Cauta in 21.294 retete
... pentru care trebuie pastrate si iarna in forma cat mai apropiata ... muraturi. Sunt foarte usor de conservat si tin bine pana in ... ta. Asta face parte din ritualul conservelor si al muraturilor pentru iarna. Rosii uscate in ulei Rosii in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se încinge uleiul într-o tigaie mare. Se soteaza salota si dovleceii opt minute, pâna se înmoaie. Când încep sa capete culoare, se adauga usturoiul si se mai lasa doua minute. 2. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine, dar se pastreaza deoparte putina apa. Se amesteca pastele cu dovleceii si cu busuiocul, coaja rasa de lamâie, parmezanul si semintele de pin. Se asezoneaza, se presara bucatele de ricotta si se amesteca usor. Se serveste cu parmezan...
Reţetă de pe retete.eva.ro
5 dovlecei, 3 oua, 1 1/2 pahar de faina, 3 cepe mijlocii, 1/2 pahar ulei, 1/1 pahar de apa, Mod de preparare: Se curata si se rad dovleceii (pe razatoarea mare). La sel se procedeaza si cu ceapa. Restul de ingrediente se amesteca. Se unge o tava cu putin ulei si faina si se adauga toata compozitia, apoi se pune la cuptor. Mod de servire Se taie in forma patrata. Se poate servi si calda, dar si rece e la fel de gustoasa. Se mai poate pastra la congelator. La serviciu, se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 dovlecei, 1 ceapa, marar si patrunjel, rosii taiate din cutie, 3-4 linguri de ulei Mod de preparare: 1. Se spala dovleceii si se taie cubulete. 2. Se curata ceapa, se spala si se toaca marunt. 3. Verdeata se spala si ea si se toaca marunt. 4. Se caleste ceapa, apoi verdeata impreuna cu dovleceii. 5. Se adauga rosiile, se amesteca si se lasa cateva minute sa se caleasca si aceastea. 6. Se adauga 3-4 cesti de apa, si se lasa sa fiarba cam 15 min pana se inmoaie dovlecelul
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... a va bucura de gustul unic al boabelor de mazare si iarna, conservati-le din timp dulceata ... mazare la indemana fiecaruia: congelarea conservarea in borcan uscarea Congelarea Congelarea ... de amidon din ele.[/note] Conservarea in borcan Mai complicata decat ... dintre noi. Pregatiti borcanele pentru conservare: spalati-le, uscati-le si ... o patura pana a doua zi. Mazarea...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1/2 kg carne din supa, 1 cutie conserve de bame, 2 cepe, 3 linguri bulion, 3 linguri ulei, sare, patrunjel verde Mod de preparare: Se taie carnea bucati cat mai egale, se rastoarna bamele. Se adauga ceapa taiata marunt si prajita in ulei, sarea, bulionul. Se lasa sa mai dea citeva clocote. Se presara patrunjel verde tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buc. dovlecei potrivit de mari, o felie de piine alba, 2 buc. ceapa ... clocot. Se toarna sosul peste dovlecei si se da cratita 1/2 ora ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1kg dovlecei (mai tineri, usturoi, 2 oua, Mod de preparare: Dovleceii se curata de coaja, se spala dupa care se taie rondele de cca.1/2cm. Se presara un praf de sare peste ei si se lasa 10 min. Intre timp se prepara compozitia prin care se vor da dovleceii inainte de a fi prajiti: se bat ouale cu putina faina si condimente. Se rumenesc dovleceii si se aseaza intr-un vas peste care se toarna mujdeiul de usturoi si verdeata. Mod de servire Se servesc calzi sau reci
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se încinge uleiul într-o tigaie mare. Se soteaza salota si dovleceii opt minute, pâna se înmoaie. Când încep sa capete culoare, se adauga usturoiul si se mai lasa doua minute. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine, dar se pastreaza deoparte putina apa. Se amesteca pastele cu dovleceii si cu busuiocul, coaja rasa de lamâie, parmezanul si semintele de pin. Se asezoneaza, se presara bucatele de ricotta si se amesteca usor. Se serveste cu parmezan presarat....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1/2 l bors, 1 ceapa, 1 morcov mic, 1 patrunjel, 2 dovlecei mari, 3-4 rosii, 1 lingurita unt, 1/2 lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , tuturor Mariilor si Marianilor. Ingrediente: - 3 dovlecei mari - o ceapa rosie - 2 rosii - o legatura ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Legumele se curata si se pun la fiert in apa cu sare, taiate in bucati marisoare. Dupa aproximativ 15 minute se adauga si dovleceii curatati si taiati cubulete. Intr-o tigaie topesti untul si pui bucatile de pui la rumenit cateva minute. Stingi cu supa de legume fierbinte si continui fierberea pâna când carnea s-a patruns bine. Se amesteca carnea cu legumele fierte si 2 linguri generoase de smantana si cu ajutorul blenderului se paseaza. Amesteci piureul obtinut cu supa strecurata de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie dovleceii pe lungime si prajeste-i pe gratarul încins. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti, pune-i pe o farfurie si lasa-i sa se raceasca. Amesteca brânza cu smântâna si apoi adauga ceapa tocata marunt, mararul, sarea, piperul si castraveciorii, curatati de coaja si taiati cubulete. Întinde crema obtinuta pe feliile de dovlecel si ruleaza-le cu grija.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Simona Timp preparare: 1 ora Ingrediente: 2 dovlecei, un piept de pui, un ... , patrunjel. Mod de preparare: Speli dovlecei, ii tai in jumatati, ii ... pinea inmuiata si galbenusul. Scurgi dovlecei ii umpli si ii asezi ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
100 gr. carne, 300 gr. dovlecei tineri, 15 gr. ulei, marar, 1 ou, sare, 1-2 linguri sos de rosii, 2-3 linguri lapte Mod de preparare: Dovleceii se curata, se taie felii, se fierb in apa cu sare si se scurg. Carnea fiarta se pune in straturi. Deasupra se stropeste cu ulei si se presara mararul verde tocat, apoi se acopera cu oul batut cu lapte. Se fierbe in baia de apa la cuptor. Mod de servire Se serveste cu suc de rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1. Se încinge uleiul într-o tigaie mare. Se soteaza salota si dovleceii opt minute, pâna se înmoaie. Când încep sa capete culoare, se adauga usturoiul si se mai lasa doua minute. 2. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine, dar se pastreaza deoparte putina apa. Se amesteca pastele cu dovleceii si cu busuiocul, coaja rasa de lamâie, parmezanul si semintele de pin. Se asezoneaza, se presara bucatele de ricotta si se amesteca usor. Se serveste cu parmezan...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3-4 dovlecei, 1 lingura ulei, 1 lingura otet, 2 catei de usturoi pisat (dupa plac), sare, putin patrunjel si marar Mod de preparare: Dovleceii se spala, se curata si se taie bucati potrivit de mari, apoi se fierb in apa sarata. Cind sunt fierti, se scurg, se pun in salatiera, se toarna uleiul, otetul, usturoiul pisat si amestecat cu 2-3 linguri din apa in care au fiert dovleceii Mod de servire Se garniseste presarind peste ei putin patrunjel si marar tocat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dovlecei, 1/2 pahar orez, 2 oua rascoapte, 2 cepe, 1 lingura marar tocat, 1/2 pahar lapte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... aEUR" un sfert de litru - 2 dovlecei - Gris aEUR" 1 lingura rasa - Unt ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... in cantitati egale morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras, fasole verde, suc ... de vinete, 6 de morcov, 3 de dovlecei, 2 linguri de fasole oparita, o lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com