conserve iarna icra dovlecei
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, compot de gutui pentru iarna, tocana de legume cu orez pentru iarna, ciuperci marinate la borcan ptr iarna, conserve de peste pt iarna, conopida in otet pentru iarna, salata din castraveti pentru iarna
Se încinge uleiul într-o tigaie mare. Se soteaza salota si dovleceii opt minute, pâna se înmoaie. Când încep sa capete culoare, se adauga usturoiul si se mai lasa doua minute. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine, dar se pastreaza deoparte putina apa. Se amesteca pastele cu dovleceii si cu busuiocul, coaja rasa de lamâie, parmezanul si semintele de pin. Se asezoneaza, se presara bucatele de ricotta si se amesteca usor. Se serveste cu parmezan presarat....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Legumele se curata si se pun la fiert in apa cu sare, taiate in bucati marisoare. Dupa aproximativ 15 minute se adauga si dovleceii curatati si taiati cubulete. Intr-o tigaie topesti untul si pui bucatile de pui la rumenit cateva minute. Stingi cu supa de legume fierbinte si continui fierberea pâna când carnea s-a patruns bine. Se amesteca carnea cu legumele fierte si 2 linguri generoase de smantana si cu ajutorul blenderului se paseaza. Amesteci piureul obtinut cu supa strecurata de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1kg dovlecei (mai tineri, usturoi, 2 oua, Mod de preparare: Dovleceii se curata de coaja, se spala dupa care se taie rondele de cca.1/2cm. Se presara un praf de sare peste ei si se lasa 10 min. Intre timp se prepara compozitia prin care se vor da dovleceii inainte de a fi prajiti: se bat ouale cu putina faina si condimente. Se rumenesc dovleceii si se aseaza intr-un vas peste care se toarna mujdeiul de usturoi si verdeata. Mod de servire Se servesc calzi sau reci
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , tuturor Mariilor si Marianilor. Ingrediente: - 3 dovlecei mari - o ceapa rosie - 2 rosii - o legatura ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Taie dovleceii pe lungime si prajeste-i pe gratarul încins. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti, pune-i pe o farfurie si lasa-i sa se raceasca. Amesteca brânza cu smântâna si apoi adauga ceapa tocata marunt, mararul, sarea, piperul si castraveciorii, curatati de coaja si taiati cubulete. Întinde crema obtinuta pe feliile de dovlecel si ruleaza-le cu grija.
Reţetă de pe retete.eva.ro
100 gr. carne, 300 gr. dovlecei tineri, 15 gr. ulei, marar, 1 ou, sare, 1-2 linguri sos de rosii, 2-3 linguri lapte Mod de preparare: Dovleceii se curata, se taie felii, se fierb in apa cu sare si se scurg. Carnea fiarta se pune in straturi. Deasupra se stropeste cu ulei si se presara mararul verde tocat, apoi se acopera cu oul batut cu lapte. Se fierbe in baia de apa la cuptor. Mod de servire Se serveste cu suc de rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1. Se încinge uleiul într-o tigaie mare. Se soteaza salota si dovleceii opt minute, pâna se înmoaie. Când încep sa capete culoare, se adauga usturoiul si se mai lasa doua minute. 2. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine, dar se pastreaza deoparte putina apa. Se amesteca pastele cu dovleceii si cu busuiocul, coaja rasa de lamâie, parmezanul si semintele de pin. Se asezoneaza, se presara bucatele de ricotta si se amesteca usor. Se serveste cu parmezan...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in cantitati egale morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras, fasole verde, suc ... de vinete, 6 de morcov, 3 de dovlecei, 2 linguri de fasole oparita, o lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Taie dovleceii în felii subtiri si presara sare dupa gust. Prajeste-i într-o tigaie din teflon, cu doua linguri de ulei de floarea soarelui. Piseaza usturoiul împreuna cu putina sare grunjoasa, apoi freaca-l cu uleiul si adauga putina apa. Toarna usturoiul peste dovleceii prajiti si lasa-i câteva minute acoperiti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius. Unge un vas pentru copt cu putin ulei. Taie dovleceii pe lungime, în fâsii subtiri, care pot fi rulate. Ar trebui sa obtii în jur de 8-10 felii din fiecare dovlecel. Încinge uleiul de masline într-o tigaie si caleste ceapa timp de 5 minute sau pâna devine translucida. Adauga usturoiul si lasa-l pâna se zevolta aroma, timp de un minut. Într-un bol, amesteca ceapa si usturoiul calite cu brânza ricotta si mozzarella. Asezoneaza cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In popor se zice o vorba , ca "limba soacrei este lunga si iute ". Sub aceasta denumire a aparut de foarte multi ani in urma o mancare iute si gustoasa , care se serveste cu tochitura din carne de porc, slanina sarata sau afumata pe timp de iarna. Voi descrie o reteta de vanata prajita si marinata in adjica de ardei dulci, iuti si usturoi , care se poate conserva pentru timpurile racoroase.Ea ajuta foarte mult la digestie si la topirea grasimei in timpul...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei de masline, cimbru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... acest timp, pui rondelele de dovlecei si mai fierbi mancarea 5 minute ... . Pregatita fara usturoi, aceasta mancare este perfecta ca si conserva pentru iarna. Sigur, o pui in borcane, le capacesti si le sterilizezi. - 2-3 dovlecei, 400 g ardei, 2 catei de usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dovlecei, 6 linguri ulei, 4 cescute orez, 4 cepe, 4 rosii, marar verde, sare, piper ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dovlecei cu diametrul de 5-6 cm,200 g carne,50 g orez,sare,piper ... este de groasa.Jumatatile de dovlecei se umplu cu tacatura (daca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei de masline, cimbru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ), o ceapa mica, un ardei, 2 rosii, 2 dovlecei tineri (700-800 g), 1/2 l bors, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dovlecei potriviti, 400 gr carne macra, 2-3 cepe, 2 linguri orez, patrunjel si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dovlecei potrivit de mari, 2 oua, 150 gr. iaurt, marar, usturoi, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1. Se încinge uleiul într-o tigaie mare. Se soteaza salota si dovleceii opt minute, pâna se înmoaie. Când încep sa capete culoare, se adauga usturoiul si se mai lasa doua minute. 2. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine, dar se pastreaza deoparte putina apa. Se amesteca pastele cu dovleceii si cu busuiocul, coaja rasa de lamâie, parmezanul si semintele de pin. Se asezoneaza, se presara bucatele de ricotta si se amesteca usor. Se serveste cu parmezan...
Reţetă de pe retete.eva.ro