Cauta in 17.804 retete
Se fierb pastele si se scurg de apa. Dovleceii se taie rondele si se prajesc în baie de ulei. Se scot pe prosop de hârtie ca sa absoarba uleiul în exces. Se asezoneaza feliile de dovlecel prajite cu sare, piper, usturoi pisat si se asaza peste paste. Se presara parmezanul razuit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Presara sare si piper pe ambele bucati de piept de pui. Încalzeste 2 linguri de ulei într-o tigaie si pune la prajit pieptul de pui. Taie apoi bucatile de carne si pune-le într-o tigaie mai mare. În cele 4 linguri de ulei ramase, pune la prajit si dovleceii. Scurge-i apoi de ulei folosind servetele de hârtie. Amesteca dovleceii, nautul, maslinele, anghinarea si parmezanul cu pieptul de pui. Înainte de servire, lasa-l la frigider aproximativ o ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dovleceii se calesc câteva minute cu ceapa, dupa care se lasa la racit. Iaurtul grecesc se amesteca bine cu uleiul de masline, usturoiul zbrobit, coaja si zeama de lamâie, marar tocat marunt, sare si piper. Amestecul cu dovlecei si ceapa se pune în acest sos, se amesteca bine si se mai condimenteza daca este nevoie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... centimetru. Pune doua felii de dovlecei în forma de cruce, iar acolo ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Orezul se trateaza la fel ca pentru pilaf, se spala bine si apoi se pune la fiert în apa cu un vârf de cutit de sare. Vasul, partial acoperit, se lasa pe foc circa 15 minute, pâna se absoarbe tot lichidul. Se da la o parte, dar trebuie avuta grija ca orezul sa ramâna fierbinte pâna la definitivarea salatei. În continuare, dovleceii spalati vor fi feliati si la fel se va proceda si cu ardeii copti. Toate aceste legume se pun într-un vas peste care se adauga sare, piper, otel balsamic...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Dovleceii se dau prin razatoare, se sareaza putin si se lasa câteva minute înainte de a-i scurge bine de tot lichidul. Se amesteca într-un castron toate ingredientele, se formeaza chiftelele plate si se asaza în tava de la cuptor, tapetata cu hârtie de copt. Se stropesc chiftelele cu putin ulei si se introduc în cuptorul încins, unde se lasa pâna se rumenesc (aproximativ 10 minute). Apoi se pot întoarce si se mai lasa câteva...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie cuburi de tofu, presara-le cu piper si putin ulei de masline, dupa care asaza-le pe un betisor împreuna cu felii de ceapa rosie, ardei rosii, ciupercute si dovlecei. Se pun frigaruile într-o tava si se lasa la cuptor. Sau poti sa le pui pe un grill.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ce-mi place iarna ca nu mai trebuie sa astepti sezonul ... mi s-a pus pata pe niste dovlecei umpluti, dar cum nu aveam ... la maxim. Iata cum: Ingrediente: - 3-4 dovlecei - carne tocata amestec vita si ... acel pat de orez. Peste dovlecei punem cam 2 linguri de pasta ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... toata lumea stie sa faca dovlecei pane. Insa nu de multe ... va propun acum o reteta de dovlecei pane pe care nimeni nu poate sa-i refuze. Ingrediente: - 1-2 dovlecei potriviti ca marime; - 200 gr faina ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Mai întâi toaca marunt ceapa uscata, apoi pune-o într-o tigaie unsa cu o lingura de ulei si caleste-o timp de 7 minute, pâna se înmoaie. Taie dovleceii pe lungime si piseaza brânza de capra într-un castron. Pune hârtie de copt pe fundul unei tavi si întinde aluatul de foitaj. Presara peste aluat ceapa calita, jumatate din brânza de capra si feliile de dovlecel. Pune tarta în cuptor si las-o la temperatura de 180 de grade Celsius timp de o jumatate de ora. Când aluatul e rumenit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... centimetru. Pune doua felii de dovlecei în forma de cruce, iar acolo ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa curatata si tocata marunt se caleste in 2 linguri de ulei.Pieptul de porc il taiem cubulete mici si-l adaugam peste ceapa sa se prajesca putin..Adaugam ardeii taiati de asemni marunt si rosiile cubulete. Potrivim de sare si piper,adaugam cateva fire de patrunjel verde tocat marunt. Cu acesta compozitie umplem dovleceii.deasupra radem branza telemea pe care am tinut-o 20 min in congelator ca sa nu se sfarame si sa se rada frumos.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se spala bine si se pune la zvantat pe un prosop curat sau servetele. Din zeama de lamaie, ulei si condimente facem un fel de dresing cu care ungem pestele din belsug. Se pune in formele speciale de peste pentru gratar, si se mai unge din cand in cand cu dresing. Preparare: 1. Spalati dovleceii si taiati-le capetele. 2. Taiati dovleceii în fâsii groase de 5-6 milimetri,cu ajutorul unui cutit sau razatoare. 3. Stropiti dovleceii cu o lingura de ulei si putina sare – lasati-i sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr. carne de vaca, 3 buc. dovlecei, 2 buc. ceapa, 1/4 kg. rosii, 2 linguri untdelemn, verdeata Mod de preparare: Dovleceii curatati si spalati, taiati in rondele se pun la fiert cu carnea, rosiile si ceapa pana se inmoaie. Se adauga verdeata. Mod de servire Se poate servi cu iaurt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mari sau 50-60 dovlecei mici in floare, 2 linguri grasime, 3-4 cepe ... de carne, un rind de dovlecei. Se presara faina, sare, ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Dovleceii se curata de coaja si se taie felii. Oul se bate ca pt omleta se adauga faina si condimentele. Feliile de dovlecel se tavalesc prin amestecul de ou si se prajesc in ulei. Usturoiul se curata, se piseaza si se ameste cu iaurtul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru care trebuie pastrate si iarna in forma cat mai apropiata ... muraturi. Sunt foarte usor de conservat si tin bine pana in ... ta. Asta face parte din ritualul conservelor si al muraturilor pentru iarna. Rosii uscate in ulei Rosii in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
5 dovlecei, 3 oua, 1 1/2 pahar de faina, 3 cepe mijlocii, 1/2 pahar ulei, 1/1 pahar de apa, Mod de preparare: Se curata si se rad dovleceii (pe razatoarea mare). La sel se procedeaza si cu ceapa. Restul de ingrediente se amesteca. Se unge o tava cu putin ulei si faina si se adauga toata compozitia, apoi se pune la cuptor. Mod de servire Se taie in forma patrata. Se poate servi si calda, dar si rece e la fel de gustoasa. Se mai poate pastra la congelator. La serviciu, se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... a va bucura de gustul unic al boabelor de mazare si iarna, conservati-le din timp dulceata ... mazare la indemana fiecaruia: congelarea conservarea in borcan uscarea Congelarea Congelarea ... de amidon din ele.[/note] Conservarea in borcan Mai complicata decat ... dintre noi. Pregatiti borcanele pentru conservare: spalati-le, uscati-le si ... o patura pana a doua zi. Mazarea...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1. Se încinge uleiul într-o tigaie mare. Se soteaza salota si dovleceii opt minute, pâna se înmoaie. Când încep sa capete culoare, se adauga usturoiul si se mai lasa doua minute. 2. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine, dar se pastreaza deoparte putina apa. Se amesteca pastele cu dovleceii si cu busuiocul, coaja rasa de lamâie, parmezanul si semintele de pin. Se asezoneaza, se presara bucatele de ricotta si se amesteca usor. Se serveste cu parmezan...
Reţetă de pe retete.eva.ro