul bucatilor de friptura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ideea de a face paine in vasul roman am gasit-o la Miha si ma bucur nespus ca am pus-o si eu in aplicare. Am folosit o reteta de baza, dar rezultatele sunt spectaculoase! Painea este foarte crocanta la exterior si pufoasa la interior. Ingrediente 500 gr faina speciala pentru paine de la Boromir 1 pliculet de drojdie 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 2 linguri ulei aproximativ 300 ml apa sau cat va cere faina Metoda de amestecare a ingredientelor si de framantare este similara cu celelalte ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se scobesc miezul merelor cu cu cutit cu virful ascutit pentru a scoate cotorul cu simburi pastrind merele intregi. MERELE TREBUIESC LASATE IN COAJA PENTRU CA ODATA BAGATE LA CUPTOR ELE SE INMOAIE. Se amesteca marul scobit cu nuca,stafidele inmuiate in esenta de vanilie si mierea. In mijlocul merelor se adauga amestecul obtinut. Pe deasupra se adauga putina scortisoara. Se introduc la cuptor 20 min. pana cind se rumenesc merele. VA DORESC POFTA BUNA!
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 mere mijlocii, 30 gr. unt, 125 gr. piersici uscate, suc de lamiie, 4 linguri de miere de albine, scortisoara Mod de preparare: Se scoate miezul merelor. Se pun merele in vas termorezistent si se toarna deasupra putin unt topit. Se amesteca piersicile cu putin suc de lamiie, cu jumatate din cantitatea de miere si cu restul de unt. Se umplu apoi merele cu acest amestec. Se presara scortisoara in fiecare mar si se toarna deasupra restul de miere. Se pune la cuptor 45-50 minute, stropind cu suc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com